Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eyt5bhyhu6nj6

NO DZISIAJ WZIĘŁAM SIE ZA SIEBIE PO UPOKORZENIU PRZEZ FACETA

Polecane posty

Gość eyt5bhyhu6nj6

Bo 3 miesiace nie robiłam ze soba nic:-O oczywiscie powód- rozstanie z facetem:-O, mam 26 lat:-O mam wrazenie,ze sie w rozwoju cofnelam:-O Wiec dzisiaj: - umalowałam włosy -zrobiłam paznokcie -wyregulowałam brwi -depilacja Dziewczyny jak moge jeszcze sobie poprawic humor_Co jeszze dla siebie moge zrobic?

Gość Serafina_90
O ile nie jesteś na diecie, kup sobie jakieś słodycze, które uwielbiasz, do tego dobry film (nie o miłości) i możesz urządzić sobie miły wieczór albo wyskocz gdzieś z koleżanką. Może jakieś kręgle czy coś w tym stylu?

Gość dziwne....
kapiel :D fajny film wyjdz gdzies z kolezankami :)

Gość eyt5bhyhu6nj6
przefarbowałam wlosy z jego ukochanej platyny na czarne może teraz poderwę kogoś nowego kto leci na czarne dziunie

Gość co to bedzie co to bedziee
duzo musisz sie onanizowac, jak myszka bedzie zmeczona, to mniej glupot bedzie Ci do glowy przychodzilo kup sobie wibrator

Gość jak wibrator to tylko
karbowany :O

Gość eyt5bhyhu6nj6
wyzej to podszyw, nie mam zadnej platyny, a co do tamtego.... Moje marzenie to podroze:) jednak finansowo stoje srednio na razie, to planuje jakis maly wypad gdzies:) kolezanka maja mezow, facetow, niekotre dzieci i nie maja juz dla mnie czasu, niestety... szara poza zycia... zadna z nich mi tez nie pomogla po rozstaniu z nim.

Gość tarot allegro!! - Tarocistkaaa
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html

Gość Serafina_90
To może poszukaj w internecie jakichś ofert dla singli i zacznij umawiać się na randki? No chyba, że nie jesteś jeszcze na to gotowa.

Gość Serafina_90
Mam na myśli np. speed dating albo noce dla singli w kinach.

Gość eyt5bhyhu6nj6
serafina- a co to jest speed dating?

Gość Serafina_90
Wpisz sobie w google. Za długo by tłumaczyć. Znajdziesz stronkę na której wszystko jest zwięźle, zrozumiale opisane. Moim zdaniem to fajna sprawa.