Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwaowieczkabozameee

witajcie w poniedziałek...

Polecane posty

Co u was ciekawego? Ja właśnie wstałam i idę brać się do roboty w domu. Wyłaczam to nędzne forum, gdzie tylko klnę i wyzywam od najgorszym bo to forum nic warte nie jest. I mam rację powiem wam dopóki ordynarnego słownictwa żałuję. Ale i tak mam rację bo to wszystko prawda - każde słowo i tyle. Wiecie - dziś też się obudziłam rano i zaczęłam kląć na czym świat stoi bo przez dwie chuice niemieckie z wielkiej światowej firmy 2 miesiąc jestem bez pracy, nic nie znajdę na stałe w tych Niemczech i wiecie - sponiewiarały mnie chuice, że życzę im wiecie GWAŁTU ZBIOROWEGo - są tak ciulnięte w pizdy, że normalnie to sie w głowie nie mieści. Takie dwa śmierdzące, niwygolone zera szwabskie, że to się w głowie normalnemu nie mieści. I wiecie , żeby śmierdzące chuice jak moja matka spierdziała dzieci miały, rodziny - byleby się nie wydać i rządzić. Łoż kurwa mać co te pedały se nie myślą, a Murzyny? Przecież to wyruchać tak w pizdę , że urodzą wreszcie - obydwie. Wiecie - ja się takim chuicom jebanym nie dam nigdy - co one sobie nie myślą? Bo ja pracy stałej nie szanują? A co te pierdolnięte cipska 25 lat tam robią? Przecież tam jest tylko plota i komu nie zapłacili. Ale powiem wam ci murzyni jak te Ślązaki - to tu wiecie gwałty zbiorowe i orgie, a takie dwie chuice ciulice niemieckie bez kutasa w mordach wiecie I TO JEST DOBRZE. Mnie zgwałcić. Bo one uważają jak ilona, że najwazniejszy w życiu jest DOBRY ORGAZM. A ja uważam, że najważniejsze są dzieci i stały arbajt. Albo odwrtonie. A czemu one w burdelu nie siedzą i nie dawają dupy na prawo i lewo to już nikt normalny nie zrozumie i wiecie mogą się powiesić bo mam 22 osoby na sumieniu LEKKO i mam je dawno w dupie - jak pierdziałam na nie tak pierdzę i tyle mnie to obchodzi. I życzę im gwałtu zbiorowoego i bomby atomowej - wszystkim. I temu chujowi co płacił też. BO ONI MiELI WIECIE FORTUNY NA ŚLĄSKU i je stracili. Kurwa mać - ja im to ukradłam wiecie. A jak im się baby spierdziałe stawiają , stare chuice spite jak moja matka to niech im kutasy osłów do ryjów wsadzą jak mają w dupie ich niemiecki płynny bo normalnego naprawdę nie interesuje, która chuica z którym mośkiem kścielnym ma dzieci i tyle mnie to obchodzi. Bo gdyby miały normalne dzieci to by były NORMALNE, a tylko kurwy mogą tak pić co albo nie mają dzieci a się muszą kurwić albo mają dzieci z kim popadnie i na męża patrzeć nie mogą. - To ty - mi powiedzą - mędo ruska. - One by chciały wiecie - ja na to ze śmiechem PRZEZ łZY bo taka żałość - a te mędy niemieckie też. To nawet atoma na to szkoda, wypalić Niemcy i tyle. Tam nie ma niczego - a rządzą - matko, ci rządzą - jak ostatnie pojeby z kosmosu. Ale rządzić. A ta Holandia to samo. Oprócz USA nie ma nic i tyle. A pchać wózek taki czy siaki to wiecie - bez języka możecie. Jeszcze ich ryje obserwować. Lepiej mieć przepaskę na oczach i tyle. Ale nasi wiecie - siódmy cud świata tam widzą. Jak se go namalują. Ja tam nie widzę niczego wiecie oprócz kasy i stałej pracy. No teraz po takich dwóch chuicach SZKOLNYCh - te chuice zeszytu nie otwarły wiecie ale takie chuice szkolne jak moja matka wiecie - no to po takich chuicach lat 25 to już nie mam żadnych szans na pracę stałą. Ale narodowość angielska i zobaczcie jak wtopiły. - No to powinnaś mieć paszport żeby to udowodnić. - Wiecie co ja muszę żeby im udowodnić, że jestem Angielką? Narzygać na nie, nasrać i napierdzieć. Tyle muszę. I nic poza tym bo wszystko przez Niemców i koniec. I kopnąć w cipy bo niewyruchane. I tyle MUSZĘ, żeby im udowodnić że jestem Angielką. I Ilonie też. Nasypać do cipy trotylu i podpalić ją - tyle MUSZĘ, żeby jej udowodnić, że ja mam rację. I tak się to skończy jak ją jeszcze kiedykolwiek spotkam raz albo o tej kurwie , która uciekła z burdelu usyłyszę. Naprawdę. BO MUSZĘ. BO MUSZĘ I TYLE. Bo się inaczej z zerami rozmawiać nie ma. A moje siostry adoptowane to już 2 pasikonikoniki są i oby jakoś zimę przeżyły. Dziś znowu im poświecę - najgorsza zima - wiadomo. Żeby sie gdzieś zagrzały... :( Bo wole umarłych niż żywych i tyle , a one po prostu dzieci nie chciały mieć po zbiorowym gwałcie i dlatego sie powiesiły, spaczyły całe. A Ilony nikt zbiorowo nie zgwałcił przez to taka jakaś pierdolnięta. Ale może skończy w burdelu. OBY. Tam jej miejsce. A te dwie niech sie razem powieszą - jedynie, że Niemki - oprócz tego nic sobą nie prezentowały i tak uważam do dziś. Moja matka też sie powiesiła i jej rodzice przybrani, już mam też tyle trupów na sumieniu, że szkoda słów. 2 na studiach koleżanki - teraz czas na nie, a rady i tak mi nie dadzą NAWET PO ŚMIERCi bo Angielka i koniec :( A Murzyni też bo zera i tyle. Tylko forsa - to niech ją mają i tyle :( Jak Niemcy, nie? :( Brak słów... :(

Wiecie bo nienawidzę tych ruchawic niemieckich za to, że się tak rządzą, że przez nie nie mam 2 miesiące pracy. BO ONA MIAŁA OJCA W WIĘZIENIU - no to niech sama do niego dołączy bo i tak nic sobą nie prezentuje oprócz rozdartej mordy. Tym bardziej powinna mieć mikrofon w ryju i tyle. Ale pedały... i wiecie -co tam może być normalnego w takiej pracy. Pedał dlatego jest najgorszy bo NIE WIE W KTÓRĄ DZIURĘ wsadzić. Przy wszystkich do wyja jednej i drugiej mieli wsadzić i dac im na zagryzkę garść cukierków - miśkami im w łeb pierdolić rozczochrać kudły i zostawić. Tak by trzeba i zgnieść okulary wdrobny mak - jednej i drugiej. Takie moralne. I wszyscy powinni przejść obok nich i na nie napluć - tak rządzą. Wszyscy murzyni. Ale murzyni wiecie - tylko narodowość. No to bez wypłaty i tyle. W końcu Niemcy to Niemcy , CO NIE? HAHAHAHA :( ps. jakby nie to pomówienie o pijaństwo TO NIKT MNIE TAM NAWET NA WYCIECZCE JUŻ NIE uJRZY WIECIE na tym jebanym Zachodzie. Choć tyle to tam jeszcze, ale reszta... dajcie spokój. Kto tam coś widzi więcej oprócz STAŁEGO ORGAZMU W PRACY to ma kuku na muniu. Swoje zrobić, ani nie pierdnąć na nich i do domu. I tyle :( Co jeszcze więcej tam można? Karierę? Dupą to tak, ale nic poza tym i tyle :( A o USA już pewnie nie lepsze i tyle. No to nic się nie opłaca robić i już. Ale ksiązki powiem wam mają niezłe - jeszcze zależy co i jak. Ale dużo fajnych pomysłów mają, w Polsce tego nie ma. To jest OK. Ale ta firma W ICH WYKONANIU to niech se siana tam wszędzie nasypią takie mam o nich zdanie i niech się odpierdolą ode mnie bo ja nie jestem naiwna. - To po co poszłaś do sądu mi powiedzą. - Bo nie znałam rodowodu i tyle. A teraz znam i mam was w dupie. Nawet mi śniło, że piję z NOEM i tyle mnie obchodzą. - Im też powiedzą - no niech mi dadzą radę bo tylko rodowód może coś zmienić, a jak jestem od Noego to i od Adama i Ewy. - No i po co się tyle uczyłaś debilko. - Bo tego nie wiedziałam im powie. Ale zawsze mam 2 możliwości. Albo rodowód albo szkoły, a tak co - powiesić się w czepkach dla dzidziusiów i ze smoczkiem profanując Najsw. Sakrament? No co jeszcze zostaje? Tym koleżankom ich tyle zostaje. Tak to jest widzicie jak się jest pedałem. A LESBĄ TEŻ. Trzeba być moralnym i już :(

Takie jest życie wiecie, że zamiast takim ciulicom jak te dwie szmatki po maturze ( z paskiem miały świadectwo hahahaha) albo moja matka to zrobili mikrofon w ryju świętej Faustynie. Takie jest życie i lepiej się nie odzywać. O innych osobach nie powiem. Akurat o niej napisałam BO TO WIEM NA 100% bo mi się śniło, że wołam ją z gardła tak jakby ktoś wolał za mnie czy nie wiem - ja bym wołała kogoś ale tak z gardła , że aż z wnętrzności takim rozdzierającym krzykiem. I tyle. Ale wiecie co - bo ciągle nie mam tej pracy ten Zachód teraz to nie ma nic tylko STAŁY ORGAZM W PRACY. Naprawdę tam nie ma niczego więcej. Mnie to przeraża powiem wam, że muszę tam jechać. Miałam jechać do USA i tyle. Albo do Australii. Tam nie ma naprawdę NICZEGO. To wszystko powinno płonąć. Te kościoły też bo to bez sensu i tyle. Jedynie, że kasę dawali zawsze - jak w Polsce. I to wszystko. A im gorsi tym wiecej i tyle. Ale stoją z przyzwolenia Boga i już. Żeby turyści mieli co oglądać. Z Japoni. A z Polski też. No co jeszcze można rzec o Zachodzie? Jest sobie i tyle. Muszę dbać o moje dwie siostrzyczki i wiecej nie obchodzi mnie nic. Ktoś musi przyjść do kogoś kiedyś w gości - to są wszystko moi STALI goście. 22 osoby - starczy, nie? Tamte ze studiów nie przyjdą bo wyszły na idiotki, ale ci mnie zawsze obeżra i MOGĘ BYĆ bo to wiem. Za stały dostęp do kuchni i jedzonko. I koniec - co jeszcze w życiu może być innego? Nie wiem :( Zbiorowe samobójstwo ktoś powie - już było. Stały orgazm - praca na zachodzie powiem. Zostaje jeszcze samobójstwo od zadku/spodku - jeszcze tylko takie coś. ?

No dobra - z tym gwałtem zbiorowym to już przesadziłam bo by nie przyszły do mnie w gości koleżanki ze studiów samobójczynie. To już nie chcę przesadzać. Nie wolno nikomu życzyć gwałtu zbiorowego, a na to też trzeba zasłużyć i tyle. One nie zasłużyły te dwie zerówy niemieckie. Jedynie na mikrofon. Wiecie - ojciec tej jednej wieczne larmo w domu - ten co siedział , a ona? Ciągle się drze aż uszy odpadają - w sumie - dla niej MIKROFON i koniec. Tej drugiej też nie pomawiam bo taka tam nie wiaodmo co, ale ta przerażająca - co ona sobie nie myśli wiecie? I skończy gwałtem zbiorowym jak nie zacznie się pracą interesować. No chyba że tego chce bo to tam ... bo wiecie murzyn się wkurzy i tak się skończy. Bo przez nią mogą o mnie zapomnieć i tyle. A moje życie to JEDEN WIELKI GWAŁT zbiorowy, potem zostanie jej sie powiesić i żeby nie było znowu na mnie bo ja wiem jaka ja byłam. To jaką moi rodzice przybrani mają opinię to jest jedno, a ja to druga sprawa i tyle. Wychodzi na to, że obydwie piją - przez to stoją o Ilonę i tyle. Przez to też nie bolą ich oczy i te stare baby chyba od nich to miały żeby pić bo oczy nie bolą. Bo w sumie wiecie tak kontaktują choćby wcale. Zalewają pewnie pożar i tyle. I wszystko byłoby Ok, ale przez nie nie płacą w takim razie bo jak z tego pijaństwa za mąż chcą wyjść i dzieci mieć? No to nie ma dzieci i chodzą na nocki. I wszystko jest OK, to nie moje sprawy tylko...czemu ja jeszcze jestmw domu? Za złe zachowanie powiedzą. Nie skarby - ZA TO, że wy pijecie i to powinno wyjść. No i wyszło i tyle i teraz już mam nadzieję będzie TROCHĘ Z GÓRKI Z TYM WÓZKIEM zwanym życie. Bo ludzie im dobrze życzą, a one piją i dogadac się znimi ANI RUSZ, a pózniej wszystko jest na innych i tyle : No to zostaje im się podpalić i tyle - co jeszcze - 25 i niewydane. A TYLKO O TO SZŁO. Ani nie uczą się, ani nic. Ojciec jednej w kiciu - no to chleją jak dwa Noe niezniszczalne i tyle. I tylko to pasuje bo są moralne to muszą chlać i już :( Tyle ile moralne i tyle mam do napisania :(

Wiecie - mój pierwszy SMS do domu był - ta obok nigdy nie trzeźwieje i chodziło o Ilonę. I tyle. Żeby nie było wątpliwości. A reszta mnie nie obchodzi. Bo gdybym nie miała racji to Ilona powinna tam mieć stałą prace, ale mam rację i pracy nie ma nikt, ani ona ani nikt. I tyle :( I jak będzie miała to bez zapłaty bo one miały się wydać , a ona? No niby jest wydana, ale to po co z nimi trzyma? Dziecko se zrobić i wszystko gra. I koniec. To są Niemcy. I im dobrze życzyć. HAHAHAHA :( Tak mnie potraktowali, że zostaje im ode mnie tylko pożar. :( Przykro mi i tyle :(

Wiecie - ja to tylko jeden błąd popełniłam w całości ale nie miałam tuby - to miałam mieć gazetę i se zrobić i w moim pierwszym domku podejść do gościa i zapytać go z tej tuby takim przerażającym głosem: - Przepraszam, ale chciałabym zapytać czy pan kogoś nie zabił? Tak pan wygląda jakby co najmniej 10 osób. I iść do biura i powiedzieć, że się go boję bo mi się z mordercą kojarzy. I po nim. Ale ja wiecie - dobre serce i koniec na bruku, a kto się ma dobrze? Morderca 10 osób. Bo tak on wyglądał. Ale w swoim mniemaniu - 7 cud świata. Czy tam ósmy. W moim - morderca, rzezimieszek, pajac, palant, opętaniec, pojeb, alkoholik, DEB i tyle. Taki wyrafinowany debil - jak mój przybrany ojciec. - Jedynie , że kilka zgwałcił pojedynczo. - Mój ojciec przybrany też powiem. A mikrofon pan robił? - Nie powie - tylko w spodek. - A to miał pan zrobić mikrofon - a zacząć było trzeba od ślubnej bo za dużo drze pysk a mało z tego pożytku. HAHAHAHA - ja na to. - No ale nieźle gotuje mi powie. - A to tym bardziej pysk powinna mieć ciały czas zapchany. Apropos gotowania - a nie mógł pan sobie sam w życiu obiadu zrobić? - Nie - on mi na to. - Acha ja na to. No to smacznego i tyle :(

A co zrobić z pierdzeniem? Teraz się od razu zapytam - czy można pierdnąć w pokoju czy trzeba wyjść na zewnątrz żeby pierdzieć. I tyle. Bo może komuś nie przeszkadza, że ktoś pierdzi PRZY NIM. Może ktoś to lubi? Ludzie lubią takie rzeczy wiecie - papierosy. ja nie lubię papierosów BO ŚMIERDZĄ, ale ktoś pali i pali to może można pierdzieć sobie wtedy jak ktoś tak się zaciąga. Zapytam się w następnej pracy. Naprawde :(

Powiem wam te 2 ze studiów to powiny być 2 kucharki, ja lepsza uczelnia i tyle. No zobaczymy co będzie - na pewno przyjdą , ale nie z pustymi rękami. Ta jedna to nie wiem co - ta co skończyła w ciąży z dzieckiem swojego ojca, a córka przeora - zaś bigos - chyba zwariuję i tyle :( No ale może być. - Lepszy bigos niż jajecznica mi powie. Jabłka mam nadzieję jej smakowały. Ale ogólnie powiem wam żałuję że nie chodziłam na obiady na stołówkę na studiach bo bym się dalej nie uczyła, wyjechałabym i miałabym pracę w hotelu. I na recepcji i byle gdzie. Taką mogłam miec pracę gotując na studiach i jedząc na stołówce. I koniec. NIc poza tym nie było. Ale musiałabym być po zoologi I TAK W SUMIE chciałam po I roku, że pójdę na zoologię. Ale wszystko się zmieniło wiecie. Przez tę córkę przeora - przeorać ją i tyle. No to popełniła samobójstwo, grobu nie ma i tyle. Ale wszystko przez nią. Czy angielski bym umiała to nie wiem, ale NA PEWNO bym dobrze jadła. Chociaż ...czy mieszkałabym wtedy w tym akademiku? Nie wiem. No to bym nie jadła dobrze bo w innym akademiku bym nie jadła dobrze bo nie umiałam. To był zły akademik i tyle :( Tam to tylko Najsw. Sakrament - nic mnie tam więcej by nie uratowało przed zbiorową orgią chyba. A w tym drugim mogła se dobrze pojeść, ale od razu miałam tam mieszkać - tak jakby ktos mi zawiścił tej stołówki i tyle :( No ale takie życie i już... :( No ale do 25 jakoś tam było a dalej też było, ale gdybym miała mieszkanie to bym już dawno była mężatką a tak nie i nie będę i koniec. Rodowód też bym była dawno męzatką , dawno, dawno i tyle. A tak? To mieszkanie musiałam mieć żeby żyć normalnie. Nie miałam , koniec i tyle :( I tak do dziś, ale dziś mi nie zależy. 35 - bez przesady. Już powinnam mieć 10 letnie dzieci i tyle :(

Wiecie - powiem wam ja uciekłam z akadmeika na pierwszym roku i póżniej dojeżdżałam. Nie wiem - może nie miałam dostać tego akademika na 2 roku. To sie stało przez jedną koleżankę i tyle. Właśnie przez tę co się zabiła i tyle. Miała sie zapić - mówią. Bo tyle była warta. Nie ona miała rodowód - ja tak myślę. Od Batszeby - NIEMORALNEJ. I też była po gwałcie zbiorowym. Dlatego o mnie tak stała bo moralna i można ja obeżreć. I tyle. Jedyny powód. No wiecie - dojeżdżanie też było straszne i tyle. No to tak i już. Bo tu? Co tu w sumie? To bym musiała mieć pasek w liceum - tak jest w NIemczech - oficjalnie. I mają rację BO JA MIAŁAM MIEĆ ŚWIADECTWO Z PASKIEM, ale ja nie łaziłam jak UDUP żeby mi oceny wstawiali. Podeszłam, zapytałam - nie to nie i tyle. Niektórzy wiecie to byli tacy żałośni. Ja zawsze miałam godność i nikt mi niczego nie zarzuci. Czy się dałam wykorzystać tej córce przeora? Ja nie sądzę. Ona też przywoziła jedzenie i była taka uczynna, miła. Przez ten gwałt nie stała o kościół i tyle. Zły chrzest. Ja tego wtedy nie rozumiałam. I tyle. Myśmy bardzo dużo rozmawiały i w ogóle. Ale do trotylu. Pózniej też, ale już nie tyle. A ja nie wiedziałam, że ta druga też po gwałcie zbiorowym i już. I wiecie - teraz tak wracam do tych Niemiec, że cofam , że ten jeden był pedałem bo by się babom nie poddał. Dwie pijaczki niewydane i oddał. Obecnie dwie lesby powiedzą . No i ich sprawa, ale wiecie - ja już dawno powinnam być w innej pracy i w ogole nie chcę o tych ZERACH nigdy wiecej słyszeć. Nic sobą nie prezentują oprócz narodowości - przykro mi i koniec. Żadnych wartości i tyle. dwie lesby żeby sie nie dac pedałom i tyle. I wiecie - dlatego były te gwałty zbiorowe dopuszczone. Z PEDALSTWA. Przychodził żołnierz z wojny - za króla Dawida, a tu stara znowu w ciąży - z kim - i tyle? A że sami święci nie byli to zamiast kamieniować wiecie to zaczęli gwałcić zbiorowo i tyle. No a mieli napisane co robić. I że się mieli nie pedalić. I W SUMIE przez to baba z brzuchem rządzi. Przez pedałów. I dlatego te dwie piją. I to by się dało zrozumieć, ale po prostu nie wnikam jadąc do pracy gdzie indziej w drugą narodowość. Bo mnie to nie jest do niczego potrzebne, że TAM SĄ DWIE NIEMKI. W Niemczech żyje 60 milionów Niemców a one nie płaciły. I wiecie - teraz całość polega na tym, że to trzeba wiedzieć i wtedy człowiek jest normalny bo dostanie wypłatę a tak jest nienormalny bo wszyscy piją, nie ma wypłat i nie rozumiesz czemu. Skoro pracują to powinni dostać wypłatę bo ze względu na wypadek wiecie powinno się takich łosi cofnąć i już. Co to do pracy dopuszczą, a pieniędzy nie dadzą bo wypadek. Ale to są Niemcy i tyle :( Tak jest. I wiecie te moje siostry adoptowane to one po nagu się powiesiły bo one były MAŁE DZIECI. Bo dzieci nie chciały - ale to przez gwałt zbiorowy - ja to wiem. I tyle :( Bo Maryja to miała siostrę starszą i ona miała 4 letnie dziecko jak ona miała 15 lat i wyszła za mąż. I jej córka jak Maryja miała 15 lat też już była mężatką i miała kilkuletnie - 4 letnie dziecko. Więc dlatego ona farbiła, że rozwód moze być jak się ma z chłopem dziecko jak nie ma co żreć to można się rozwieść , dziecko jest, co jeszcze może być i z następnym następne i tyle. Bo ta jej starsza siostra tak żyła. I w sumie miała rację, ale no niestety ci co ją zgwałcili mieli poglądy, że nie należy się kurwić za kasę - ona chciała wyjść za maż jak bieda, ale dziecko miało być i tyle. I wiecie - ona miała być dobra dla tej córeczki siostrzenicy , ale córka i olewała. No a miała się przejąć i tyle. prawdopodobnie jakoś tak było i tyle. Że dzieci ją nie interesowały. Chyba że płci męskiej. A tamci, że za darmo ją zgwałcili to ich nie zabili, mieli ich siedzieć, nie poszli, a poszło o to, że ma urodzić bez małzenstwa - po co jej małzenstwo do dziecka, bez małżenstwa też można urodzić i ...NIE ZASZŁA. No i sie powiesili. I to było sławne. Nie mieli racji. A ona - bo mi powiedzą, że normalnie nie - normalnie bo ona wiedziała OD MATKI, że ma 1 dziecko urodzić. I koniec. Nie wiedziała co i jak ale 1 miało być. No i to był załam. Jak tu mieć teraz to dziecko po czymś takim. A nie wyrzucili jej bo sie darła jak opętana. I tak myśleli, że jest opętana zwłaszcza, że jakiś duch do niej przychodził nocą - bo kto tak się drze dziś przy zbiorowym gwałcie - się dziwili. Chyba tylko Maryja - i mogła być. A ona najpierw bała się zaszła, a pózniej że nie wyjdzie za mąż, zostać nie mogła - tam się zostawało dłużej wiecie - wcale nie musiała uciekać w wieku 14 lat. Jej matka była do 17 lat w świątyni. Kasa też, ale tam chyba już się za 2 lata powiesili, ŻEBY SIĘ WYDAŁA BO CHYBA MIAŁA RACJĘ i zaraz ją spławili i koniec. I tylko się pytali co tam słychać. - A dziecko ma to bardzo dobrze. Ciekawe ile tych dzieci? I się martwili nawet, ale jedno. Mogła być i tyle. Jedno to nawet pasowalo i tyle. Ale że się nie rozwiodła to aż dziw i tyle :( I wiecie - to chyba tak wygląda i to wszystko pasuje i tyle. No bo co jeszcze? Pedał kobiety nie doceni NIGDY - chyba że z brzuchem i taka może rządzić. Tym brzuchem. I tak jest ale tak nie powinno być. Bo facet powinien rządzić kobietą. A jak jest na odwrót to wszystko jest żle. A jak jest pedałem to jeszcze, jeszcze, a jak nie jest? NO i widzicie? Kto jest najgorszy? Pedały. A czemu - bo zmieniają prawo. A lesby są po to , żeby sie nie dać pedałom, a reszta to same kłamstwa i tyle :( Bo tylko lesba ogrywa pedała. I wiecie - mnie już oprócz kasy nie zalezy na niczym. I wszyscy teraz w Niemczech - po co te 2 koleżanki z tej wiochy twojej poszły za tobą do tej szkoły? chciały ci dowalić , że ruska? I leją z wszystkiego równo. - No takie wariatki, ale staly o nie bo stąd. I po coś to o nie stała. Głupie jak stołowe nogi. Już stołowe nogi mądrzejsze powiedzą. - A to też prawda powiem - mogłyby się powiesić ale nawet tego. I ta jedna wiecie musiała pić - ona tu w szkole uczy - po co ona tu przylazał. Bo wiecie miałaby te rekordy OK poszłaby do szkoły sportowej jakiejś, to chlała i kamery się trzymała - wideo dosłownie. No bo coś by z takimi wynikami zrobiła i tyle :( A ja się tam zawsze tak pociłam na tym wuefie bo wszystkie piły jak głupie. No to pózniej skończyła AWF latając goła po stołach na pewno i tyle. - Ty też mi powie. - O nie powiem - to już nie przesadzaj i tyle. I nawet za mąż wyszła za ...mechanika samochodowego chciałoby się napisać. Ale nie. - Ty nawet tego nie zrobiłaś mi powie. - I dobrze jej powiem. Nie twoja sprawa pomyju i tyle :( I co jeszcze moi złoci? Nie wiem.... a na największą kretynkę wyszła taka z innej wiochy bo w sumie mogła już powiedzieć, że to twój przyrodni brat. Nawet tego nie umiała. Ale ma koleżankę z dobrą opinią mi powie, męzatka, pełno sukcesów. A czy pije to ona nie wie. I przez to nie ma dzieci bo pije, a że nie chciała mieć dzieci. A mnie nie wyszło w życiu przez pomówienia JEJ TAKŻE bo miała się odsunąć, ale tak to jest jak cię wszy oblezą bo jak ma rodowód to zwierzę WSZA ona jest i tyle. Ty też powie - nie koziróg dębosz ja na to i koniec. Miałam ją w gównach wyciorać gdzieś wiecie - tyle mnie obchodziła. Ale cóz... tak mi się ona przykleiła do dupy i tyle :( - Ty mi tez - powie. - bo sie miałaś z tej klasy wynieśc. - Po co - jej powiem - nie było po co i gdzie. - Do innej klasy gdzi by cię bardziej chcieli. - A to mnie za bardzo chcieli jak sie mnie pozbyli bo ona chodziła do swojej a ty? i tyle. A reszta to SAME GŁUPOTY. A już najbardziej oceny w szkole i tyle :(

Wiecie - powiem wam ja uciekłam z akadmeika na pierwszym roku i póżniej dojeżdżałam. Nie wiem - może nie miałam dostać tego akademika na 2 roku. To sie stało przez jedną koleżankę i tyle. Właśnie przez tę co się zabiła i tyle. Miała sie zapić - mówią. Bo tyle była warta. Nie ona miała rodowód - ja tak myślę. Od Batszeby - NIEMORALNEJ. I też była po gwałcie zbiorowym. Dlatego o mnie tak stała bo moralna i można ja obeżreć. I tyle. Jedyny powód. No wiecie - dojeżdżanie też było straszne i tyle. No to tak i już. Bo tu? Co tu w sumie? To bym musiała mieć pasek w liceum - tak jest w NIemczech - oficjalnie. I mają rację BO JA MIAŁAM MIEĆ ŚWIADECTWO Z PASKIEM, ale ja nie łaziłam jak UDUP żeby mi oceny wstawiali. Podeszłam, zapytałam - nie to nie i tyle. Niektórzy wiecie to byli tacy żałośni. Ja zawsze miałam godność i nikt mi niczego nie zarzuci. Czy się dałam wykorzystać tej córce przeora? Ja nie sądzę. Ona też przywoziła jedzenie i była taka uczynna, miła. Przez ten gwałt nie stała o kościół i tyle. Zły chrzest. Ja tego wtedy nie rozumiałam. I tyle. Myśmy bardzo dużo rozmawiały i w ogóle. Ale do trotylu. Pózniej też, ale już nie tyle. A ja nie wiedziałam, że ta druga też po gwałcie zbiorowym i już. I wiecie - teraz tak wracam do tych Niemiec, że cofam , że ten jeden był pedałem bo by się babom nie poddał. Dwie pijaczki niewydane i oddał. Obecnie dwie lesby powiedzą . No i ich sprawa, ale wiecie - ja już dawno powinnam być w innej pracy i w ogole nie chcę o tych ZERACH nigdy wiecej słyszeć. Nic sobą nie prezentują oprócz narodowości - przykro mi i koniec. Żadnych wartości i tyle. dwie lesby żeby sie nie dac pedałom i tyle. I wiecie - dlatego były te gwałty zbiorowe dopuszczone. Z PEDALSTWA. Przychodził żołnierz z wojny - za króla Dawida, a tu stara znowu w ciąży - z kim - i tyle? A że sami święci nie byli to zamiast kamieniować wiecie to zaczęli gwałcić zbiorowo i tyle. No a mieli napisane co robić. I że się mieli nie pedalić. I W SUMIE przez to baba z brzuchem rządzi. Przez pedałów. I dlatego te dwie piją. I to by się dało zrozumieć, ale po prostu nie wnikam jadąc do pracy gdzie indziej w drugą narodowość. Bo mnie to nie jest do niczego potrzebne, że TAM SĄ DWIE NIEMKI. W Niemczech żyje 60 milionów Niemców a one nie płaciły. I wiecie - teraz całość polega na tym, że to trzeba wiedzieć i wtedy człowiek jest normalny bo dostanie wypłatę a tak jest nienormalny bo wszyscy piją, nie ma wypłat i nie rozumiesz czemu. Skoro pracują to powinni dostać wypłatę bo ze względu na wypadek wiecie powinno się takich łosi cofnąć i już. Co to do pracy dopuszczą, a pieniędzy nie dadzą bo wypadek. Ale to są Niemcy i tyle :( Tak jest. I wiecie te moje siostry adoptowane to one po nagu się powiesiły bo one były MAŁE DZIECI. Bo dzieci nie chciały - ale to przez gwałt zbiorowy - ja to wiem. I tyle :( Bo Maryja to miała siostrę starszą i ona miała 4 letnie dziecko jak ona miała 15 lat i wyszła za mąż. I jej córka jak Maryja miała 15 lat też już była mężatką i miała kilkuletnie - 4 letnie dziecko. Więc dlatego ona farbiła, że rozwód moze być jak się ma z chłopem dziecko jak nie ma co żreć to można się rozwieść , dziecko jest, co jeszcze może być i z następnym następne i tyle. Bo ta jej starsza siostra tak żyła. I w sumie miała rację, ale no niestety ci co ją zgwałcili mieli poglądy, że nie należy się kurwić za kasę - ona chciała wyjść za maż jak bieda, ale dziecko miało być i tyle. I wiecie - ona miała być dobra dla tej córeczki siostrzenicy , ale córka i olewała. No a miała się przejąć i tyle. prawdopodobnie jakoś tak było i tyle. Że dzieci ją nie interesowały. Chyba że płci męskiej. A tamci, że za darmo ją zgwałcili to ich nie zabili, mieli ich siedzieć, nie poszli, a poszło o to, że ma urodzić bez małzenstwa - po co jej małzenstwo do dziecka, bez małżenstwa też można urodzić i ...NIE ZASZŁA. No i sie powiesili. I to było sławne. Nie mieli racji. A ona - bo mi powiedzą, że normalnie nie - normalnie bo ona wiedziała OD MATKI, że ma 1 dziecko urodzić. I koniec. Nie wiedziała co i jak ale 1 miało być. No i to był załam. Jak tu mieć teraz to dziecko po czymś takim. A nie wyrzucili jej bo sie darła jak opętana. I tak myśleli, że jest opętana zwłaszcza, że jakiś duch do niej przychodził nocą - bo kto tak się drze dziś przy zbiorowym gwałcie - się dziwili. Chyba tylko Maryja - i mogła być. A ona najpierw bała się zaszła, a pózniej że nie wyjdzie za mąż, zostać nie mogła - tam się zostawało dłużej wiecie - wcale nie musiała uciekać w wieku 14 lat. Jej matka była do 17 lat w świątyni. Kasa też, ale tam chyba już się za 2 lata powiesili, ŻEBY SIĘ WYDAŁA BO CHYBA MIAŁA RACJĘ i zaraz ją spławili i koniec. I tylko się pytali co tam słychać. - A dziecko ma to bardzo dobrze. Ciekawe ile tych dzieci? I się martwili nawet, ale jedno. Mogła być i tyle. Jedno to nawet pasowalo i tyle. Ale że się nie rozwiodła to aż dziw i tyle :( I wiecie - to chyba tak wygląda i to wszystko pasuje i tyle. No bo co jeszcze? Pedał kobiety nie doceni NIGDY - chyba że z brzuchem i taka może rządzić. Tym brzuchem. I tak jest ale tak nie powinno być. Bo facet powinien rządzić kobietą. A jak jest na odwrót to wszystko jest żle. A jak jest pedałem to jeszcze, jeszcze, a jak nie jest? NO i widzicie? Kto jest najgorszy? Pedały. A czemu - bo zmieniają prawo. A lesby są po to , żeby sie nie dać pedałom, a reszta to same kłamstwa i tyle :( Bo tylko lesba ogrywa pedała. I wiecie - mnie już oprócz kasy nie zalezy na niczym. I wszyscy teraz w Niemczech - po co te 2 koleżanki z tej wiochy twojej poszły za tobą do tej szkoły? chciały ci dowalić , że ruska? I leją z wszystkiego równo. - No takie wariatki, ale staly o nie bo stąd. I po coś to o nie stała. Głupie jak stołowe nogi. Już stołowe nogi mądrzejsze powiedzą. - A to też prawda powiem - mogłyby się powiesić ale nawet tego. I ta jedna wiecie musiała pić - ona tu w szkole uczy - po co ona tu przylazał. Bo wiecie miałaby te rekordy OK poszłaby do szkoły sportowej jakiejś, to chlała i kamery się trzymała - wideo dosłownie. No bo coś by z takimi wynikami zrobiła i tyle :( A ja się tam zawsze tak pociłam na tym wuefie bo wszystkie piły jak głupie. No to pózniej skończyła AWF latając goła po stołach na pewno i tyle. - Ty też mi powie. - O nie powiem - to już nie przesadzaj i tyle. I nawet za mąż wyszła za ...mechanika samochodowego chciałoby się napisać. Ale nie. - Ty nawet tego nie zrobiłaś mi powie. - I dobrze jej powiem. Nie twoja sprawa pomyju i tyle :( I co jeszcze moi złoci? Nie wiem.... a na największą kretynkę wyszła taka z innej wiochy bo w sumie mogła już powiedzieć, że to twój przyrodni brat. Nawet tego nie umiała. Ale ma koleżankę z dobrą opinią mi powie, męzatka, pełno sukcesów. A czy pije to ona nie wie. I przez to nie ma dzieci bo pije, a że nie chciała mieć dzieci. A mnie nie wyszło w życiu przez pomówienia JEJ TAKŻE bo miała się odsunąć, ale tak to jest jak cię wszy oblezą bo jak ma rodowód to zwierzę WSZA ona jest i tyle. Ty też powie - nie koziróg dębosz ja na to i koniec. Miałam ją w gównach wyciorać gdzieś wiecie - tyle mnie obchodziła. Ale cóz... tak mi się ona przykleiła do dupy i tyle :( - Ty mi tez - powie. - bo sie miałaś z tej klasy wynieśc. - Po co - jej powiem - nie było po co i gdzie. - Do innej klasy gdzi by cię bardziej chcieli. - A to mnie za bardzo chcieli jak sie mnie pozbyli bo ona chodziła do swojej a ty? i tyle. A reszta to SAME GŁUPOTY. A już najbardziej oceny w szkole i tyle :(

Wiecie może nawet była ona od Batszeby moralnej ta moja koleżanka z pokoju ale no cóz... co to dziś znaczy? Nic. Wiecie no to król David też musiał być od Noego i Adama i Ewy. Tak się wybronił. Bo w sumie wiecie - z moralną tez był żonaty i tyle. On jest pomówiony strasznie i tyle. Jego życie to tylko wojny i nic więcej. A reszta to głupota, na którą się zgodził, żeby mieć dzieci. A to było bez sensu. A kim był Salomon to się dowiemy kiedyś, ale raczej z niemoralnej bo król Dawid o państwo dbał, a on? I tyle. Nie możecie im zarzucić - jemu , że o państwo nie dbał. I tyle. No mieli się modlić o deszcz, ale by ich wtedy inni napdali i tyle. Był to najwybitniejszy król w historii świata bo to wiem, a to co wymyślili z tym haremem to bez sensu i tyle. Wiecie to skomplikowane jest i tyle. Takie życie i juz :(

i sie wosny doczekac nie moge bo bym juz chciala ganiac wiewiorki

On powinien być gwaizdą rodowodową na pewno, ale z powodu tych wojen i z tego, że się najbardziej wzbgoacili Zydzi za niego. Tyle. Reszta to on się nie interesował seksem wcale. On tylko, żeby dzieci mieć. Wsadzanie do dziury to było powie, a ci mu tam nazwozili dziewic no to robił im dzieci, ale wiecie, on je już smolił wszystkie te baby bo jak chciały co innego to niech se szły gdzies tam. No i z czego to jest? W sumie jak stał o wojsko to pedał i tyle. Przez to nigdy nie miał co żreć jak wracał bo miał stać o rodzinę a wojsko olewać. A on tego wojska się bał bo ...NIE PEDAŁ. I co tu robić? A tu same pedały? I co on miał robić żeby to wojsko było mu posłuszne? No tylko takie coś mogło być bo by nim pieprznęłi bo dba o rodzinę a nie stoi o nich. I koniec. I nawet by go nie było i tyle :( A zaczęło się od braci, że każdy jego brat się pedalił a on nie. I nikt nie rozumiał czemu. Na pewno nie jego ojca i tyle. A czemu nie ojca? Bo był na wojnie, a matka na pewno chciała mieć dziecko z kapłanem. Ale na nim skończyło się. I nikt nie rozumiał czemu. Bo miało być 12 dzieci NA PEWNO, żeby ograć tę głupią Biblię i Jakuba, a tu 8. Czemu? Ale przestała rodzić. Z mężem przestała, z kim innym nie chciała i koniec. I żałowała tego Dawida wiecie - i zawsze był najgorszy , najgorzej się wyrażała o nim bo nie mogła rodzić przez niego dalej - może on tego nie wiedział ale tego nie wiedział i zawsze i tak był najgorszy bo najmłodszy, ale coraz starszy coraz gorzej i wiecie - on by pozabijał tych braci gdyby go Bóg nie wziąl a to było najgorsze bo nieraz siedział na tym pastiwisku i płakał. Co on będzie jadł jak tak dalej pójdzie - ale do wojska nie bo tam same pedały. Skąd on to wiedział - myśleli wszyscy - no w sumie miał rację, ale skąd on to wiedział i zrobili go że taki mądry i może iść na króla bo nie lubi pedałów i tyle. Tam oczywiście był prorok itepe ale to był powód. I że tego Goliata zabił to wojsko go sluchało i tyle. A tak? Kto się tam czymś przejmował - obgadać resztę i tyle. A mieli mi pomóc i dłużej pożył, a tak 70 i sie wykończył. - Sam sie wykończył mu powiedzą - bo za dużo pił. - Oni mnie wykonczyli powie - wojsko bo same pedały, ale co pozabijałby to i co - pedał. Co dalej? A w świątyni WSZYSCY PO NAGU i co z tym? I to miał zawsze na obronę i się nie dał. Aż umarł i koniec. A na koniec jeszcze tragedię narobił z tą głupią pierwszą żoną - z tą królewską dziwką powie - i tyle z niego było pożytku. Ani dzieci z nią nie miał i nigdy nie rozumiał czemu. Ale się nie puszczała i też mogła być. Ale on nią też pieprznął bo poczytajcie sobie w Biblii - ona miała innego męża i TO SAMO - przez to po nią posłał bo widział że to jakieś kompletne zero z nikim tych dzieci nie ma i już. I myślał, że pójdzie najwyżej sie puszczać bo co tu robić, dzieci nie ma. A tu nie - wzięła się za kroniki, wielka kronikara się z niej zrobił. I temu ją szanował, a miał ją tak obić za te kroniki bo każdy tak wokół uważał, że on pedał. Tak go opisała. I ona jeździła do tych panstw wiecie - żeby sobie to poczytali. Co to tam o tym jej mężu pisze. I to jego pierwsza żona i córka króla i pasowało. I on całe życie myślał, że ma wszędzie DOBRĄ OPINIĘ Z TYM HAREMEM a w sumie wszedzie był pedałem. No to się dowie tego po końcu świata jak se SAM POJEDZIE jaką on miał opinię z tych kronik. I jego stały arbajt teraz to są wycieczki bo w sumie wiecie - tę pierwszą żonę wysyłał z delegacją co o nim sądzą - jak źle to wojna. Bo uważali , że boją się tego haremu. Jakby oni widzieli co tam się dzieje to by ich najechali wiecie w 5 minut pożar, wszystko płonie, ale wiecie - same dziewice, z dobrych rodzin. No on im tam nie zaglądał nigdzie powie. No ale niektóre to tam miały se darować, ale każda forsa, chciwe wszystko i tyle. Zaszły to zaszły nie to nie, miał je gdzieś. I tą moralną też se miał darować, ale ta niemoralna - Boże jak on będzie z nią wyglądał w tych kronikach no to się z nią ożenił, a już była starsza wiecie i razem z tą pierwszą żoną to napisali, żeby jakoś to wyglądało w tych krajach ościennych, a tak to resztę olewał i tyle. I ŹLE ZROBIŁ. Na koniec jest wszystko źle i tyle. No ale te pierwszą żonę tez miał olać i tyle. A to tak tu żył z tymi żonami, tu na tej wojnie, tu to, tu tamto. Tego Salomona to już nikt nie doszedł co to za jeden. I że Mesjasz Syn Dawida to już wtedy było posmiewisko. Ale jedno i drugie się zgadzało. Pierwsze dziecko umarło i moralnej i niemoralnej wiecie. Pierwszej bo po co sie rzuciła na króla, a drugiej - miała dziecko i znowu dzieci? I Maryja to wiedziała I CHOCIAŻBY TEMU za mąż nie wyszła bo wiedziała, że z tej moralnej tylko ten pierwszy syn był coś wart - mąż jej zginął na wojnie. A reszta - wszystko popsute i tyle :( I koniec. I z którego teraz jest Pan Jezus? Teraz myślcie - ja wiem gdzie ale nie powiem. SYN DAWIDA. ?

Nie słuchajcie bo mam tu rozpiski swoje - on jest z najstarszego syna Batszeby, który nie umarł (moralnej) ale zrobili go martwym. Czemu? Bo tak żył MORALNIE , że go usmiercili. Bo uważali, że nie ma dzieci. A miał. I to była sytuacja, że kobieta miała się rozwieść z mężem. Właśnie ta żona tego najstarszego syna króla Dawida. KRÓLA a nie tego pierwszego męza. I tyle. Ona go pewnie znała wcześniej, ale był biedny i to tak wszystko. Ale dzieci mieli. Takie tam. Musiała nie być za ładna, ale mu sie przypomniał, że ją kiedyś spotkał i to tak dzieci narobili sobie jeszcze. Jakoś tak musiało być, a ten jej najstarszy syn to wiecie uważali, że nie ma dzieci, a on sobie narobił jakichś na lewo - może z tą niemoralną Batszebą nawet miał jakieś? Tak by pasowało też i Z TEGO JEST PAN JEZUS z jakijś lini z tego. I tyle. Ale na pewno poza historią coś bo nie wierzę ,że był w historię uwikłany Izraela oprócz krola Dawida. Jeszcze to prześledzę w Ewangeliach ale wątpię. I tyle. Ktos tam z tej historii musiał być bardzo moralny i skromny i tak chyba powstali ESSEŃCZYCY wiecie - ta sekta , z której sie on wywodził bo to na pewno też było od króla Dawida. I dzięki tej sekcie kobiety sie nie rozwodziły, a Maryja też była Essenką wiecie i chciała dołączyć do Esseńczyków W RAZIE CO - ale tego nikomu nie powiedziała o co tam poszło. I to tak wyszło jak wyszło. A jak się Essenki rozwodziły to musiał być to STRASZNY skandal. Ona nic nie mówiła bo takie poglądy miała i taki koniec. Ale życie w sekcie Esseńczyków też jej zostawało i to TAK MUSIAŁO BYĆ wiecie i to mi pasuje. I z tego się narobiło PEŁNO SEKT w Izraelu - z tych Esseńczyków. I każdy coś tam głosił OD kRÓLA DAWIDA bo Pan Jezus nawet nie stał za bardzo o tych Esseńczyków i tyle. Ale nic im też nie powiedział. A skąd się wzięły te sekty - każdy prawo poprawiał. I teraz co z tymi Esseńczykami to nie wiem - może tam kobieta mogła się rozwodzić, to było potępione np. przez kapłanów wiecie i taki koniec. Na pewno tak było i to był pierwszy syn tej moralnej batszeby , on jeszcze w ogóle był cos wart wiecie , a reszta to nic, a ten pierwszy syn chyba się zabił w takim razie i zrobili, że dziecko umarło i koniec. A może to był ten Absalom słuchajcie, że tam mu syn umarł i rozpaczał. Że W NIM MIAŁ NADZIEJĘ, że coś dalej - w tym starszym synu bo mus ie to należało, a tu nic. Bo żeby z tych pierwszych żon po tej pierwszej coś było to ja BARDZO WĄTPIĘ. No ale kto wie... i wszystko pozmieniali i wyszło idealnie i już. Takie życie :(

Wiecie no to pasuje , że znał tę moralną ale była juz mężatką tak wcześnie i miała malutkie dziecko i się z tym dzieckiem musiał bawić wiecie i się tak dziwił , że tak szybko i już mężatka - bo trzeba coś żreć - mówiła - co by żarła gdyby nie mąż. I takie tam rzeczy to były. I wtedy zaczął myśleć jedzeniem - co on będzie żarł? Ale co - on nie jest babą, że dziecko sobie urodzi. A ten mąż musiał być wojskowym wiecie, mówiła o królu, o tym, że służy, na wojny chodzą i zawsze coś przyniesie. I takie tam - sobie gadali. Ale tam nic oprócz tego. I PÓŻNIEJ BYŁA BIEDNA, nic nie znaczyła i żeby tę niemoralną ograć to ona. Ona mówiła że ma już swoje lata ale coś tam coś tam i tyle. I żeby wyglądać to zrobili, że ten Absalom to syn pierwszej żony z tych dwóch, ale nie tej pierwszej całkiem. I tyle. No i nawet by to pasowało wszystko, ta pierwsza żona wszystko rozumiała, ale tego syna mieli zostawić , żeby sie ożenił i normalnie żył, a oni go powlekli za sobą i doprowadzili do strasznej tragedii. Ojca miał wojownika - to mógł walczyć i ten Dawid że oon będzie królem bo moralny, ale nic z tego. Za te wszystkie baby go potępił ten Absalom I ZA JEGO MATKĘ i tyle. No co poza tym? No widzicie - miał moralna żonę, małe dziecko - miał postawić na rodzinę , nie umiał z tych braci, pózniej już ich musiał zacząć nienawidzić, że do niczego nie dojdzie i tak sie stało. Że bez tego wojska nic, no ale widzicie była ta Batszeba moralna, miała to dziecko też mąż był normalny? Małe dziecko i na wojnę polazł - pedał - chyba tak myślał jak moi bracia i ją zostawił, a oni wszyscy chyba go jeszcze pomawiali, że ją zgwałcił bo to wiedzieli I DLATEGO NIE MIAŁA DZIECI WIĘCEJ. Ależ miała - ale z nim? Tak pózno tyle dzieci? To było wszystko bardzo dziwne. A on się z nich śmiał. Ale że jej NIECHCĄCY tego syna tak skrzywdził - to bardzo nad tym ubolewał i tyle. A Pan Jezus by CHCIAŁ być z tego najstarszego syna jej, ale nie był bo to wiem bo był z tego drugiego - z króla Dawida i on on musiał STRASZNIE pić bo mówił, że jest od Noego, a on pił. A Noe właśnie to był jedyny trzeżwy na ziemi za jego czasów. Wszyscy pili, a Noe nie. I przez to pomówienie tak sie żle skończyło wszystko, że ta żona chyba się powiesiła i tyle. Bo nią pomiatał, a rozwodu dac jej nie chciał. To musiał mieć dziecko z niemoralną Batszebą i tyle. I z tego jest Pan Jezus - czyli i z moralnej i z niemoralnej. A czemu jej rozwodu nie dał? BO NOE TEŻ SIĘ NIE ROZWIÓDŁ. A mógł. Bo chciał się rozwieść ale sie nie rozwiódł i mówili że przez to był potop, że się nie Noe nie rozwiódł. Bo wszyscy pili i miał sie rozwieść, cała rodzina pijana a on nie i tyle :( No i przez to Pan Jezus tyle pił, żeby ograc Noego, żeby ograć Noego, żeby tyle nie pił bo nie warto. I tyle :(Bo jest tak u Żydów pomówiony, że pił, a miał sie rozwieść. Tacy są Żydzi i tyle :(

No to w takim razie Maryja mówiła wiecie, że nie należy się rozwodzić - pomówiłam ją. Bo Essenczycy mogą się rozwodzić - nie mogą też, ale potępiła rozwód. A CO TA JEJ SIOSTRA MIAŁA ŻREĆ i wszyscy na nią. Chyba tak było i ją zgwałcili - za to było cztrech i niech se robi co chce. Że siostrę za rozwód potępiła. Musiało tak być wiecie. Bo dzieci to raczej lubiła to ją pomówiłam , że stała o rozwód i tyle. No i uważali, że przez to co się stało nie wyda się, nie będzie miała dzieci i będzie musiała stac o świątynię, kapłanów, i SIĘ Z NIMI TARZAĆ W PIERZU wam powiedzą bo tacy byli moralni, a tylko świątynia, świątynia, a co tam sie działo? No i kropnęli- ale moim zdaniem od tyłu bo świadek był debilny, nikt im nie chciał świadczyć. Przez to jeszcze stała o dziecko dalej bo tak by nie stała moim zdaniem. I zaczęła myśleć o tym, że rozwód może być bo jak mąż gwałci to co robić? Tak zaczęła myśleć, a jedzenia dalej nie było. I dlatego św. Józef chciał się z nią rozwieść choć nie powienien bo była w ciąży, ale nawet chciał wam powie - bo z takiego myślenia to miał bo wyglądało jakby ktoś ją zgwałcił czy co? Tak to wyglądało, a ona sama chciała. Bo myśleli, że nie będzie chciała mieć dzieci po tym. A czy z przodku czy z zadku ją kropnęli to nie pytali, tylko słyszeli larmo - tam ciągle było larmo wam powiedzą. I to musiało być na tych Esseńczyków, że tam nie każdy sie żenił tylko były małzenstwa ustawiane, a tak to był ZAKON i żyli samodzielnie i to było ważniejsze. I dlatego ją walnęli żeby tam poszła BO DZIECi, kobieta powinna mieć dzieci, a ona? Takie przewrotne myślenie musieli mieć. Ale i tak nie mieli racji bo Esseńczycy żarcie mieli swoje, nie mieli dzieci to ci co nie mieli uprawiali pole i jedzenie było. Przez to chyba o tym jest cicho bo to z nienawiści , że się wydać nie chciała. A póżniej już chciała nie chciała - co miało byc to było i tyle. - Córka kapłana to nie za byle kogo - musieli tam jakoś tak ją pomawiać i tyle z tego i koniec :(

A no to już prawie wiem słuchajcie - bo ta jej siostra NIE ŻYŁA W SEKCIE i Maryja to potępiała, że miała isć do tych Essenczyków, trzymać z nimi, a ona na własną rękę się musiała hajtnąć. Albo może była hajtnięta w tej sekcie - nie wiadomo. I tyle. Ale było, że u nich na pewno kobiety nie muszą mieć dzieci, pracują, co to ma być? I że jak ją zgwałcili to mogła tam iść i TEŻ NIE MIEĆ DZIECi. A oni te małzenstwa dobierali, żeby nie było rozwodów i tyle. A jak nie było doboru to CHYBA mogli robić co chcą, ale poza tą sektą na własną rękę i tyle. Bo mieli pozostać w sekcie i żyć samotnie. Tak to chyba było , to było potepiane ogólnie bo nie znali tej historii króla Dawida i moralnej Batszeby - tylko mieli to co było napisane, a tam było wszystko i tyle. Jakoś tak musiało być bo za Essenczyków i ich styl życia dostała w zadek i tyle. I w sumie mogła tam iść rzeczywiście, ale nie mogła też BO WIEDZIAŁA, że ma urodzić dziecko bo tak mówiła jej matka. Ale jak? No jak to wiedziała, ale reszta? Uwazała, że w tej sekcie jedynie. Jeszcze czas miała a tu w świątyni ją pacnęli i to przez to płakała bo taki święty Józef stary , tam by poznała męża, a tak? No ale własnie o to chodzi czy ona by tam poznała męża czy została sama wiecie. Czy by ją tam chcieli po tym gwałcie? Wątpię i tak sie stało i już :(