Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abababa

Czy każdy facet skorzysta z okazji?

Polecane posty

na początku związku było super potrafiliśmy naprawdę poszaleć a teraz szkoda gadać zostaje mi wyżalić się idę spać, dobranoc

Gość niebieski kwiat
hehe zaduzo watkow napewno jestes fajny karaluch

bo nie umiesz się określić w ramach kwiatuszku...i wysyłasz niejasne sygnały

przebrnelam calosc :) izin, tak jak ktos czytal, ja ci radze,najpierw zajmij sie przyziemnymi sprawami, dla nie np. jest bradzo wazne , jak moj facet zachowuje sie w domu, czy jest czuly czy o mnie doba czy prawi mi komplementy czy czasem zrobi jakas drobna niespodzianke (nie chodzi mi tu bog wie o jaki romantyzm, bez przesady, ale o jakis niespodziewany gest) czy z wlasnej woli sam zrobisz cos czego nigdy nie robiles? nie wiem moze sprzatnij mieszaknie pod jej nieobecnosc....jak dla mnie moj mezczyzna jest mily i kochany, a jak jeszcze zrobi cos dla mnie to wierz mi ochota na seks sie mega poteguje :) a jak sie poklocimy albo zrobi mi przykrosc to ostatnia rzecza, na ktora mam ochote to seks z nim - a czasem po klotni trzyma mnie nawet ze 3 dni :) a potem nerwy sie nasilaja bo chce mi sie kochac, ale jestem na niego zla i dopiero jestem wkurzona :P A potem dopiero zacznij myslec co zrobic dalej, jak ja zechecic :)

wam też dobranoc....:)...też zmykam...jeszcze podróż przede mną:)...pa

Gość niebieski kwiat
gdyby tak mozna bylo sobie wybrac w kim sie czlowiek zakocha :) super by bylo

Gość izin37
czy to duzo ze jak raz na tydzien chce sie wyrabac ciezko to zrozumiec i jeszcze jestem zaangazowany

Gość niebieski kwiat
dobranoc kociszka my do pogadania??? przeskrobalam cos :/ ?

Gość niebieski kwiat
[zgłoś do usunięcia] izin37 czy to duzo ze jak raz na tydzien chce sie wyrabac ciezko to zrozumiec i jeszcze jestem zaangazowany wyrabac?? wybaczcie panowie potrzebuje tlumacza

Gość izin37
panimaciejowa ja sprzatam cale zycie bo tak nauczylem wiec zla rada tokwestia temeramentu

Gość niebieski kwiat
izin jesli takim jezykiem zachecasz swoja kobiete to sie nie dziwie ze ma to gdzies, liczy sie klimat i poczucie pelnej akceptacji i bezpieczenstwa, inaczej mozesz liczyc na seks pod koldra po ciemku i raz na ruski rok dziekuje za tlumaczenie karaluch :) niedosc ze fajny to jeszcz euczynny

Gość izin37
taki tekst to tylko na forum sorrki

Gość niebieski kwiat
izin masz 3 opcje zakladam ze nic sie nei zmieni skoro macie tak od 18 lat 1 opcja zostaje jak jest i dalej sie frustrujesz 2 opcja odchodzisz odniej i nanowo ukladasz zycie 3 opcja zyjesz nia sypiasz z inna wybor nalezy do ciebie ostrzegam jedna bramka to zonk

sprzątanie to był akurat przykład - napisałam zrób coś, czego niegdy nie robisz, a ciązy to na niej, abyś zadbał jakby to ładnie powiedzieć, o ciepło domowego ogniska, jeśli wiesz co mam na myśli...do wszystkiego wolnymi kroczkami, ale czytając twoje wypowiedzi, odnosze wrazenie, ze jestes juz lekko zdesperowany pod tym katem, wiec nie wiem, co dalej z tego wyniknie :) Poza tym jak czesto sie kochacie? czy czasem robicie to z jej inicjatywy? czy jest tylko tak jak mowisz lozko i koldra po bozemu? ja kiedys duzo bardziej wstydzilam sie swojego parntera i lozko i koldra byla, ale do wszystkiego wolnymi kroczkami, teraz nie mam juz zadnych problemow zeby kochac sie od tylu w dzien :) uwazam to za bardzo duzy postep, lubie przebieranki itp, a moj partner mowi, ze zaspokajam wszystkie jego fantazje erotyczne, a na poczatku i to nawet chyba ze 2 lata naprawde sie wstydzilam, a teraz jestesmy razem ponad 7 lat :) duzo tez robi psychika, jesli sie wyzbedzie kompleksow to jest latwiej i koldra nie jest potrzebna :)

niebieski kwiat gdyby tak mozna bylo sobie wybrac w kim sie czlowiek zakocha super by bylo zastanów się. nie byłoby super. byłoby nierówno i niesprawiedliwie. do jednych byłaby kolejka, a inni staliby sami i patrzyli się dziwnie na siebie. dobrze jest jak jest, tylko nie można ulegać pozorom.

Gość niebieski kwiat
a ja tam sie ciesze ze spie sama, wiecej przestrzeni i nog golic nei trzeba codziennie :P we wszystkim trzeba znalesc pozytywy dobranoc wszystkim

Gość niebieski kwiat
trzydziestoletni w sumie masz racje tej opcji nie przemyslalam do tej pory przewaznie mialam same walki rozum kontra serce wolalabym swiadomie sie zakochac

na każdego przyjdzie pora. ;) oby tylko obiekt naszych westchnień był odpowiedni, właściwy i odwzajemniał westchnienia. :) spokojnej nocy.

Gość Ogolony-h
Prawie kazdy facet skorzystalby z takiej okazji.

Wydaje mi sie ze tylko pedal by nie skorzystal. Ja juz pare razy skorzystalem.

Gość a moze nie byles
zakochany :o

Powiem to tak, rzadko zdarza sie facet ktory nie korzysta z okazji a tymbardziej zapatrzony w swoje potrzeby zonkos. Nie cierpie zonatych kotrzy uganiaja sie za mlodszymi badz starszymi. Bo chyba teraz moda przyszla na uprawianie sexu z doswiadczonymi, dojrzalszymi, starszymi kobietami. Ja jestem sama, tak sobie wybralam i spotykam sie z kim, chce, kiedy chce ale nigdy z zonatym. Nie warto ryzykowac utraty malzenstwa dla chwili poczucia adrenaliny i przezycia czegos nowego. Wedlug mnie rodzina jest najwazniejsza, a jak sie nie uklada to najlepszym rozwiazaniem jest rozwod. I nie trzeba tutaj patrzec na dzieci, bo to dla ich dobra, one wyczuwaja co dzieje sie w domu i cierpia z tego powodu tak samo jak jego rodzice ktorzy nie potrafia juz ze soba byc.