Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna0112

molestowanie w dzieciństwie

Polecane posty

Gość smutna0112

Jako 17-latka miałam pierwszego chłopaka. Na początku było tylko przytulanie, całowanie. Kiedy zaczęliśmy bardziej zagłębiać się w swoją seksualność, zaczęłam mieć opory, płakałam, nie mogłam się przemóc, trzęsłam się, opierałam się partnerowi, nie dopuszczałam go do własnego ciała. Zaczęłam przypominać sobie (przez mgłę) jak we wczesnym dzieciństwie (miałam wtedy ok.10 lat) ojciec "wybierał mi młode", tak to nazywał. Nie pamiętam, co się dokładnie wtedy działo. Pamiętam, że bardzo tego nie chciałam, że pocierał moje okolice intymne. Zaczynał od zwykłych łaskotek, a to była jakby kontynuacja. Potem przestał, a ja odkąd pamiętam masturbowałam się wieczorem. Nie chciałam tego robić, ale coś mi mówiło, że jeśli nie odbędę tego rytuału, to rano się nie obudzę. Kiedy miałam 12 lat, na filmiku puszczonym przez nauczycielkę przedmiotu "wychowania do życia w rodzinie" dowiedziałam się, że nazywa się to "masturbacja" i poczułam ogromny wstyd. Czy ktoś miał jakąś styczność z molestowaniem czy też sam był molestowany to proszę jeśli chce to niech porozmawia tutaj z nami.

Gość Pomalowana20
ja mialam 5-7 lat i wujka ...przezylam to samo wiem co czujesz......tez czesto te wspomnienia wracaja

Gość jakis czarny tu mam
i ja:(pamietam jak bylam 5letnia dziewczynka i moj wujek(brat mojej mamy)zawolal mnie to takiego szalasu zachcecil,zebym sie rozebrala i mnie dotykal w te miejsca wujek mial wtedy 16lat:O

Gość gosper
Gdy miałam 14 lat byłam na wakacjach u cioci.Pewnego dnia kiedy nie bylo cioci ani wujka w domu mój kuzyn mnie zgwałcił.Powiedział ze jesli komus powiem to wtedy zobacze co ze mną zrobi.Do dzisiaj nikomu nie powiedziałam

Gość jakis czarny tu mam
i tez sie masturbowalam cale dziecinstwo a nie kojarzylam dlaczego dziewczyny wy tez sie masturbowalyscie?

Gość everice
Cześć.Mam 16 lat.Chodzę do 3 gimnazjum.Chociaż mam dopiero 16 lat miałem już styczność z molestowaniem.Otóz nie byłem molestowany ja tylko moja ukochana - Dominika.Jesteśmy ze sobą od 3,5 roku .Ona ma 12 lat i chodzi do 6 klasy podstawówki.Wiem że to wam się wyda pewnie śmieszne że zakochałem się w takiej młodziutkiej ale ja ją naprawdę bardzo kocham i zrobiłbym dla niej wszystko.Teraz jednak przejdę do tematu.Wszystko wydarzyło się rok temu kiedy ona miała 11 lat a ja 15.Wtedy dowiedziałem się czegoś strasznego od Dominiki za co miałem ochotę komuś coś zrobić za to jaką krzywdę jej zrobił . Otóż siedziałem na łóżku i odrabiałem lekcje na następny dzień.Dominika leżała obok mnie.Była bardzo smutna tak jakoś od początku dnia.Jak się jej pytałem dlaczego to mi powiedziała ze się zle czuje.Kiedy tak siedziałem i odrabiałem lekcje nagle zauwazyłem ze Dominika zaczeła płakać.Oczywiście chwyciłem ją za rączke i spytałem o co chodzi,co się stało.Nic nie odpowiedziała.Przytuliłem ją i powiedziałem ze mi moze mówić o swoich problemach bo ją bardzo kocham,ze jej zawsze pomogę .Po paru sekundach płacząc powiedziała mi ze w domu tata ją molestuje,ze się go bardzo boji.Nie chcę opowiadać o szczegółach,o tym jak Dominika mi powiedziała w jaki sposób ją molestuje bo to jest przerażające.Miałem ochotę tego bydlaka zabić.Jednak się powstrzymałem jakoś bo wiadomo ze za pobicia policja i pare lat wiezienia tymbardziej ze miałem już 15 lat i mogę odpowiadać przez sądem chyba jako nawet dorośły.O tym że Dominika może być krzywdzona powinienem się domyślić już dawno .A po czym ? Po pierwsze Dominika zawsze była inna niz jej koleżanki albo dziewczyny w moim wieku.Spokojna,wyciszona,słaba psychicznie,nie pewna siebie,niesamowicie milutka i taka słodka,śliczna i urocza.Po drugie:opisze wam taką jedną sytuacje,która wydarzyła się ok. 2 tygodnie temu przed tym jak Dominika przyznała mi się ze jest molestowana. Kiedy z Dominiką siedzieliśmy u mnie w pokoju to Dominika powiedziała ze musi wyjśc do toalety.No więc poszła a za jakieś 4 minuty wróciła do mnie do pokoju..była cała naga...podeszła niepewnie i się do mnie przytuliła.Ja się cały zawstydziłem i spytałem o co jej chodzi i że ma się szybko ubrać no więc tak zrobiła.Jak się pózniej jej pytałem dlaczego to zrobiła to powiedziała ze chciała wiedzieć czy ona mi się podoba.Ja jej odpowiedziałem ze nago czy w ubraniach wygląda tak samo ślicznie.Ona się słodko usmiechnęła i na tym skończyła się rozmowa na ten temat. Pózniej duzo o tym myślałem ale nawet nie przeszło mi to przez myśl ze to wszystko moze mieć jakiś związek z sytuacją domową.Ale pózniej okazało się jednak ze tak.Nawet nie macie pojęcia jak mi jej było szkoda.O wszystkim opowiedziałem cioci i wujkowi Dominiki i oni całą sprawę szybko zgłosili na policje.Sąd odebrał jej rodzicom prawa rodzicielskie.Jej matce też,ponieważ ona piła i wogóle się Dominiką nie przejmowała a ojciec został oskarżony o molestowanie i dostał wyrok 10 lat w zawieszeniu co moim zdaniem jest jak dla niego za mało.Ale cóż,takie jest polskie durne prawo.Prawa rodzicielskie otrzymali jej ciocia i wujek..Ja się Dominiką od tamtej pory bardzo zaopiekowałem i opiekuje się nią do dziś.Zawsze na piątki i soboty jej ciocia pozwala Dominice przenocować u mnie w domu.Moi rodzice też się na to godzą.Z początku nie było łatwo się nią opiekować.Cały czas tak płakała i była taka samutna....Miała złe sny,trzęsła się nocami często ze strachu.Ale zawsze ją przytuliłem,pocałowałem,dawałem jak najwięcej ciepła i zawsze jej przechodziło.Dzisiaj jest już lepiej.Dominika potrafi się uśmiechać,potrafi być wesoła ale czasami się zdarza że złe wspomnienia powracają i ona płacze mi w ramionach.Niestety ale pewnie jakiś uraz zostanie do końca jej życia

Gość kiedy sie wreszcie skonczy
wolne i gowniarstwo wroci do szkoly

Gość r6jr
everice, całkiem niezła bajeczka.