Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PYSIAAAA

Blender i sokowirówka do robienia jedzonka

Polecane posty

Gość PYSIAAAA

Witam, mam 6 miesięcznego synka i chciałabym mu sama robic zupki i soczki. Chciałabym sobie kupić małą sokowirówkę ze względu na małą kuchnię i blender. Może któraś z mam mogłaby mi polecić jakis sprzęt w niewielkich rozmiarach a dobry w szczególności to mam na myśli sokowirówkę. pozdrawiam

Gość poradze krociutko
blender to taki co ma duzo obrotow,bo przy miesie moze sie zaciac-spalic. a sokowirowka...nie znam sie

Gość ruasfaus
Ja mam blender CLATRONIC , kosztował ok. 100 zł i jestem z niego bardzo zadowolona. Nie psuje się, porządnie wykonany. Sokowirówkę mam ZELMERA, ale jeszcze nie używałam.

Gość mamaaaa
zwroc uwage czy blender ma metalowa koncowke bo te z plastikowymi sa do niczego

Gość ruasfaus
Mój mam metalową. Słuszna uwaga.

Gość PYSIAAAA
przegladam internet na stronach polskich jak i angielskich i nie mogę się zdecydować na jakąś małą sokowirówkę :(:( Z blenderem to nie będzie widze problemu

ja mam taki z różnymi przystawkami bosha jest bardzo dobry ale tak naprawdę używam najczęściej tylko końcówki do blendowania.... polecam tą markę jest super, ma dużą moc i dzieki metalowej końcówce jest łatwy w czyszczeniu (te plastikowe robią się z czasem przebarwione od warzyw i owoców)

Gość PYSIAAAA
nio nio a może jakiś link bym mogła dostac lub jaki typ bosha masz - dzieki

Gość raczej TO imie...
u nas blender byl najtanszy marki Tesco i sprawdzil sie nawet do miesa chociaz nie wrozylam mu dlugiego zywota a uzywam go juz 2 lata :D Natomiast sokowirowke mam Philips, nie pamietam jaki model,ale silnik 500 Watt, dziala bez zarzutu juz 4 lata

Gość raczej TO imie...
to jest blender, kosztowal chyba polowe ceny detalicznej bo mial potargane opakowanie wiec wzielam "tymczasowo" zanim nie kupie takiego profesjonalnego, stalowego blendera. No i zostal :) a tutaj sokowirowka: http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=en&scy=gb&ctn=HR1853/55 Teraz sa troche inne z wygladu ale funkcje maja raczej takie same. Solidny produkt

Gość blender philipsa
ja mam blender philipsa 600w a sokowiruwke zelmera jedno i drugie cudo:)

Gość sugga
ja też mam blender philipsa.bawie sie w kucharke i codziennie wymyslam cos innego. polecam:babany,do tego jogurt waniliowy.wychodzi pyszny koktajl:) może ktos ma przepis na smaczna paste z czarnych oliwek.

tak rzeczywiście, najlepsze chyba sa takie urządzenia z baruna, maja bardzo duży wybór tych urządzeń, i reż przeróżne ceny, ale są to rzeczy bardzo dobrej jakości, rzadko się psują i służą przez wiele wiele lat, proponuje rozejrzeć się za takimi urządzeniami w internecie, tam jest najtaniej np sklep medialux jest dobrym przykładem