Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała kobietka kokietka

Dziewczyny jak przyciągacie uwagę facetów?

Polecane posty

uśmiech? intelekt? ubranie? makijaż? zapach? ciało? pisać ;)

Gość summer winee
cięzko powiedzieć ja dziś szłam z kapturem na głowie bo było zimno. Z naprzeciwka szedł chłopak i tak przykułam jego uwagę nawet w kapturze może mu się mój szalik podobał :D

Gość lolita lolita
hehe, każda kobieta ma swoje triki, ale się nimi nie chwali- tajemnia :P

Gość ja już nigdy nie pokocham
jak ma ładną buźkę i figurę to nie musi używać specjalnych sztuczek🖐️

Gość lolita lolita
nie gadaj, bo na uczelni prawie każda ma ładna figurę i buzię trzeba sie wyróżniać jakoś :P

Gość ja już nigdy nie pokocham
bez przesady :D takich naprawdę ślicznych twarzy jest może 2 % reszta musi sie wyróżniać strojem, chodem, penością siebie

Gość summer winee
nie opowiadaj, bo tych ładnych jest naprawdę sporo, a jeszcze jak potrafią się wyróżnic czy urodę podkreślić to już wogóle ideały 2% nijak się ma do tego co widzę na codzień, jeśli już to te 2% to chyba mega pasztety

Gość uuuuuuuuuuuuu77
Jak przyciągamy??? Poprostu jesteśmy sobą... Sorry...ale takie co kokietują wyglądają jak idiotki. Tym na co go złapiesz tak będzie Cię traktować. Jak sie będziesz sztucznie uśmiechac to weźmie Cię za głupią, podobnie jak ubraniem, makijażem, zapachem, mową ciała. Wszystko jest sztuczne, zachowaj się naturalnie. Intelekt? Tego nie zmienisz bo albo jesteś inteligentna albo nie i podobnego pokroju facet to zauważy. Zaden mądry mężczyzna nie zainteresuje się mało inteligentną kobietą i odwrotnie głupi facet nie będzie startował do mądrzejszej bo zwyczajnie nie ma uniej szans. Zawsze trafi swój na swego.

ale mi nie chodzi o odgrywanie słodkiej idiotki tylko o podkreślenie swoich atutów, o poczucie się pewniejszą mam koleżankę, która nosi szpilki bo to jej dodaje właśnie tej pewności i czuje się wtedy seksi., czy wy też macie coś takiego?

Gość jhkn
beznadziejny temat.........jak chcesz zeby cie przeleciał to nos te szpilki

nie chcę zeby mnie przeleciał, przynajmniej nie od razu :P a temat nie jest beznadziejny tylko życiowy, gorsze na kafee cieszą się powodzeniem :P