Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lotopałanka

Zdrada..?

Polecane posty

Gość lotopałanka

Mam pewien problem. Jestem zazdrosna o swojego chłopaka, a dokładnie o to, że dogaduje się lepiej z moimi współlokatorkami niż ja. Nie przepadam za nimi i wzajemnie, atmosfera w mieszkaniu jest dosyć gęsta, a on jest tak 'podbijkowy', że ze wszystkimi umie się dogadać. Co robić? HELP!

To ty masz problem że nie umiesz rozmawiać z innymi, a nie twój chłopak.

Że jesteś ciężka we współżyciu, to nie znaczy że inni też muszą mieć pod górkę.

Gość lotopałanka
No dobra, ale chodzi o to, że nie da się z nimi normalnie rozmawiać, poza tym on jest nadnaturalnie podbijkowy.

To,że rozmawia z nimi nie oznacza ze chce Cie zdradzić... mieszka z wami czy wpada do Cb tylko w ''odwiedziny''??

Gość lotopałanka
To są jedyne osoby, które nie potrafią się ze mną dogadać. Gdybyś mieszkał z nimi to byś się przekonał, kto tu jest ciężki we współżyciu.

myslisz ze współlokatorki chcą odciągnąć cię od twojego chłopaka, namącić mu we łbie a potem wykorzystac seksualnie, urządzając sobie dziką orgię? :o

Gość lotopałanka
Nie mieszka, ale jest często. Zdrada sojuszu. Choć do zdrady to też może prowadzić.

Gość nietoperz+95+65
To całkiem prawdopodobne.

Gość nietoperz+95+65
Jeśli o tę zdradę chodzi.

więc jak przyjdzie, zaciągnij go do swojego pokoju zamknij drzwi i po sprawie.i szukaj mieszkania:D

Gość Twoja współlokatorka
nietoperz+95+65 "Jeśli o tę zdradę chodzi." - Nietoperz, chyba chodzi o orgie! Ja mam dobrą radę. Nie przejmuj się, obie wiemy ze Twoj chlopak jest niezly więc jak siedzi z nami w kuchni to jest całkiem spoko ^^ On jest taki kochany że jestem w stanie zapłacić za niego rachunek za wode ;** aśenaebaem

Gość uioioi
Mój narzeczony mieszkał kilka lat z bardzo ciężkimi osobami. Podziwiałam go, że zawsze umiał się dogadać, ja bym w szczególności jego współlokatorce łeb do kibla włożyła siłą, żeby po sobie posprzątała, a on nic. Ciesz się, że taki jest! To naprawdę dobra cecha, to on zazwyczaj rozładowuje napięcie i dzięki niemu jest między nami zawsze ok. Chciałabyś, żeby jeszcze zaogniał spory?