Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość man_da_rynka:)

Wstydliwy problem - włoski w nosie ;(

Polecane posty

Witam ! Mam bardzo wstydliwy problem. W moim nosie znajdują się czarne, mocne włoski. Jest to strasznie uciążliwe . Kiedyś gdy byłam dużo młodsza próbowałam je ścinać nożyczkami, ale efekty były raczej marne. Co mam zrobić by je ( najlepiej bezboleśnie) zlikwidować na dłuższy czas ? moim przypadku wygląda to poprostu nieestetycznie ! Wiem, że włoski w nosie są przydatną rzeczą, ale nie zauważyłam by inne kobiety miały ich tyle co ja . Chcę zlikwidować tylko te najbardziej widoczne, a inne niech sobie tam gdzieś będę . Proszę o pomoc

Bardzo Was prosze o jakies rady, czy macie ten sam problem co ja, jak go likwidujecie

Gość usuń laserem, te najbardziej
widoczne

dzieki, ale niestety nie stac mnie, odlozyc tez nie mam z czego, a i tak po laserze urosna po jakims czasie, trzeba by bylo powatarzac co jakis czas

ale to nie powinno być drogie, bo oni biorą chyba pod uwagę obszar działania lasera np. za policzki tyle i tyle, za brodę, wąsik tyle po laserze, takie typowe, mocne czarne włoski albo nie odrastają wcale, albo naprawdę słabe i jest ich mniej na Twoim miejscu poszłabym się chociaż dowiedzieć bo takie domowe sposoby nie zadziałają na 100%

Gość malutka anya
Też jestem kobietą i też mam taki problem ;( Rozwiązanie:TRYMER-kupisz np.w Rossmanie,cena poniżej 20 zeta,na baterie,sprawdza sie.Przycina włoski,nie boli co ważne i na jakiś czas 'zapominasz' o problemie.Pozdro!

kurcze no nie wiem ale wstyd tak isc do kosmetyczki i mowic o wlosach w nosie, zawsze mialam wrazenie ze dotyczy to tylko mezczyzn, wczesniej jakos nie zwracalam uwagi no ale dzieki. malutka anya a Ty usuwasz tym trymerem, bo ja usuwam te z chrzastki i tak dalej w srodku troche reszte zostawiam

no przecież nie golcie tych włosów, bo siła rzeczy odrosną mocniejsze, ciemniejsze :O a co jeśli przez jakiś czas nie będziecie mogły ich usuwać bo np. traficie do szpitala itp?? wyjdziecie z buszem w nosie 🖐️ to najgłupszy z możliwych sposobów

Gość ghghhggh
ja wyrywam

dzieki ale na laser nie pojde, i nie goleee tylko jak cos to przycinam nozyczkami albo wyrywam...

Gość mariolka89
nalezy zainwestowac w trymer, w Lidlu maja po 16zl :D szybko pozbedziesz sie niechcianych wloskow :P