Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blackout

Jestem potępiona.

Polecane posty

Właśnie zdałam sobie sprawę, że pójdę do piekła. Przeze mnie 2 osoby (mówię 2 bo póki co one tylko przychodzą mi do głowy) straciły przyjaciół i upadły na sam dół z którego już raczej się nie podniosą. Wyśmiewałam się z choroby jednej dziewczyny. Była po chemioterapii. Chyba każdy wie jakie są jej skutki uboczne. Ja to wyśmiałam. Po prostu odczuwam taką nieopisaną potrzebę zaszczuwania innych. Lubię patrzeć gdy ktoś ma gorzej ode mnie. Jeśli chodzi o moją wiarę to do kościoła chodzę tylko żeby się pokazać że żyję (czyli mniej więcej raz na 2 miesiące ), Boga nienawidzę. I co ja mam kurwa zrobić? Iść do psychologa? Do księdza?

Gość awe Szatan i Lucyper
No to bedziesz smażyć sie w Piekle po wsze czasy a stado diabłów bedzie cie jechało od tylca analnie a pozniej spuszcza ci sie do buzi piekielnie gorącą spermą

Gość Xsiąże Zachodniego Piekła
wyrucham cie dzis w nocy grzesznico

Gość hcwd
a ile masz lat?

Gość Ojciec Anastazy
to juz jestes pełnoletnia i grzeszysz świadomie Za pokute obciagniesz 3 razy swemu proboszczowi

Gość nie wiem czy jestes
potepiona i czy bedziesz smazyc sie w piekle .Pieklo jest tu na ziemi i stwarzaja je takie osoby jak ty innym.np chorej dziewczynie.Masz zwyczjnie paskudny charakter ,zdajesz sobie z tego sprawe wiec staraj sie pracowac nad soba.Przynajmniej nie czerp radosci z nieszczescia innych,choc w zasadzie to takie polskie...Zazdrosc,nienawisc,zawisc... Przynosimy na swiat pewne geny ,wiec do konca nie wszystkiemu jest winna.

Gość a jeżeli tak
To tylko hormony Ci szaleją, z tego się wyrasta. Ale jakby za 2 lata się nic nie zmieniło to udaj się do psychologa.