Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boo_89

Problem z podkładem

Polecane posty

Gość boo_89

Mam problem z dobraniem odpowiedniego podkładu. Po nałożeniu łuszczy mi się skóra, szczególnie na nosie i czole. Przed nałożeniem dobrze nawilżam twarz, używam peelingu co jakiś czas i nadal schodzi mi skóra. Czy znacie może podkład po którym nie będę mieć takiego problemu? Z góry dziękuje za odpowiedź.

Gość masia.
ja używam podkładu z Lirene :) polecam naprawdę fajny ;)

Gość abababa
Musisz uważnie czytać i wybierać podkład o właściwościach nawilżających Musisz mieć bardzo suchą skórę skoro aż Ci się łuszczy. I nie używaj pudru w kamieniu ani żadnych innych suchych, którymi robi się wykończenie makijażu. Ja używam Maybelline Super Stay 24, nie wysusza w ogóle, a też mam cerę suchą, jest taki, jak by to powiedzieć elastyczny :-)

Gość boo_89
masia a jakiego konkretnie podkładu Lirene używasz? abababa w sumie mi po niektórych podkładach dosyć szybko świeci się cera, tak więc nie wiem czy jest aż tak sucha. Ale dziękuje za odp :) A znacie jakiś dobry krem nawilżający na taką łuszczącą się skórę?

ja polecam firme OCEANIC AA, ŻEL DO MYCIA TWARZY,KREMY,TONIKI,również mam suchą skórę i wrażliwą,kosmetyki z tej serii pomogły mi w utrzymaniu ładnej gladkiej cery,pomogły mi nawet w pozbyciu się trądziku rózowatego.Co do podkładu to używam lirene taki w tubce bo się fajnie rozsmarowuje i jest nie drogi.Próbowałam droższych min rimel ale z powrotem wróciłam do lirene

Gość aleee
ja przed nałozeniem podkładu nakładam krem matujacy ,i od teraz nie mam takiego problemu

Gość abababa
możesz też spróbować bazy pod podkład, lepiej trzyma się podkład a baza chroni przed wysuszeniem