Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa;)

obiad walentynkowy

Polecane posty

witam, czy moze ktos podac ciekawy pomysl na dobry pozny obiad walentynkowy?? dzieki;)

Gość właśnie doszłam do wniosku
jakieś mięso upieczone w piekarniku do tego pieczone ziemniaki lub lepiej ryż (będzie lżej), ale doprawiony curry i np. rodzynkami, do tego jakaś sałata z pomidorem polana śmietaną (w walentynki cebula i czosnek nie są mile widziane)

ale za to proponuje caaaala mase imbiru i cynamonu... podobo dziala :D

Gość nasz ulubiony obiad slaski
rolady, kluski, sos, modro kapusta :classic_cool: Az mi slinka cieknie na samą myśl :) a na deser owoce z bitą śmietaną i winko :)

Gość oszołom
a zady rosną :) czyli masz zamiar kompanię wojska zaprosić na kolację ?

Gość nasz ulubiony obiad slaski
to było do mnie? Jeśli tak to odpowiem. Mój zad nie jest tłusty, jak i cała reszta, chociaż dałabym dużo żeby przytyć z 10kg :o A jedzenia nigdy sobie nie odmawiam :)

Gość tarot allegro!! - Tarocistkaaa
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html