Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajacaaa

jaka zabawka dla 5 latka

Polecane posty

Gość szukajacaaa

na urodziny, ma dużo rzeczy, czy piesek interaktywny to dobry pomysł, a może jakiś robot czy coś podobnego. Może macie jakieś pomysły. Cena 100-150 zł.

Gość mamachichi
ja idę w sobotę do czterolatka i kupuję hulajnogę, myślę, że taki piesek to dla młodszych, może jakiś sterowany helikopter lub samochód?no albo ten robot

Gość b1eata
piesek interaktywny be lepiej zywy albo rybki takie male akwarium 20l plus 4rybki w kakadu 170zl bardziej sie ucieszy

Gość poszukujacaaaa
upsss

Gość milka fioletoowa
Teraz na topie są bakugany, może więc to mu się spodoba?

Gość milka fioletoowa
A do tego możesz dać jeszcze jakieś fajne puzzle z ulubionej bajki.

Gość ooo jaaa cieee
szmaciana lala dla 5 latka?????????? Chore albo nieudolna autoreklama..

Gość EkoDamian
Dzień Dobry, Zapraszam Państwa na www.tree-house.pl w ofercie między innymi: Zabawki drewniane, szmaciane, kartonowe Akcesoria dla dzieci i rodziców Kosmetyki Środki czystości Większość asortymentu utrzymana zgodnie z trendem EKO. Tylko teraz podając hasło EKOLOGIA przy finalizacji zakupów otrzymają Państwo 5% rabatu !

Gość aśka007
Zabawka musi uczyć i bawić. Idealnym prezentem dla dziecka w tym wieku są bum bum rurki. Poczytajcie sobie o nich w necie.

Skakanki dalej są bardzo popularne w każdej polskiej szkole. Ja bardzo polecam ten oto model - http://www.cozacena.pl/klasyczna-skakanka,94409. Skakanka ma długość 236 centymetrów. Do wyboru mamy trzy różne kolory uchwytów – fioletowy, czerwony i różowy. Powinniśmy zachęcać, aby nasze dzieci jak najczęściej wykonywały ćwiczenia na skakance, ponieważ kształtuje to ich figurę oraz rozwija mięśnie. Mój egzemplarz zamawiałam z portalu www.cozacena.pl. To strona bardzo uczciwa, którą bardzo gorąco polecam.

Szukacie najlepszej zabawki traktorka? Już nie szukaj, tylko kupuj ten model -http://www.cozacena.pl/zabawka-siku-traktor-claas-ares-1008,15680. Wykonany jest z plastikowych i metalowych elementów. Opony są gumowe. Traktor może służyć dla dzieci jako zabawka, lub może służyć jako model kolekcjonerski. Dodatkowo można zakupić figurki zwierząt i bawić się z dzieciakami w najprawdziwszą na świecie farmę. Zwierzątka mogą być wkładane i przewożone w pojeździe. Polecam ten traktorek Class Ares.

A ja ostatnio natrafilem na firme Prolis :) To kreatywne ,proste zabaki,ktore pobudzaja wyobraźnie dziecka i pozwalają nam sie razem bawic:)

Gość mamuskaAntka
Ja swojemu 5 i pół latkowi (bo Antek ciągle powtarza, że on nie ma pieś lat, tylko pieś i pó) kupiłam ostatnio mocną i bardzo oryginalną kolorystycznie hulajnogę marki Spokey. Szukałam czegoś wytrzymałego dla mojego rozrabiaki i wydaje mi się, że to jets najlepsza opcja :)