Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość święta walenta

Jutro walentynki, a ja jak zwykle sama...:( kto ma ten sam problem?

Polecane posty

Gość święta walenta

zazdroszcze wszystkim kolezankom, tutaj jedna w gory jedzie, druga na kolacje zostala zaproszona, a ja obchodze ten dzien jak zwykle, sama:( nienawidze walentynek!

Gość OOOJKO/O
tez tak mam, ale jestem juz w tym wieku ze mi to nie przeszkadza

ja mam inny problem kolejne dziwne święto, w które nie wiadomo, co robić iśc gdzieś bez sensu, bo wszędzie tłumy małolatów prezent jakiś dać, jak na imieniny? zwykły? czy durno-słodki? nie mam pojęcia :(

Gość i love me///
ja tez sama. Ale sama ze soba to jest roznica:) zrób cos dla siebie :P jakas kapiel, peeling calego ciala, maseczki itp i film jakies piwko i odlecisz

Gość święta walenta
a co zrobilas ze juz Ci to nie przeszkadza? moze dasz jakis ssposob?:)

Gość ja też ale niezupełnie
mam chłopaka, który jest daleko ode mnie i nie będzie mógł przyjechać, dlatego że - uwaga - jego krowa wlaśnie rodzi cielę, a nie ma innego faceta w okolicy, żeby pomóc przy porodzie.

Gość starec
Daj jakis namiar ,tez czuje sie samotny-moze zadzwonie,napisze?

Gość święta walenta
i love me- tak zrobie! :D ale chcialabym znalesc sobie juz 2 polowke, ilez mozna czekac? :)

Gość o luduuuu
ja tez jestem sama, ale niespecjalnie mi to przeszkadza a co więcej- nie uważam tego za problem kto Ci bronni zrobić z tego 'święta' dnia wyjątkowego dla siebie? to dzień miłości, a najpierw trzeba pokochac siebie, więc zrób coś dla siebie no jakiś fajny film, ulubione żarełko, zabiegi pielęgnacyjne, muzyczka, świece :classic_cool: możesz też zwyczajnie ten dzień olać:P gdybym nie musiała pisac pracy mgr, to wybrałabym pierwsza opcję ;)

Gość starec
Pisalem do swieta walenta

Gość święta walenta
starec, skad jestes?:)

Gość święta walenta
kupie sobie wibrator na promocji w biedronce jest Anal Intruder 2000 z turbodoładowaniem

Gość od 6 lat sama
też już się przyzwyczaiłam, tyle samonych świąt spędziłam, że kolejne walentynki nie robią na mnie wrażenia :)

Gość OOOJKO/O
trzeba sie z tym pogodzic, nie wszyscy maja to szczescie, ze sie zakochuja, maja powodzenie u plci przeciwnej. życie to nie bajka. moze naogladalas sie za duzo filmow romantycznych, nasluchalas historii z zycia znajomych, a pamietaj ze ludzie lubia koloryzowac i nie powinno sie im we wszystko wierzyc... nie nastawiaj sie, ze dostaniesz walentynke, bo pozniej sie tylko rozczarujesz...

Gość starec
niewazne skąd ważne że cie chce ostro wyruchac w anusa

Gość święta walenta
o ludu- wzielam sie za siebie(mialam straszne kompleksy) i pokochalam juz swoj wyglad itp, ale teraz czuje ze chlopaka mi trzeba :)

Gość i love me///
spokojnie, przyjdzie czas to znajdziesz, tez bym chciala juz. Ja sie w krotce wyprowadzam to moze tam cos zarwe :P:P:D

Gość święta walenta
moj drogi podszywaczu, jestes zajebisty hahahahahaha, ale sie usmiałam:D

Gość starec
Nie wierze wlasnym oczom(to co czytam),czy kobieta moze byc nieszczesliwa? Przeciez to Wy decydujecie o wszystklim,.to Wy pociagacie za sznurki My meszczyzni jestesmy tylko marinetkami w tym teatrze zycia

Gość święta walenta
starec lubie w anusa ale jak wyjmiesz z pupy to dasz mi do buzi ? lubie z pupy do buzi bo wtedy penis ma taki fajny smak

Gość święta walenta
i love me- trzymam mocno kciuki:)

Gość starec
jak napisałem wyzej jestem MESZCZYZNA :D

Gość święta walenta
podszywaczu, to ze pochwaliłam cie za pierwszy podszyw nie znaczy ze musisz dalej to robic:) przynajmniej nie tak wulgarnie

Gość starec
Swieta walenta ile ten chlopak ma miec lat?

Gość Mam tak samo, jak Ty...
Ja też jutro sama spędzę ten dzień. Z tego, co wiem, to moje koleżanki też będą świętować. Jedną chłopak zaprosił na kolację jak co roku a druga jedzie do swojego faceta do mieszkania po raz pierwszy i zostaje tam na noc. A ja niby mam chłopaka a jakbym go nie miała. Nie będzie go przy mnie. Rok temu też go nie było(z jego winy). Niby mógłby jutro przyjechać i posiedzieć trochę(nigdzie mnie nie weźmie, bo jest spłukany), bo proponował, ale nam się ostatnio nie układa, on odstawia jakieś dziwne akcje, nie mam w nim wsparcia także wolę być sama w tym dniu, bo to dzień zakochanych a jemu już chyba nie za bardzo zależy. Poza tym chcę mu udowodnić, że bez niego sobie też jakoś radzę. On mnie nie jeden raz wystawił a ja zawsze byłam na każde jego skinienie.

Gość święta walenta
starec- pyta sie ten prawdziwy czy podszywacz? :) wiek nie oznacza niczego, milosc nie zna granic przeciez:) siwtnym przykladem moga byc panstwo lapiccy hahahha nie no zartuje:D

Gość i love me///
ja tez trzymam za ciebie kciuki zebys znalazla fajnego faceta i zebys spedzla z nim czas a nie na kafe :P

Gość święta walenta
Mam tak samo, jak Ty... - moze porozmawiaj z Twoim chlopakiem, probowalas?

Gość święta walenta
i love me- haha:)