Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biowenka LEnka

Jak to rozumiec???

Polecane posty

Gość Biowenka LEnka

Jestem juz jakis czas ze swoim chlopakiem, bywalo roznie w naszym zwiazku. Od pewnego czasu dowiaduje sie o jego internetowych romansach , twierdzi ze tego nie robi ale ja wiem ze jest inaczej, juz nie wytrzymuje tego bolu. Jak mozna tak klamac? Urabia kobiety i pozniej sie z nimi umawia, zaluje ze jeszcze go nie przylapalam. Gdy jestesmy razem okazuje mi uczucie ale sama juz nie wiem czy to nie taka gra pozorow do czasu az kolejna rybka nie polknie haczyka. Nie moge go rozgryzc? Ostatnio nie ma dnia zeby nie mowil o innych kobietach, geba mu sie nie zamyka.

Gość masakrano
gnojek

raczej tępa kobieta że jeszcze przy nim tkwi :D

wielu facetów tak robi, głównie ci niedowartościowani, chcący poczuć się choć przez chwilę "zdobywcami"

Gość Kikakikka
przepraszam a Ty z konia spadlas ze z nim jestesś jeszcze????

Gość co ty jeszcze z tym facetem
robisz to nie wiem

Gość lalunia3434
Sorry kochana, ale ten koles cie nie szanuje i nie liczy sie z twoimi uczuciami, skoro na internecie gada z innymi babami i w dodatku sie z nimi umawia.

Gość Kikakikka
nie rozmiem dlaczego niektore dziewczyny sie w ogole nie szanuja dla mnie niestety nie masz godnosci, ze przy takim dupku siedzisz, chyba ze ci pasuje taki układ...to co innego

Gość Kikakikka
rozumiem , ze my kobiety w wiekszosci mamy jakies tam opory przed odejsciem od faceta, czestosobie wmawiamy, ze zmieni sie itd itp ale jesli ktos jawnie cie zdradza no to sorka ale to upokarzajace ze jestes z nim jeszcze