Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NMJKUIGFFGHHB

CZY SA TY WŁASCICIELE PIESKÓW BEAGLE?

Polecane posty

Gość NMJKUIGFFGHHB

MAM PARE PYTAN

Gość NMJKUIGFFGHHB
na przykład takie - w jakiej pozycji współżyc z pieskiem ?

Gość NMJKUIGFFGHHB
SPADAJ PODSZYWIE

Gość jakaś moda teraz na beagle
z tego co mówią ich własciciele, bardzo trudne w ułożeniu. Charakterek mają jak jamniki - robią co chcą i wyrządzają sporo szkód. A wyglądają jak pluszowe zabawki jak są szczeniakami :)

od zawsze interesuje sie kynologia i musze powiedziec, ze beagle sa bardzo nieposluszne, te psy byly trzymane w sforach i ich zadaniem bylo gonienie zwierzyny wraz z panem jezdzacym konno :) nie polecam jako psa domowego

Gość NMJKUIGFFGHHB
MAM PYTANIE CZYM KARMICIE DOROSŁE BEAGLE, ILE RAZY DZIENNIE I JAK DUŻE SĄ TO PORCJE ? CZY WASZE PIESKI TYJĄ?

jak każdego innego psa. Ryż albo makaron, albo kasza gotowana z warzywami plus pokrojone wołowe mięso. Niektórzy zastępuja to suchą karmą. Micha rano i po południ. Oczywiście woda bez ograniczeń

Gość EEERFVDCX
A DUŻA TA MICHA ? BO JA TEŻ DAJĘ DWA RAZY DZIENNIE PO TALERZU TAK JAK DLA CZŁOWIEKA. PYTAM BO TROCHE MI BEAGLE PRZYTYŁ. DAJĘ MU KASZĘ Z MIĘSEM , SALCESON,KASZANKĘ I ŁOPATKĘ WIEPRZOWĄ GOTOWANĄ LUB SUROWĄ - NA JEDEN RAZ 25 DKG.

Gość EEERFVDCX
A TE WARZYWA TO SUROWE CZY GOTOWANE? JAKIE TO WARZYWA?

salceson i kaszankę???? Węch straci, bo to przyprawy nie dla niego. Rasowym psom nie należy dawać wieprzowego mięsa a tym bardziej surowego!!!! Jak duża micha? Pójdź do sklepu z akcesoriami zwierzęcymi i poproś o michę dla niego. Będą wiedzieli. Talerz ludzki to chyba za mało. Beagle tyją dorastająć. Ale to chyba brak ruchu, bo one muszą co najmniej godzinę dziennie biegać. A, warzywa gotowane razem z kaszą czy czymś tam