Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcojest..

czy fotografie i przedmioty mają energię,która może wpływać na innych?

Polecane posty

Gość niewiemcojest..

od czasu przeprowadzki do innego pokoju dzieją się ze mną dziwne rzeczy.mam zupełnie inne sny jak dotąd.w moich snach ciągle pojaw2iają się osoby z mojego dzieciństwa,młodosci,osoby zmarłe,zapomniane.w tym pokoju mam przedmioty zwiazane z osobami ,które już nie żyją(nie tylko oczywiście),mam w kredensie wszystkie zdjęcia,b.dużo.Zastanawiam się,czy to ma jakiś związek,bo jeśli nie,to ze mna coś nie tak...

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
Ma związek. Tak jakby wróciłaś do dzieciństwa psychicznie. Bo wróciłaś do tamtych rzeczy, więc podświadomie o nich myślisz. Więc wyłazi przez sen. Tyle. Działanie mózgu.

Gość niewiemcojest..
nie myślę wcale.rzadko tam zaglądam do tych zdjąć,niezwykle rzadko.

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
To że nie myślisz o czymś to nie znaczy, że twój mózg nad tym NIEŚWIADOMIE nie pracuje. Gdzie masz w domu nożyczki do papieru? Myślałaś o nożyczkach? Nie. Ale mózg i tak o nich wiedział. Ze zdjęciami masz to samo. Samo przejdzie za jakiś czas.

Gość maliboo.
mi wydaje sie to prawdopodobne byc moze w przyszlosci zostanie to udowodnione przez nauke

Gość interesujące
włóż siekiere lub nóż u siebie w pokoju na łóżku najlepiej pod prześcieradło,ale może byći pod łóżkiem ostrzem do drzwi.powino przystopować.