Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :(:(

smutno..no...

Polecane posty

słuchajcie.. dziś taki piękny dzień, słoneczny, w dodatku walentynki.. a ja załamana... mój facet ostatnio się oddalił ode mnie. fakt choruje, aktualnie przebywa w szpitalu, ja go wspierałam jak mogłam a od niego wiało tylko chłodem..nie wy3malam, powiedziałam mu co o tym myśle, że ja sie staram chce dobrze a on ciagle nie zadowolony,nie odzywa sie,milczy dniami..na pyt czy mnie kocha odpowiedział-że to trudne pytanie..ręce mi opadły..jak to trudne pyt?czyżby już mu przeszło?po 3 latach zwiazku? napisalam mu w esie co o tym myśle a on na to ,,dasz mi wreszcie spokój, widzisz ze ledwo żyje?czy nie potrafisz tak prostej rzeczy pojąć?,, ..zatkało mnie i nie odezywam sie juz do niego od pt.... jestem pewna ze dzis on sie tez nie odezwie.ok źle sie czuł mogłam go troche wkurzyc..ale takie cos kobiecie pisac?..tzn ze co on mnie nie chce? ;( boże...

Zle sie zachował on ,a nie ty...Ty robilas co moglas,a jak to facet nie potrafi tego docenic:(

Gość a ja wam powiem co myślę
a nie możesz pomyślęć chociaż na chwilę o nim, że nie ma sily na nic, nawet na okazywanie ci miłości? Kobitki są głupie czasem tak, że chyba nawet sam Bóg tego nie planował.

choruje na rzeżączkę :( zaraziłam go :(

a ja wam powiem co myślę - zgadzam się, pewnie miał jakieś gorsze dni i wkurzało go to ciągłe "nadskakiwanie" nad nim. Potem złośliwie odpowiedział ci ze to trudne pytanie. Potem jeszcze ten sms który go dobił.

Pewnie facet nie ma sily powiedziec kobiecie ,ze ja kocha!!Ale jak kobieta jest chora to musi obiad ugotowac ,wyprac i dzieci nakarmic!!! Faceci to masakra;/ Jestem mloda mezatka ,ale widze ,ze jak maz jest chory to nawet nie podchodz do niego!! a ja jak jestem chora to robie wszystko

wyobraź sobie weronika, czasem czlowiek jest tak chory, że nie ma siły powiedzieć, że kocha. Czasem tak jest.

Gość pżg
@ ptasiek to nie ona choruje , tylko jej facet :o

bo z facetami to czasem gorzej jak z dziećmi. Cóż, trzeba im to wybaczyć, że jak są chorzy to nawet pilota nie potrafią sami sobie podać. Przykre, ale tacy właśnie jesteście mężczyźni :)

Gość jeżeli.........tak to...
Choroba, choroba ale nie powinno sie tak traktowac bliskiej osoby...:( Przeprowadź z nim powazna rozmową, tylko na spokojnie, powiedz, ze go kochasz, zalezy ci na nim, rozumiesz, że jest mu ciezko, bo jest chory, ale nich powie co mysli o waszym zwiazku, niech odpowie czy cie kocha; tak czy nie!

moi dridzy, nie wiem na jaką chorobę cierpi jej facet, ale wiem jedno, że choroba chorobie nie równa. Jeśli mówimy o katarze - to czasem też człowiekowi jest słabo, że się nic nie chce. A jak to coś poważniejszego? Jak to jest choroba, z którą się walczy? Jak to jest coś cholernie poważnego, że człowiek zaczyna liczyć swoje minuty na świecie? Uwierzcie laleczki, że człowiek zaczyna myśleć inaczej. Przestraja się i świat widzi inaczej niż zdrowy. Odpuść mu, skoro Cię o to prosi autorko. Daj mu luz, chwilę oddechu. Bo faceci nie piszą tak jak mają zwykły katar.

ja proponuję odpuścić, dac spokój, nie dobijać. Odezwać się, powiedzieć, że się kocha, że chce się jak najlepiej i dać luz.