Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roberto baggio

dlaczego nie obchodzę walentynek

Polecane posty

Gość roberto baggio

bo kocham moją kobietę przez 365 dni w roku a dziś nie muszę pod publiczkę nic robić. nie potrzebuję być trendy, robić coś na pokaz, a we wnętrzu odstawiać szopkę, myśląc o zdradzie, czy jedynie o zaspokojeniu seksualnym...

Gość cccccccccccccccccccs
przeciez to swieto sklepikarzy a nie ludzi ma na celu wypelnic luke pomiedzy sw w grudniu a wielkanocnymi

ale dziwnym trafem full nastolatek a przede wszystkim prawiczków nieźle sie tym dniem jara :D nastolatki dlatego że ilość walentynek idzie w parze z atrakcyjnością a dla prawiczków brak walentynek oznacza totalna porażkę w życiu :P

Gość roberto baggio
walić tę durną presję otoczenia!!!

Gość 0101
trzeba obchodzić i w ten sposób pomagać podmiotom gospodarczymi, które dzięki owczemu pędowi i kulturze masowej odnotują w tym dniu duży wzrost obrotów w handlu towarami z czerwono-sercowym (umownie) akcentem!

Gość 0101
Niko, tylko żebyś dużo tych róż kupił, i najlepiej dołącz pudełko czekoladek (też duże)

Gość roberto baggio
nosz kurde nawet pani z warzywniaka dziś sprzedaje wyjątkowo/ dodatkowo róże i czekoladki... a wczoraj na mieście jacyś nachalni sprzedawcy kwiatów "może różę dla pani?" stoi taki cieć i myśli, że mu będę płacił 15 zł za różę którą normalnie się kupuje za 4-5 zł. nie muszę takich "dowodów miłości" sprawiać swej kobiecie... ona wie, że moje uczucie jest prawdziwe, a kwiatek przegnije.

Gość 0101
roberto, a coś mądrzejszego masz do powiedzenia?

Gość roberto baggio
0101 zależy w jakim temacie? daj mi temat to się wypowiem czyżbyś Ty miał/miała jakąś walentynkową "traumę"?

Gość 0101
proszę bardzo, daję temat: dlaczego ludzie uważają, że innych obchodzi to dlaczego oni nie obchodzą walentynek

Gość wanilijka
❤️

Gość roberto baggio
0101 dlaczego ludzie uważają, że innych obchodzi to dlaczego oni nie obchodzą walentynek ja tylko zabieram głos w sprawie walentynek po jednej ze stron. jest sporo wypowiedzi jakie to walentynki są cool, to ja przedstawiam zdanie przeciwne. i tyle. a jak Ci się nie podoba to zamknij net i idź się przewietrz, patrząc na loffciające się pary :D

Gość 0101
roberto, nie prosiłam o rady, to raz dwa - chciałeś temat, dostałeś i potwierdziłeś, ze za wiele to Ty do powiedzenia mieć nie możesz :)

Gość Taki_jeden_964
Walentynki nie są na pokaz. Na pokaz to są wesela bo zaprasza się całą rodzinę i wszelkich znajomych. Że obchodzę walentynki dowie się tylko ona. :)