Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukiwronka

powrot do polski

Polecane posty

Gość kukiwronka

niedlugo wracam do polski po 6 latach zycia w uk, szczerze mowiac boje sie i przeraza mnie polska rzeczywistosc. Jest moze na forum ktos kto ma ten krok za soba lub rowniez planuje powrot? Jakie sa wasze wrazenia?

Gość Kurwinoxxx
I co zadowolona z wyjazdu?? Pieniadze na wesele zarobione?? Maz sprowadzil astre?? I teraz otwieracie "firme" pewnie:)

Gość kukiwronka
skad w was tyle jadu? nie bede odpowiadac na komentarze nie zgodne z tematem, wiec darujcie sobie.

Gość lopae
wypierdalaj z powrotem skoro ojczyzna ci śmierdziała. już was nie chcemy

Gość kukiwronka
lopae hahaha! rozsmieszylas/les mnie.

Gość kukiwronka
acha i jeszcze jedno, jakie 'my'? za kogo sie wypowiadasz?

Gość Zmiana decyzji i to szybko
Ja popelnilam ten blad i wrocilam do PL, po 6 latach pobytu w USA. To byla NAJRORSZA DECYZJA MOJEGO ZYCIA :( WPL nabawilam sie tylko depresji i nic innego. Ta polska zawisc, niezadowolenie, bieda, brod...szkoda gadac. Dobrze, ze mam legalny pobyt i moge wrocic za ocean. Po 4 miesiacach wrocilam i jest cool :)

Gość lopae
nie potrzebujemy tu kolejnych bezrobotnych utrzymywanych za nasz e pieniądze. nie wracaj lepiej. ty bardziej, jeśli ruchał cię czarny

Gość kukiwronka
wlasnie tego obawiam sie najbardziej, nie przeraza mnie brak kasy, zycie na nizszym poziomie, tylko ta zawisc i mentalnosc... szkoda ze decyzja o powrocie nie jest tak latwa jak ta o wyjezdzie...:)

Gość lopae
Zmiana decyzji i to szybko - która u ciebie godzina? :D

Gość kukiwronka
21.54, sprawdzasz mnie? hehe, zabawny jestes.

Gość kurwiwronka
a czego zazdrościć? wysługiwania się? łapania roboty, której nawet murzyn nie chce? jesteście gorsi od tych czarnuchów. nawet honoru nie macie polaczki za dychę

Jak mozesz to sie wstrzymaj z powrotem :) Polska jest caly czas daleko za murzynami :) To nie jest cywilizowany kraj i nigdy nie bedzie :)

u mnie jest 4.10p.m a co?? :)

Gość lopae
powiadasz, że za oceanem jest 21:54? to ciekawe. i to bardzo...

Gość lopae
kukiwronka - to nie było do ciebie pytanie analfabetko. 4:10? też ciekawa strefa czasowa

Gość lopae
przed chwilą było napisane, że nie do ciebie było to pytanie polska szmaciaro. zapomniałaś czytać po naszemu, łachudro?

no bardzo ciekawa strefa :) odejmij 7 godzin i bedziesz mial czas w jednym ze stanow :)

Gość kurwiwronka
nikt się pod ciebie nie podszył. ty już naprawdę zapomniałaś jak się czyta murzyńska ścierko

Gość lopae
ciekawe co tam robi w taki razie te 10 minut :D🖐️

widzisz sama lepiej nie wracaj bo te zazdrosniki pozra cie zywcem, ja tez nie mam zamiaru wracac, po tym co widze i slysze polska mentalnosc odstrasza naprawde

Gość smallb
jak musisz lub bardzo chcesz wracać do Polski to musisz byc przygotowana na dużo dłuższy okres adaptacji w Polsce niż przed laty w UK. Jak masz Przyjaciół i rodzinę przychylną to będzie lżej ale ogólnie to ciężko się przestawić .Jeżeli nie masz musu to nie wracaj.

istniej cos takiego jak wolny internet wiesz? nie zycze sobie takich wyzwisk, nie wiem po co w ogole wypowiadasz sie na tym forum, skoro nie skleciles do tej pory ani jednego sensownego zdania bez agresji. Idz spac, juz dawno po dobranocce.

autorko ignoruj polemikę z idiotami...... Więc ja znam pary konkretnie 3----poszło gładko z autem przyjechali do postawionego domu/kupionego mmieszkania, jedna parka otworzyła firmę, 3 osoby pracują w firmach itd, za 1200-3300 różnie u nich a jedna została mamą, polska rzeczywistość dopadła ich w przypadku poszukiwaniu pracy ale dali radę:)

w kazdym razie autorko jak masz mozliwosc to wycofaj sie z powrotu i ciesz sie miejscem w ktorym mieszkasz :)

Gość Fafinette
napisz chociaż ilu murzynów cię rżnęło