Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niebezpieczna :P

Matura

Polecane posty

W tym roku mam maturę. I jeszcze się nie zaczęłam przygotowywać.. tzn uczyć :D Prezentację maturalną na polski już mam prawie... a wy od kiedy zaczeliscie się uczyc do matury?

ja już zaczynam przygotowywać sie na poprawkę w wakacje

podszyw :P no mowicie

Gość gdbdhnyumnjuy
ja od jutra zaczynam wos powtarzac 1 rozdzial na 1 tydzien- wychodzi mi 8 tyg i jeszcze 4 tyg mi na powtorki zostanie:D polski umiem, zaczne przegladac miesiac przed matura, matmy sie ucze caly czas, na korki chodze tez, angielski od niedawna zaczelam powtarzac, bo umiem go tylko slownictwa powtorzyc i listy

Gość fnfgfmg,mhgjmkh
ja biologi uczyłam się tydzień przed , ale siedziałam i płakałam i rozszerzenie na 68 % zdałam , a już miałam nie podchodzić :)

Gość maturzystkaa
Ja w tym tygodniu, a zdaję historię rozszerzoną i niemiecki. Mam nadzieję, że zdążę ze wszystkim.

Gość maturzystkaa
Matematykę też muszę zacząć przeliczać, ale to w przyszłym miesiącu.

ja pamiętam, że uczyłam się d pisemnych tylko do biologii- przeczytałam całe repetytorium 3 razy w 3 kolejne dni przed maturą, a po napisaniu wszystkich pisemnych zaczęłam pisać prezentację i nauczyłam się jej w 3 dni:) zdana w miarę elegancko. nie ma się co spinać- dzisiejszej matury nie da się nie zdać... :P oczywiście chodzi mi o przedmioty na poziomie podstawowym:)

Gość Siła i honor
Zdaje rozszerzona histe,wos i angielski. Historie juz prawie przerobilem (ksiazka,literatura,vademecum+zeszyt). Angola caly czas sie ucze + chodze na korki, matma to samo. A wos planuje zaczac powtarzac pod koniec lutego, bo jest latwiejszy i jest mniej materialu niz w historii 🖐️. A prezentacje mam juz prawie gotowa

Gość fnfgfmg,mhgjmkh
a co do prezentacji ....zapłaciłam i za 80zł miałam napisaną .... uczyłam się jej 3 dni po czym przed wejściem wszystko zapomniałam, na miejscu stworzyłam nową :) nawet nie wiedziałam że tak potrafię :P i zdałam na 90%, nie macie się czym martwić :)

Gość maturzystkaa
Na polski nie wiem czy czytać te dodatkowe lektury, czy dać sobie spokój. Ale to zostawię na ostatni miesiąc.

jak zostanie ci czas i będzie ci się ewidentnie nudziło to możesz przeczytać, ale teraz w większości arkuszy jest opisane we fragmencie wszystko, na czym masz się skupić i nie ma wzmianki o odwoływaniu się do całości tekstu. a nawet jeżeli- poczytaj dobre opracowania lepiej, a nie całe lektury

Gość tarot allegro!! - Tarocistkaaa
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html

Gość Let's twist again
Ja dopiero od kilku dni wiem jaki będę mieć temat na polski. Spokojnie:) matura to bzdura