Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladowa15

Nie potrafię utrzymać dłużej znajomości,co robię źle??

Polecane posty

Gość czekoladowa15

Mam wrażenie ,że to jakieś fatum, wszyscy znajomi i tzw.przyjaciele w końcu kiedyś zawsze zrywają znajomość ze mną:(

Gość sf,mned
ile masz lat

Gość czekoladowa15
29

Gość sf,mned
skad pochodzisz? jak myslisz co ci przeszkadza w nawioazaniu znajomosci? moze jakas fobia spoleczna?

Gość czekoladowa155
fobię społeczną miałąm kiedyś,ale się z niej wyleczyłam, generalnie jak już uda mi się z kimś nawiązać bliższą znajomość to potem prędzej czy później ten ktoś ją zrywa bez słowa:( ogólnie zauważyłam,że łatwiej mi być sobą jak nie jestem sam na sam z kimś,ale to też zależy od osoby,ogolnie skomplikowane to jest bardzo:/

Gość nie ma nic na stałegooo
u mnie też tak ejst...nie mam przyjaciolki "od kołyski" raz miałam 8 lat ...pozniej sie urwało kolejna przyjaciolka 5 lat ...teraz sie nie odzywa mam nowaprzyjaciolke za pare lat pewnie i jej nie bedzie

Gość ona899
ja mam tak samo :( najgorsze jesli chodzi o chlopakow , pare spotkan on podoba sie mnie, ja jemu a nic z tego nie wychodzi masakra :(

Gość ona899
z przyjaciolkami podobnie, po kilka lat i potem koniec , teraz mam fajna kumpele ale co z tego, skoncza sie studia, ona z innego miasta, klapa totalna

Gość nie ma nic na stałegooo
o z chlopakami też tak mam ...na początku oni bardziej zakochani" niż ja..a pozniej jak ja sie zaangazuj to mnie olewaja ;/