Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleńka 23 lata

Moja kuzynka została na siłe zmuszona do urodzenia dziecka! Współczuje jej!

Polecane posty

Gość oleńka 23 lata

Moja kuzynka ma 20 lat od dwóch lat jest mamą i nienawidzi swojego syna. Rodzina ją zmusiła do tego żeby to dziecko urodziła! Jak jej pomóc? Żaliła mi się że chce oddac dzieciaka do adopcji ale rodzice jej na to nie pozwalają. Rozmawiałam z bratem tej dziewczyny a swoim kuzynem i ostro go zjechałam że mimo iż jest lekarzem nie pomógł siostrze usunąc.

Gość tak się kończy niesamodzielnoś
Dorosły i samodzielny człowiek nie musi się pytać mamy ani kuzyna co zrobić. A jeśli siedzi u nich na łasce - to musi. Więc niech Twoja kuzynka dorośnie w końcu, bo inaczej nigdy się od woli rodziców nie uwolni.

Gość oleńka 23 lata
Ale ona nawet by nie musiała tego robic, rodzina mogła jej pomóc spokojnie w tym żeby usunęła ciąże w odpowiednim czasie. Ale oni zadecydowali za nią i teraz takie są tego konsekwencje że wszystko ją denerwuje co związane z dzieckiem.

Gość gio ci gg
aborcja w polsce jest nielegalna

Zamknęli ją w piwnicy w kaftanie bezpieczeństwa na czas ciąży i nie dali żadnej szansy? Teraz po ptokach - niech ta Twoja kuzynka ruszy w końcu z kopyta w dorosłość, bo darmowe ciepłe obiadki u mamy są fajne, ale mają też ciemne strony, o których nam tu piszesz.

Gość gio ci gg
moja matka ciągle się drze że bród ze mnie

Gość oleńka 23 lata
Po prostu zmusili ją do urodzenia dziecka, przekonywali że jakoś to będzie gdy urodzi. A ona im uwierzyła, teraz ona cierpi z tym wszystkim a rodzina nic nie robi żeby jej pomóc. Przecież oni ją zniszczyli, zmuszanie kogoś do urodzenia dziecka jest taką samą podłością jak zmuszanie kogoś do usunięcia.

Gość sdfsafasfs
A czy twoja kuzyneczka zaciążyła po gwałcie?? Jak nie to niby jakim prawem miała móc usunąć ciąże??

Gość oleńka 23 lata
To nie był gwałt! Była zakochana i uległa chłopakowi a poźniej gdy pojawiła się ciąża to ten ją zostawił samą. Teraz ona sama męczy się z tym dzieckiem na życzenie własnych rodziców bo oni wzięli i decydowali za nią.

Wiesz co, tak to można zwalić winę za każdą decyzję: to nie moja wina że kupiłam badziewny kosmodisk z telezakupów za całą emeryturę, tylko producentów, którzy mnie do tego zmusili poprzez zachęcanie - przez nich nie mam na chleb do końca miesiąca. To nie moja wina, że skończyłam studia bez perspektyw - tylko uczelni, która zachęcała mnie w folderze - zmarnowali mi karierę zawodową. A mój związek z potencjalnym biznesmenem zmarnował mój obecny mąż, który zmusił mnie do wierności mu poprzez zachęcanie.

Gość trzeba było myśleć
zanim sie dupsko wypieło i cipsko przed kutasem otwarło ale durna cipa :D

Gość też baba durna
Och, jak współczuję twojej kuzynce! Nienawidzi dwuletniego dziecka i sie z nim męczy? I pewnie na każdym kroku dziecku tę niechęć okazuje? No to, jest nadzieja, że długo się nie pomęczy. Za kilkanaście lat być może młody ją zadźga, odwzajemniając uczucia.

no dokladnie. tak to jest jak dzieci biorą się za coś co jest dla dorosłych i nawet nie mysłą o zabezpieczaniu. przykro mi, ale usunięcie to najgorsze co mogła zrobic. jak mnie wkurwiają denne nastolatki, ktore uważają że są dorosłe i pierdola sie po katach a potem wielkie zdziwienie. wiesz co moim zdaniem by jej pomogło?: TRZYMANIE DUPY W GACIACH.

Gość sdfsafasfs
Co prawda chłopak źle się zachował zostawiając ją,ale dziecko nie było poczęte w wyniku gwałtu,więc na aborcje nie mogła iść.I skąd Ty teraz możesz wiedzieć jak to było skoro dowiedziałaś się o tym po 2 latach że ją zmusili niby.Może jej nie zmusili tylko skłonili do tego.A może ona sam nie chciała skrobanki?Jesteś pewna że tak bardzo chciała to dziecko usunąć?? I niby dla czego jej brat lekarz miał jej pomóc?? A tak w ogóle to marne prowo :P

Gość sdfsafasfs
Oda88 Levviatan- blisko, mam 160 To Ty ważąc 46 kg praktycznie znikniesz :P A już teraz pewnie jesteś chudzina!

Gość sdfsafasfs
Oda88 sdfsafasfs- nie, mam wielki bebech Mh chyba jak sobie zrobisz zdjęci i go dorysujesz :P A tak na prawdę to ten wielki bebech pewnie tylko Ty widzisz.

szopenowa - z tego co pisze autorka to nie. oda -> to zrzucaj brzuszek niekoniecznie kilogramy ;)

Gość tarot allegro!! - Tarocistkaaa
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html