Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freakylikeme

Co myślicie o związku 15 latki z 22 latkiem??

Polecane posty

Gość freakylikeme

i gdzie są rodzice :O

Gość fsgsg
ze chce ją wykorzystac. prawie kazda dziewczyna poleci na komplementy i takie tam. i nie chce odstawac od kolezanek - w koncu znalazła chłopaka, nawet sporo starszego, w ich mniemaniu. moze czuc sie wyróżniona. oczywiscie nie nalezy gegeralizowac. na pewno jest duzo chłopaków w tym wieku majacych inne cele zyciowe

Gość fsgsg
prawie kazda dziewczyna w tym wieku*

Gość Prokurator 33
pedofilia

Gość mama 15 latki
ja bym do prokuratury doniesienie na gościa złożyła ,15 lat jaki kurwa zwiazek jak to dziecko jest,posrało was już całkiem:O jebusy pierdolone

prokuratura oleje to nie ma podstaw , seks z 15 latką to nie pedofilia z 14 latką juz tak

ja miałam 15 lat, kiedy zaczęłam się spotykać z chłopakiem.on miał 19. od tego czasu minęło prawie 6 lat, a nadal jesteśmy razem.

Gość 234234
Myślę, że z nim jest coś nie tak.

Gość andrrrr
twój chłopak to dres więc się nie liczy :O

Gość trr trt rrrr
dlaczego nie tak? rzeczywiscie wiekszosc dziewczyn w tym wieku ma straszego :) mam sasiadke 16 latke , jej ''facet'' ma sporo ponad 25 :D

To sa fececiki ktorzy nie potrafia zdobyc normalnej kobiety :) Ja mialem raz 15 latke a sam mialem 16 i mysle ze ten rok to jednak duza roznica w tak mlodym wieku.

Gość ABBBGGGG
sensor - przestan sie wpieprzac w kazdy topik i skoncz z reklamą tego sklepu seks z 15latką to nie kryminał ciulu !! Nie dosc ze glupi jestes to nie znasz podstawowego prawa :O

Gość gość
moim zdaniem jeśli dziewczyna się naprawdę zakochała a ten chłopak jest w porządku jest miły i wgl nie myśli tylko o jednym to czemu nie. J osobiście do takich związków nic nie mam. Tylko niech ta dziewczyna dobrze pozna tego chłopaka żeby nie było że już po tygodniu są razem czy coś ;)

Gość gość
Jaki normalny 22 latek spotyka się z 15 latką?Myślę że facet ma wielkie kompleksy i nie chce go żadna dziewczyna w jego wieku.Taka różnica w tym wieku to przepaść.

Gość gość
gość dziś Po 1 kobiet jest znacznie mniej niż mężczyzn w wieku młodym i w wieku odpowiednim na macierzyństwo Po 2 Jesteś zazdrosna o młodsze i ładniejsze Same wybieracie starszych a olewacie równolatków to nie miejcie pretensji do tego, że rówieśnicy spotykają się z innymi - młodszymi

Gość gość
Poznałem kiedyś podczas wakacji atrakcyjną 15 letnią drobną blondynkę. Miałem wtedy 22 lata. Ona dawała mi sygnały, że się jej podobał em-podczas spaceru brała mnie pod rękę, mówiła o tym, że różnica wieku 7 lat to nie dużo itp. To był oczywisty flirt. Sęk w tym, że ona była bardzo dziecinna. Gdybyśmy się poznali jakieś 2 lata później to mogłoby być ciekawie. Uwielbiam drobne, ładne dziewczyny. Ja w tym samym czasie poznałem dziewczynę lat 19. To były te same wakacje. Ta 19 latka była bezpruderyjna. Bez zbędnych podchodów mogłem sobie z nią pozwolić na odważne pieszczoty. Z tamtą młodą to nie byłoby jeszcze możliwe. Z tą 19 tką kontakt się urwał po wakacjach gdyż mieszkała 150 km ode mnie. Młoda była z mojego miasta więc postanowiłem na nią poczekać z rok czy dwa aby trochę spoważniała. Rok później widziałem ją z małolatem w jej wieku. Szli za rączkę. Ja wtedy poznałem świetną dziewczynę która została po 2 latach moją żoną. A z młodą i tak by mi się nie udało gdybyśmy zostali parą. Okazało się że ona bardzo chciała wyjechać z Polski na stałe. Dla mnie byłoby to nie do przyjęcia. Wyjechała do Anglii, gdzie związała się z Irlandczykiem.

Gość gość
Spoko.