Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukiwronka

powrot do polski

Polecane posty

nie napawaja mnie optymizmem te Wasze wypowiedzi.... szczerze mowiac, w glebi duszy liczylam na pozytywne opinie, jednak coz.... chyba zyje zludzeniami...

Gość dorotaaaaaaa999999999
kukiwronka,sama zobacz jacy są ludzie w Polsce :O sam jad,nieuzasadniona nienawiść i tyle.

Gość adiare
właśnie. jeździcie tam tylko po to, żeby dorabiać na kurwieniu się z czarnuchami

Gość Dama z łasiczką 111
masz rację. wypierdalaj stąd - na zawsze. dziwek mamy zbyt wiele

sama widzisz po wypowiedziach jacy sa polacy, wstyd tylko za nich , zazdrosc ich zzera ze innym sie udalo i lepiej powodzi, lepiej zostan tam gdzie jestes, ja nie wracam nigdy wszedzie lepiej niz w pl

Gość toIa fasoIa
to nie jad. to te pierdolone nieroby co uciekły, jak szczury z okrętu. nędzarze jebani

dziekuje za wasze wypowiedzi, doceniam Wasze rady, jednak nie powiem, daliscie mi do myslenia... czarne_oczy_nocy -dzieki za nutke optymizmu

Gość dorotaaaaaaa999999999
Nic tu dobrego nie znajdziesz.Hipokryzja,nienawiść,nietolerancja i tyle.Zostań.

Gość demonica000000000000
a czego zazdrościć nędzarzom? że musieli spierdalać, bo z głodu by zdechli? nie zazdroszczę. większość emigrantów to zwykli polscy nędzarze

Frau_des_Teufels w tym co mowisz jest duzo sensu, jednak gryzie mnie to, ze w polsce zostaly bardzo bliskie mi osoby, ktore moze niebawem beda potrzebowac mojej pomocy.... jestem na totalnym rozdrozu. Do tej pory bylam pewna ze chce wrocic, ale im blizej daty przeprowadzki, tym wieksze nachodza mnie watpliwosci...

Gość GTA19O619O6
a ja mieszkam w Polsce mojej ukochanej i zarabiam więcej niż te wyrobki w UK. i mam ich w dupie i niczego nie zazdroszczę. ich los mnie nie obchodzi :D🖐️

Gość toIa fasoIa
za 5 stówek to możesz mnie pomacać, baranie :D

kukiwronka wiec sciagnij bliskich do siebie a co do innych gdyby w plsce bylo lepiej to nikt by nie wyjezdzal po 2 w pl pracowalam takze i sorry ale wykorzystywac sie za marne grosze nie dam tak jak wy

Gość smallb
tzn.do końca nie jest tak żle -musisz mieć jakiś plan jak chcesz wracać .Sama wiesz ,że ludzie są wszędzie różni -tak jak na tym forum. za granicą tez mieliśmy w swoim otoczeniu różnych.Daliśmy radę więc w Polsce tez sobie damy.Good luck !

baranie rodzaj meski widac jezyka nie znasz a nick taki prosty teraz wiemy tola fasola dlaczego nie wyjedziesz brak j obcych uuuu urzekla mnie twoja historia

Gość pieknusiaaa
a dlaczego chcesz wrocic?? teskinisz??naprawde nie ma za czym, sama widzisz jacy ludzie sie tutaj wypowidaja, a z drugiej strony zycie w obcym kraju tez ciezko...

Frau_des_Teufels oj, niejedna rozmowe przeprowadzilam próbując ich namowic na przyjazd tutaj, jednak oni nie znaja ani w zab jezyka wiec byliby skazani na jakies marne prace. Oni mają w polsce swoje zycie, ktorego nie chca zostwic. Firma, dom itp...

Gość GTA19O619O6
bo jesteście nieudacznikami, których ja codziennie wykorzystuję:D ale do tego trzeba mieć głowę, kozie bobki 🖐️ a teraz na zmywak. no już was tu nie widzę, parobki

powrót to moment trudny, ale w polsce zostali i wypowiadaja się ci którzy nie mieli szansy wyjechać i mnóstwo zarobić-ja prowadze 2 domy w uk i w polsce-do uk jade po kase w polsce jestem dla---uwaga---poczucia że jestem "u siebie" na prawdę-też z partnerem zbieramy kase maniakalnie i też wracamy-a serio da się, jeżeli masz partnera, który cię kocha, w kraju jako taką rodzinę i chociaż parkę przyjaciół bedzie dobrze! WRACAJ

GTA19O619O6 do zmywaka to ciebie moga wziasc zapraszam do mojej pracy na moje stanowisko , po 1 min blagasz o pomoc bo gowno wiesz wiec daruj sobie

kukiwronka wiec widzisz nikt cie nie zmusza do powrotu napisze tak jesli masz szanse na prace to mozesz sprobowac a jesli nie to lepiej zostan tam gdzie jestes

czarne_oczy_nocy w polsce bedziemy miec mieszkanie, z oszczednosci je wyremontujemy. Niestety 'maniakalne' oszczedzanie w ogole mi nie wychodzi;) mam jakis plan na powrot: to mieszkanie o ktorym pisalam, planuje tez isc na studia. Tego sie trzymam, to mi daje jakies nikle poczucie bezpieczenstwa...

Gość GTA19O619O6
całe UK to jeden wielki zakład pracy dla zacofanych nieudaczników i przegrańców bez szkoły z Europy wschodniej dla których szczytem marzeń jest zarobić 1500 marnych funciaków :D

no coz. wiem ze bedzie ciezko, ale chyba musze sprobowac... co nas nie zabije to nas wzmocni!

no to super na studiach poznasz fajnych ludzi- nie będą wiedzieć że wracałaś z uk unikniesz zawiści-mieszkanko odremontujesz, pójdziesz do pracy w ramach stażu i a nóż widelec zostaniesz-świat maluje się w zależności od tego w jakich barwach widzimy przyszłość:P

GTA19O619O6 nie wrzucaj kazdego do jednego wora ja akurat nie z UK ale po twoich wypowiedziach zal ci dupe sciska ze inni maja te funciaki a ty