Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Woda Mineralna Żywiec Zdrój

Dlaczego dziewczyny po usidleniu faceta tyja na potęgę ?

Polecane posty

Gość faceci też tyją
bo zonka gotuje dobre obiadki

Gość ehhh :)
Ja 2 lata temu miałam talię osy :D no ale poznałam chłopa, zaczął mnie ciągać po pizzach, hamburgerach, hot dogach, pitach, tortillach, kurczakach kfc... i jest +15 kg :D i u niego to samo :p a teraz zdziwiony. No ale koniec tego dobrego, pora zrzucić nadprogramowe sadło :D

Gość mago99
Uwielbiam, kiedy dziewczyna tyje. Jest wtedy bardziej seksowna. :)

Gość sax7777
porównajmy to do Indian np z plemienia Apaczów, jak idą na łowy itp to nakładają na twarz barwy nadające twarzy wojowniczy rys itp. jak juz cos upoluja to to zmywaja sciagaja pioropusze odkladaja dziady.... a teraz pomysl logicznie... :D

Gość ..spasione wieprze....
.

Gość MamaCóreczki
Dobrze, że Wy mężczyźni za to całe życie o siebie dbacie, regularnie zmieniacie gacie, myjecie zęby, ćwiczycie, żaden nie ma brzuszka piwnego i cycków w rozmiarze A, pretendującego do małego B, nie pierdzicie przy nas, nie bekacie, gotujecie, rodzicie dzieci itp...Ach my kobiety....

Gość chiński
idziemy ze skrajności w skrajność,chodzi o to,aby nie siadała taka przed tv z paczka chipsów w doni,zero ruchu-jedynie do sklepu się polansować,a potem zdziwiona ,że facet jakoś tak dziwnie nie okazuje miłości,bo się wstydzi ,tak! bo co innego jak kobieta jest chora i od tego tyje,a co innego jak ma w d.. faceta,ma tylko wymagania.Facet zakochał się też wzrokiem-bo jest wzrokowcem,a teraz ma kogoś całkiem innego w domu i mu sie odechcewa,to samo mamy my,faceci,zapuszczamy się niepotrzebnie na własne zyczenie.

Gość Żona30
Ja mam odwrotnie. Jestem 10 lat po ślubie i dwóch porodach. Ważyłam 48, teraz ważę 53, wiec nie ma mowy o "tyciu". Mój jak sie poznaliśmy ważył 67, teraz 103- i kto po ślubie tyje? Tylko ja sprzątam, gotuję, zajmuję się dzieckiem, chodze na spacery, do pracy, często piechotą. A on wozi tylko dupę samochodem do pracy i z pracy, po powrocie siada przed kompem i oczekuje jedzenia. faceci to hipokryci.

Gość Żona30
Ja mam odwrotnie. Jestem 10 lat po ślubie i dwóch porodach. Ważyłam 48, teraz ważę 53, wiec nie ma mowy o "tyciu". Mój jak sie poznaliśmy ważył 67, teraz 103- i kto po ślubie tyje? Tylko ja sprzątam, gotuję, zajmuję się dzieckiem, chodze na spacery, do pracy, często piechotą. A on wozi tylko dupę samochodem do pracy i z pracy, po powrocie siada przed kompem i oczekuje jedzenia. faceci to hipokryci.

Gość Zonaaa

zgrubla ci kobieta ....zostaw ja :) wkoncu sie naucza zdrowego odzywiania

Gość Zonaaaaa
Ja mam odwrotnie. Jestem 10 lat po ślubie i dwóch porodach. Ważyłam 48, teraz ważę 53, wiec nie ma mowy o "tyciu". Mój jak sie poznaliśmy ważył 67, teraz 103- i kto po ślubie tyje? Tylko ja sprzątam, gotuję, zajmuję się dzieckiem, chodze na spacery, do pracy, często piechotą. A on wozi tylko doopę samochodem do pracy i z pracy, po powrocie siada przed kompem i oczekuje jedzenia. faceci to hipokryci.

Gość Zonaaaaa
Ja mam odwrotnie. Jestem 10 lat po ślubie i dwóch porodach. Ważyłam 48, teraz ważę 53, wiec nie ma mowy o "tyciu". Mój jak sie poznaliśmy ważył 67, teraz 103- i kto po ślubie tyje? Tylko ja sprzątam, gotuję, zajmuję się dzieckiem, chodze na spacery, do pracy, często piechotą. A on wozi tylko doopę samochodem do pracy i z pracy, po powrocie siada przed kompem i oczekuje jedzenia. faceci to hipokryci.

Gość karol z emeraldu
Coś jest w tej teorii, że faceci wolą, by kobieta w związku była grubsza, a tym samym może mniej atrakcyjna dla pozostałych samców...

Gość makieta wiezowca
moj tez sie zapasł po slubie, zajada pizze i golonki, mam go dosc. wg autora watku powinnam go zdradzic pewnie

Gość karol z emeraldu
Coś jest w tej teorii, że faceci wolą, by kobieta w związku była grubsza, a tym samym może mniej atrakcyjna dla pozostałych samców...

Gość Marianne Willow
bo trzeba mieć potrzebę dbania o siebie dla siebie, nie żeby "usidlić" faceta i sobie odpuścić. jestem z moim mężczyzną już blisko 3 rok, poprzednio byłam w związku raz 4 lata, raz 2 i w żadnym ze związków nie utyłam ani kilograma. fakt, nie mam dzieci i nie planuję, to mi ułatwia sprawę. ale generalnie od 14go roku życia ćwiczę regularnie, lubię ruch i mając lat 16 na ZAWSZE odstawiłam śmieciowe żarcie. efekt? znikła nadwaga i pryszcze. polecam zdrowy styl życia i polubienie go.