Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila.mb

Dziewczyny, czy któraś z was ma lub zna wózek ABC Design 3-Tec???

Polecane posty

Gość kamila.mb

Byłam sceptycznie nastawiona do tych dziwnych kół, ale wózek spodobał mi się po tej prezentacji: http://www.youtube.com/watch?v=9IXf7R323c0 Szukałam opinii na jego temat i znalazłam gdzieś sporo z 2007 roku dotyczących niestabilnej konstrukcji, odpadających kółek i kiepskiego prowadzenia po polskich chodnikach. Zastanawiam się czy producent ulepszył trochę stabilność wózka od tego czasu, bo jeśli już mam wydać te 1800zł to wolałabym, żeby nie rozpadł się po 2 miesiącach...

Gość nawet nawet...
bardzo ładny i dość praktyczny

Gość ja mam take off z tej firmy
- to lekka spacerówka - ja jestem bardzo zadowolona- zjeździłam z nim pół Europy! składa się do malutkiej walizeczki - niby jest delikatny - przynajmniej tak wygląda, ale w rzeczywistości tworzywa są bardzo solidne i trwałe- nie raz mi spadł i nic się nie stało, a myślałam, że cały się połamie (np. po upadku z kilku schodów)

Gość petronelka2004
uRODZIŁAM DZIECKO ROK TEMU I MAM TAKI Z KOLEKCJI 2010 RAZEM Z FOTELIKIEM. NIE MAM DO NIEGO ŻADNYCH ZASTRZEŻEŃ, SPRAWUJE SIĘ SUPER. NIEMIECKA SOLIDNOŚĆ. tERAZ CHCĘ GO SPRZEDAĆ.

Gość Ja mialam z ABC Design tylko
wózek Pramy Luxe, taki prosty, głęboko-spacerowy i był super jakości więc ten będzie pewnie jeszcze lepszy. W moim nigdy nic nie nawaliło. Macie racje z tą niemiecką precyzją. :) Mój model był niby jak te wszystkie dawne Tutki i Tako, a jednak jakość niebo a ziemia.

Gość kamila.mb
No proszę, czyli jednak pozytywne opinie :). Bardzo mnie to cieszy, bo wózek wygląda na taki "dla blondynek" w pozytywnym znaczeniu :D, nie trzeba się z nim szarpać na co dzień, zgrabny i praktyczny. Może jeszcze ktoś się wypowie?

Bedzie bardzo fajny, tylko nie kupuj pstrokatego lub bardzo kolorowego, bo jego konstrukcja jest dosc skomplikowana, wiec jak dodasz jeszcze do niej kolory to bedzie wygladal jak park rozwywki. :P Najlepiej ogranicz sie do prostych kolorow, czeni, albo bieli, albo czerni z biela jak na filmie. Prostota jest najelegantsza, wiec do takich przekombinowanych konstrukcji az sie prosi.

Gość kamila.mb
Też o tym pomyślałam :). One chyba nawet nie mają zbyt "neonowych" kolorów, zazwyczaj czerń/brąz z jakimiś dodatkami.

Gość kamila.mb
No faktycznie :D Te klasyczne jednak najlepiej się prezentują, chociaż białe dodatki chyba niezbyt praktyczne są? Słuchajcie, a czy ta firma produkuje takie wózki (te same funkcje) ze standardowymi kołami?

KOLEZANKA MIAŁA WYGLAD SUPER...ALE JAK MAŁY SKOŃCZYŁ ROCZEK TO SPRZEDAŁA...SPACERÓWKA WÓZKA BARDZO MAŁA, DZIECKU WISIAŁY NOGI

ja mam ale 4 tec bo jakoś nie podobają mi się trzy kołowe wózki ,wózek jest fajny ,zgrabny przejechałam nim przez ostatnie zaspy śniegowe bez problemu,.

Gość kamila.mb
O! I to jest to, chyba te 4 kółka bardziej do mnie przemawiają :) Trochę niepokojąca ta informacja o za małej spacerówce...

wg spacerówka wcale nie jest mała,mały to jest koszyk pod wózkiem ale mi to nie przeszkadza ,nie chodzę z dzieckiem na duże zakupy.

Gość kamila.mb
Wiola, oni chyba ten 4-tec wycofali, nie można go kupić ani w tym sklepie, ani na Allegro, ani nawet w w/w katalogu firmy nie ma :( Szkoda, bo strasznie mi się podoba. Kiedy i gdzie kupiłaś swój?

No nie wiem dlaczego nie mana ich stronie a na allegro z tego co pamiętam były tylko 3 tec nowe a ostatnio widziałam 4 tec na allegro używany .My kupowalimyw Gdańsku w sklepie Mama i ja w październiku .

No nie wiem dlaczego nie mana ich stronie a na allegro z tego co pamiętam były tylko 3 tec nowe a ostatnio widziałam 4 tec na allegro używany .My kupowalimyw Gdańsku w sklepie Mama i ja w październiku .

Gość moim zdaniem 3tec jest
ladniejszy od 4teca, bo ten ostatni ma dosc pokraczne te przednie kola.... jakies takie nie pasujace do stelaza. jak bym miala go wziac to definitywnie 3teca!

Gość w 4tecu te dwa przednie
z blotnikami wygladaja pokracznie. tak samo dziwnie jak w quinny buzz4 albo zapp4. no dziwnie po prostu.

ja mam własnie 3 tec-a http://allegro.pl/abc-design-wozek-3w1-3tec-fotelik-rider-folia-i1458297551.html i jest suuper, nie zastanawiaj tylko kupuj, fajnie się składa (kwestia dwóch przycisków) zajmuje mało miejsca po złozeniu- gondolkęteż można złożyć na płasko tak, że na półkę pod tylnie okno w samochodzie można ją położyć, suuper skrętny dzięki przedniemu kółkowi, ale można je też zablokować i wtedy sie nie obrca, a poza tym fotelik wpinany w ramę to skarb dla mamy która sama często wyjeżdża z dzieckiem na zakupy, tylko wpinasz i gotowe.

nie jasne każdy ma swój gust mi nie podobają się trzy kołowe wózki ,dlatego wybrałam 4 tec, natomiast mi nie podobają się x landery a gdzie nie spojrzę wszędzie są te wózki .

spoko, mnie tez sie nie podobaja x-landery :) rozumiem wiec i podzielam twoja niechec

a skoro juz o preferencjach piszemy, to z abc design najbardziej zgrabna wydaje mi sie cobra

Gość kamila.mb
Super, że pojawiło się tyle opinii, dzięki dziewczyny. Jeszcze się tak zastanawiam - czy te gondole w ABC nie są trochę za małe np na zimę? I jak się te 3-kołowce prowadzą po śniegu???