Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia898223

brzydki chlopak

Polecane posty

Gość misia898223

mam problem, od 2 lat mam chłopaka moze nie jest ideałem ale nie zdradza mnie, szanuje moje zdanie, jest pomocny.. tylko jest brzydki, kiedy go poznałam wogole mi sie nie podobał chodził w szerokich bluzach miał fatalna fryzure, ja moze nie jestem miss ale podobam sie facetom i mam powodzenie, dla mnie zmienil sie zaczał sie ubierac ładniej i zmienil fryzure wtedy mi sie naprawde spodobał jednak po paru miesiacach przestał sie starac teraz po 2 latach bardzo przytył i wogole mu nie zalezy zeby schudnac, choc go prosze napooczatku delikatnie, pozniej bardziej dosadnie, do tego zaczał lyziec i choc byl raz u lekarza i mial zrobic badania zeby dostal leki zupelnie to olewa, ubiera sie byle jak, zupelnie sie nei stara, a jesli mu cos sugeruje slysze ze jestem wredna bo wyglad nie ma znaczenia, moze i nie ma znaczenia, ale ja zaczełam sie go wstydzic moi znajomi rodzice sie smieja :( wstyd mi wychodzic z nim, za co tez ma do mnie pretensje, wogole od pewnego czasu nie odczuwac do niego pocaicgu fizycznego, nie mam ochoty na seks, a on ma o to pretensje, ale kiedys nam sie ukladalo kiedy sie strarał, przyzywczailam sie do niego i go kocham ale odpycha mnie jego wyglad co robic??

Gość Romuald_24
to po co z nim byłaś/jesteś tyle lat ?

Gość rozumiejąca
a ja ciebie rozumiem, doskonale wiem o co ci chodzi, mam to samo,facet jest ciepły,czuły i opiekuńczy, bardzo dobry w łóżku ale nic poza tym, jest raczej poniżej przeciętne,niski,szczupły i tez wstydze się gdziekolwiek go zabrać,no i rodzina mi dokucza że stać mnie na lepszego faceta a nie takiego (jak to nazwał mój szwagier ) "wypłosza", no cóż....u mnie jest inaczej bo ja swojemu mówię że go nie kocham i nie widzę z nim przyszłości, dzisiaj w nocy np.znów wałkowalismy temat bycia razem,więc zapytałam : kto kogo wykorzystuje emocjonalnie? chyba on mnie ,za nic w świecie niedaje odstawic się od cycka

u panów 50+ znaczenie ma już tylko zasobność portfela :classic_cool:

Gość Gdzie jestescie???
powiedzcie to offermie :D ani urody ani pieniedzy

Ja bym nie chciał wygrać milionów bo to by przekreślilo moją szansę na miłość wolę żyć skromnie ale w rodzinnym domu i tak będzie

Gość lilkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hmmm to lepiej z nim zerwij bo może sam wygląd nie wystarczy ,ale też ma duże znaczenie obok charakteru itd