Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jowittta87722

umwaiam sie z facetami z neta bo nie stac mnie na jedzenie

Polecane posty

Gość kika27.....27
Środki czystosci kupuje sie raz na dwa trzy miesiące chyba że nie umiesz oszczedzac Rób zakupy tam gdzie taniej, jak są jakies promocje itd Jak ktoś nie chce aby mu starczyło to mu nie starczy

Gość kika27.....27
a ja płace 50zł za internet 35zł za tel. Zrobiłam sie konsultantką avon żeby zaoszczedzic na kosmetykach, i jestem konsultantką betterware żeby miec wiecej kasu i kombinuje jak moge i jakos daje rade Nie dorabiam b.dużo ale jak sie nie ma to każda suma ratuje

Gość echhh ....... ... ............
takie żarty prowokacje są niesmaczne autorko/autorze wielu w Polsce ludzi reczywiście jest głodnych i niedojada bo ich nie stać a Ty piszesz takie bzdety prowokacja czy żart jest dobry pod warunkiem, że nie obraża innych - zapamiętaj to sobie, Ty przekroczyłeś/łaś granice

Gość jowittta87722
ech sama wiesz ze wiekszosc ludzi w Polsce nie dojada to skad wniosek ze to prowokacja:O:O:O:O:O:O:O

Gość Ja na zarcie wydaje 700 ale
jak nie mialam kasy wydawalam 300. Zreszta jak sobie nie dogadzam i kupuje gdzie najblizej czyli w Biedronce to place malo. Autoka pisze: NAJTANSZE, wiec powinno jej wystarczyc z 250

Przestań... są placówki pomocy społecznej i tym podobne instytucje Jak nie masz co jeść to się tam zgłoś a nie pszesz tutaj bzdety

Gość dokladnie to malo
290zl na jedzenie i chemie, to bardzo mao, a gdzie jakies ubranie ...

Gość dokladnie to malo
sprobuj moze wynajac z kims 2-pokojowe mieszkanie, zawsze wyjdzie taniej

Gość jowittta87722
echhh ..widac ze nie masz pojecia o biedzie są placówki?to dlaczego wiekszosc tyle osob nie ma co jesc?nie mam dziecka..nie mam zadnych profitow i jestemw kolejce po pomoc OSTATNIA

dobra idz dalej umawiaj się na obiady z facetami KONIEC TEMATU

Gość drewniana pałeczka
Zadziwiasz mnie. Z jednej strony wymyśliłaś sobie oryginalny sposób, żeby się najeść, a z drugiej brakuje Ci inwencji, żeby wejść np. na gumtree i zamieścić tam ogłoszenie, że poszukujesz SPOKOJNEJ współlokatorki. Masz jako takie warunki fizyczne i znasz angielski? Zgłoś się do agencji hostess, które obsługują weekendowe eventy albo targi. Udzielaj korepetycji w weekendy, cokolwiek. Kasa z korków jest świetna, co najmniej 30 na godzinę, a dzieciaki srają po gaciach przed maturą z matematyki i ci, którzy udzielają korków, przeżywają teraz prawdziwe oblężenie. Jak nic nie zrobisz, to będzie jeszcze gorzej, bo ceny rosną jak dzikie i nie zamierzają się zatrzymać.

jestem księgową i za 1400 zł nie chciałoby mi sie z łóżka wstać rano ... Jak mozna tak mało w Krakowie zarabiać ??? To jest odpowiedzialne zajecie i pracodawcy wiedzą że trzeba zapłacić dobrze aby wszystko grało . Sama sie tą księgowością zajmujesz czy jest was kilka ?

Gość musze szukac i znalezc
a probowalas zrobic cokolwiek, zeby zmienic te sytuacje? To przeciez uwlaczajace tak liczyc, ze ktos Da Ci jesc... zrobilas cokolwiek czy zdolowalas sie zanim zaczelas na dobre szukac?

Gość gdgsdgsdgsd
offerma morda w kubeł, idz ciągnij....

Gość doradzie mi co mam robic
pracowalem w holandii 3 lata zarabialem 1600 euro na m-c, dziewczyna chciala bym zostal w kraju wiec rzucilem robote w nl. Z dziewczyną sie rozstalem bo jak wrocilem okazalo sie ze mnie zdradza, wczoraj dzwonil do mnie byly pracodawca z holandii, on chce bym wrocil do niego do pracy, nie wiem co robic, nic mnie tutaj nie trzyma, jechac czy zostac w kraju?

Gość Ty sama jestes
jedz!!!! chociaz kasa pozadna a laske jakas sobie znajdziesz

Gość doradzie mi co mam robic
problem w tym ze do tej laski jeszcze cos czuje, a ona chce wrocic, jak wyjade to jestem pewien ze kontakt miedzy nami sie urwie calkiem

Gość Złote rady

Zacznij dawać. Lepiej zarobisz