Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VIOLETTTA@

A wasi faceci, jakie mają zainteresowania, hobby. Czy któreś...

Polecane posty

Gość mój chłopak
też jest myśliwym i jakoś nie robie z tego problemu dobrze wypowiedziała się koleżanka tam wyżej. po za tym wielka pasja moją i mojego chłopaka są góry i wszystko co z nimi związane:)

Gość Brzydzia30 w pomaranczy
rybacy i wedkarze powinni zostac kawalerami

Gość abababa
co do ryb to mnie akurat aż tak nie rusza, że facet łowi, mój też chodzi na ryby, czasem nawet ja z nim chodzę, nie przeszkadza mi to w sumie

Gość jestemmmkobietomm
mój jeździ quadem i zbiera znaczki. ma ich ponad 5 tysięcy

Gość w zyciu bym na to pozwoliła
mąż jest od zarabiania i dawania pieniędzy anie głupot na to miał czas za kawalera. FACETA TRZEBA TYRZYMAĆ NA SMYCZY IM KRÓTSZA TYM LEPSZE

Gość abababa
A potem się nie dziw jak Cię zostawi, bo nie samą pracą i obowiązkami żyje człowiek, a jeśli żyje, to wcześniej czy później będzie nieszczęśliwy. I wtedy będzie Ciebie winił za to, że nawet nie ma w życiu żadnych przyjemności.

w zyciu bym na to pozwoliłaznajdzie sobie bardziej tolerancyjna:P a ty w ogole czyms sie interesujesz?

Gość w zyciu bym na to pozwoliła
wychowywaniem trojaczków

A mój sobie gra - gitara, harmonijka. pisze sobie fajne bluesy i grają z kolegami, całkowicie amatorsko, dla przyjemności :) czasem u nas w domu :) zakazane ma tylko granie na harmonijce po 23 :D

Gość abababa
chyba kiedyś dzieci dorosną nie? i co wtedy nadal mąż po pracy będzie musiał wracać od razu do domu i nie pozwolisz mu mieć swoich zajęć?

to jestes bardzo ograniczona:O

Gość hgfitgfikhgk
gołębie pocztowe- walczyłam z tym, ale w koncu zaakceptowałam, bez tego hobby maz bylby nieszczeliwy

Mój partner bardzo lubi podróże. Początkowo ciężko było zaakceptować jego częste wyjazdy, ale teraz już się do nich przyzwyczaiłam. Poza tym od czasu do czasu razem pakujemy plecaki i gdzieś razem wyruszamy.

Gość gość
Mąż ma jakieś zainteresowania? Bo na przykład mój uwielbia majsterkowanie, już miał tyle narzędzie że w garażu człowiek się o nie potykał, to mu kupiłam na avans.pl taki domek na narzędzia na ogródek. Może też lubi to kup mu wiertarkę czy inne urządzenie.