Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szymka majewska

!!!!!! doradzcie mi co ja mam zrobić :( !!!!

Polecane posty

mój chłopak wczoraj zwyzywał mnie od najgorszych dosłownie .... po 5 latach .... tylko dlatego iż dowiedział sie ze byłam na imprezie u koleżanki sama z koleżankami pierwszy raz od tych 5 lat z tym ze on latał na imprezy sam wielokrotnie a ja mu wybaczałam .. wiem ze będzie chciał zgody .. tylko ja nie wiem czy chce z nim być po tym wszystkim .. on zrobił ze mnie dziwke bez powodu ja nie mam nic na sumieniu ... co byście zrobiły na moim miejscu ???

Gość juice drink
mój mnie tak usidlił,byłm młoda głupia i pozwoliłam żeby mnie kontrolował na każdym kroku a teraz co mam? niby dobrego męża bo jest dobry ale nie mam życia! niemam prywatności! byłam w lato na kawie z koleżankami z byłej pracy z córką na kolanach a ten dzwonił o której będę z kim jestem co jak i dlaczego... UCIEKAJ!!!

właśnie on nie jest tam jakimś tyranem ale wczoraj tak mnie zwyzywał ze zwątpiłam i naprawdę nie wiem czy to ma sens przecież ja nie zrobiłam nic złego nie zasłużyłam na takie obelgi . . .

Ojoj, a powiedzialas mu ze idziesz na ta impreze? Po prostu jest chorobliwie o ciebie zazdrosny. Nie daj się. Pogadaj z nim,że też masz prawo do spotkania ze znajomymi, tym bardziej ze towarzytwo nie jest damsko-meskie. Wiec nie ma byc o co zazdrosny

Wytłumacz mu wszystko,że tez masz swoje zycie i jestes młoda!! On może latać wszedzie a z Ciebie zrobi kurę domową? Nie daj się! postaw mu ultimatum albo zmienia się albo koniec. Chociaż szczerze watpię zeby to pomogło skoro przez te 5 lat ,wychowywal' sobie Ciebie... Pozwalałas mu na wszytsko i wybaczałaś to niech on teraz tak zrobi...

nie mówiłam mu o tej imprezie bo bylismy wtedy pokłóceni on miał mnie w d... cały weekend i wkurzona pojechałam do kumpeli . jemu nie da sie przetłumaczyć ... on twierdzi że dziewczynie nie wypada .. za to on chodził na dyskoteki ... mam tego serdecznie dość ... wiem zrobiłam błąd że tak mu sie poddałam ale teraz juz raczej tego nie zmienie