Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cała prawda o facetachhhh

OTO cała prawda o facetach, która też uważa że faceci wymagają od kobiet:

Polecane posty

super figury super mejkapu extra ciuchów i zapachów, laska ma byc przebojowa, super mądra i znac 100 języków zarabiac na siebie i jeszcze dokładać facetowi , powinna byc na kazde zawołanie a jak ne moze to znaqczy że jest dziwką co zdradza, do tego ogolona cipa i tabletki obowiazkowo , no bo przecież ma wielką przyjemność z małego kutasa .... ehhh a od siebie nic nie wymagają. jak zarabia taki 1500zł i wszystko wyda na auto i hulanki to uważa sie za niezależnego :o

otóż to. kiedyś przeczytałam mniej więcej coś takiego, ze jak nie ma cycków to ma być ładna buźka" "ma być" to mnie zażenowało

otóż to ! "ma byc obiad frytki cycki ładna buzia i jeszcze samodzielna do tego"! a sami co nam oferują ? nic...strata czasu

cos jest w tej calej prawdzie ... wymagania maja wygorowane a sami chyba w lusto nie zagladaja :O

Gość grabarzrz
takich sobie wybieracie haha:D

Gość hjiuhu
Niestety faceci nie posiadaja takiej cechy jak samokrytycyzm. Uwazaja sie za super partie, nawet jest sa pusci, plytcy i do tego brzydcy:O

Gość melduje się na twe wezwanie
zarabiam 1527zł netto nie wymagam przebojowości ani super mądrości. Powinna być atrakcyjna bo ja jestem brzydki, a dwoje brzydkich to przesada. Ciuchy nie muszą być ekstra.

staszek spod monopolowego oferujemy nasze klejnoty chyba jakiś gej na kakaowym odlocie wymyślił nazwę "KLEJNOTY" dla sflaczałych walących serem zgniłych genitaliów hjiuhu Niestety faceci nie posiadaja takiej cechy jak samokrytycyzm. Uwazaja sie za super partie, nawet jest sa pusci, plytcy i do tego brzydcy --- dokładnie , poznawałam ostatnio przez neta facetów - każdy "PRZYSTOJNY"!! po wysłaniu fotki już z nimi nie pisalam... nie dlatego że brzydcy ale że oszuści ! only.me.no.one.else Ja tam nie wiem Podejrzewam że większości tych wymogów nie spełniam A i tak na brak powodzenia nie narzekam.. chuuj mnie obchodzi twoje powodzenie . to że chcesz sie przypodobac na tym topiku swoim braniem przez samców świadczy o twojej małości! :o

Gość amcx
Niestety faceci nie posiadaja takiej cechy jak samokrytycyzm. Uwazaja sie za super partie, nawet jest sa pusci, plytcy i do tego brzydcy zgadzam sie w calej rozciaglosci

to samo mysle o babach co ty o facetach... mozesz mnie w d ..na cztery litery pocalowac

Gość amcx
chwila prawdy :D

Gość fuuuuckin amals
a faceci siedzący na portalu kobiecym to już totalne wszy łonowe udają wielkich mizogonów a tak naprawde są wystraszonymi stulejami myślą że mogą poobrażać kobiety w sieci i to im daje satysfkacje seksualną

siedze tutaj bo mam z wielki ubaw przygladajac sie sfrustrowanym pasztetom ktorym wali sie niebo na glowe bo nikt ich niechce wystukac :D

http://www.redtube.com/99 tu macie przykład o czym mówie - laska ma gołą picz!! ani jednego włoska nawet przy odbycie . a facet? dżungla!!!! to sie nazywa miłość? nie kurfa. wole sie bawić z wibratorem niżpozwolić sobie na takie poniżenie

mylisz się ma mnie kto stukac ale nie chce mu dać tej satysfkacji bo jest zwykłym fgacetem gnojkiem jak każdy.

no ale coś musi być tego powodem, no nie? kobiety dbają o siebie, co druga to bardziej zadbana. facet nie musi, bo baby są tak głupie, że gdy zakochane, to nie zwracają na to uwagi - aby się stroją i wieczność przed lustrem siedzą. rozglądnijmy się wkoło, bo takie są realia - wymagają, bo wiedzą że mogą, bo kobiety spełnią ich oczekiwania. ;)

Gość 100% pprawdy
zgadzam sie z tematem. kobieta to ma sie domem zajmowac, obiady gotowac, sprzatac, prac, dzieci wychowywac jeszcze na etat do pracy zapierdalac i 24h/dobe ladnie wygladac. a jak facet ja zdradzi to oczywiscie jej wina, bo nie spelnila ktoregos wymogu wielce księcia. a i jeszcze oni sami wielce oburzeni, ze kobieta zwraca uwage na zarobki. nosz kurwa mac. oczywiscie, ze zwracam uwage na zarobki. ja mam robic za sprzataczke, praczke , kucharke i do tego ciagle wygladac ladnie to on niech przynajmniej na to wszystko zarobi, a nie wymaga niewiadomo czego a sam z siebie to nawet kwiatka kurwa nie kupi! wzamian co oferuje to spuszczony jezor na ulicy za jakas blondi z dlugimi nogami. nigdy wiecej faceta. pierdole to

o słuszne uwagi - jak facet zdradzi to wina kobiety, ale jak z kolei kobieta zdradzi to dziwka!! jak kobieta pisze z facetem to dziwka, a jak facet pisze z inną to "przecież ja tylko piszę jestes przewrażliwona" jak kobieta chce wyjsc z kolezankami to facet mówi "oo wolisz je ode mnie ,super!" i awantura. a jak on chce isc z koolegami to idzie i mówi "nie bądź toksyczna" ja tez kur­wa pierdolę!!! nie chce nikogo juz . psa se kupie chuuj z facetami

Gość zxdvgd
100% pprawdy-----------------------popieram pierdole facetow, mam robic i sie zarobic jak dziki osiol a taki jebany jasnie pan rpzyjdzie po 8 h roboty, rozwali sie na kanapie i trza dac mu zryc bo weilce zmeczony a kobieta tez po 8 h pracy, po wysprzataniu domu, przygotowaniu obiadu, zajmowaniu sie dziecmi ma jeszcze hoojowi uslugiwac, hoooj z wami z malymi fiutkami, po czasie do niczego sie nie nadajecie bo nawet hooj wam nie staje jak trzeba

i też co zauważyła śledz w puszce - kazda panienka dba o siebie jedna bardziej od drugiej . wyrzucają kupe kasy na kosmetyki, fryzjera, ciuchy a pozniej płaczą bo zostawi je facet dla innej z wiekszymi cyckami, wieksza dupą...ehh bez sensu. nie ma sie co starać o facetów . jak jakis wartosciowy sie trafi to pokocha nas takie jakie jestesmy a nie umalowane i przebrane za dziwki z teledysku

O to to autorko -Kobieta musi być uśmiechnięta , broń Boże nie może miec gorszego dnia -Byc zawsze chętna seks , nigdy nie odmawiać. -Gotować,prasować,prać -Być niezależną , ale nie zarabiać wiecej od faceta bo wtedy ucierpi jego ego -Pozwalać mu w sumie na wszystko , nie czepiać sie nie robić afer -Byc zawsze pięknie umalowana ubraną , uczesaną -Inteligentną , pomysłową . -Ma nie marudzić , nie zrzedzić , najlepiej w ogole nie nie odzywac nieproszoną -ma o faceta dbać , podawac ciepły obiad najlepiej z dwóch dań ,a także deser :classic_cool:

Ma nie marudzić , nie zrzedzić , najlepiej w ogole nie nie odzywac nieproszoną o tak :o i faceci zawsze muszą traktować kobiety jak idiotki. chociaż często one są inteligentniejsze od nich. ale te fajfusy nie byłyby maczo gdyby przyznałe racje kobiecie. a własnie ! i absolutnie kobieta nie może pouczać faceta ... w ogole dziwie sie moim kolezankom które są w zwiazkach, one dla nich gotują latają jak suka za psem a oni mają je gdzies i szukają wytchnienia/...najlepsza jest wolność :)

taa i dlatego zajmuja sie wami a wy tego swiadome wylewacie swoje zale tutaj ale tak prawde mowiac nie macie innego wyjscia ... wiec albo dupek albo wibrator ...kolo sie zamyka nic dodac nic ujac :D :p uogulnianie nic nie zmieni wkladanie wszystkich do jednego wora swiadczy tylko o waskim horyzoncie braku doswiadczenia a pod kreska dowodzi wygodnictwa ....innymi slowy lenistwa - brak ochoty cos zmienic w sobie w swoim zyciu tylko narzekamie i rozczulanie nad soba ... szkoda na was czasu 💤

Gość kaszkajjj
to ja nie wiem gdzie Ty szukasz faceta skoro trafia ci sie z takimi cechhami :D taki to na drzewo