Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krismoniic

brązowe plamienie zamiast okresu

Polecane posty

Gość krismoniic

witam! Dręczy mnie pewna sytuacja. Kochałam się z chłopakiem z zabezpieczeniem 5 lutego, około 4-7 lutego miałam dostać okres. Okres mam dość nie regularny co 33 dni 35 a zdarzało się i co 37 dni. Ostatni okres pamiętam miałam jakoś pomiędzy świętami a sylwestrem i trwał około 7 dni tak jak zawsze. Czekałam teraz na okres miał być tak jak pisałam wyżej 4-7 luty. Dostałam ,,niby " okres 12 czyli wczoraj, ale tego nie można nazwać okresem. Mam takie brązowe upławy jest tego strasznie mało, i nie boli mnie nic a zawsze przy pierwszym dniu okresu to aż płakałam z bólu. Dzisiaj jest drugi dzień i nic się nie zmienia. Mam nabrzmiałe piersi brzuch również wszystko jak na okres tylko tego okresu nie ma... Dodam, że nigdy tak nie miałam. A to co teraz mam to zawsze tak miałam na koniec okresu takie brązowe coś mi leciało. Czy to może być ciąża ?

Gość ksdncjdhscvudhcvudshvjusdncuis
jxcdjch

Gość krismoniic
tak prezerwatywą

Ale nie miałaś pojęcia w jakim jesteś dniu cyklu, tylko na podstawie obliczeń, dla mnie to niedopuszczalne, ale to Twoja sprawa - zrób test.

Gość krismoniic
Niby dni były niepłodne. i jeszcze ta prezerwatywa i wyciągnął przed nie zakończył we mnie. wszystko było okey. tylko strasznie martwi mnie ten ,,niby'' okres nie wiem. zrobię test ale to było tydzień temu to test by coś już wykazał ? tym bardziej, że niby coś mi tam leci.

Gość krismoniic
up

Gość xyzzyx
może masz nadżerkę?albo jakies zapalenie?

Gość krismoniic
Zapisałam się do lekarza ale to dopiero za tydzień.. Zastanawiam się nad Beta HCG ? Jestem tydzień po stosunku to wykazało by już coś jeżeli ta ciąża by była ? Albo na zwykłym teście ciążowym ? Czytam i wszędzie pisze co innego. O mój rzekomy okres już chyba powoli się kończy dzisiaj trzeci dzień i dalej małe plamienia koloru brązowego.. Jedynie co to wczoraj wieczorem bolał mnie brzuch tak jak zawsze przy okresie ale nie było aż tak tragicznie.

Gość krismoniic
Nie mam na kim polegać nawet :( nie wiem co robic