Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaska493

Akcje charytatywne

Polecane posty

Gość Kaska493

Czy kiedykolwiek wspieraliscie jakies akcje charytatywne?co w ogole myslicie o takich formach pomocy?

Gość spóźniona ona
no wosp ;>

Gość Kaska493
no tak,wosp wiele osob wspiera. mialam na mysli cos mniej popularnego, np. bal charytatywny.

Gość UrsaMinora
Ja wspieram sms ami oraz kupując jakieś maskotki :P

Gość aleluja
a wybierasz sie na taki bal? ile kosztuje

Gość Kaska493
no własnie sie zastanawiam. Kolezanka mnie namawia na bal stowarzyszenie zbierającego pieniądze na dzieciaki z chorymi serduszkami. zabawa ma być w hotelu i to jednocześnie zabawa karnawałowa.

Gość aleluja
ja słyszałam o balu charytatywnym w pewnym znanym hotelu 750 zł/pary hih

Gość Kaska493
750 zł to bardzo dużo. Moze to jakis bal dla vipów? Ten o ktorym mówię, też nie jest bardzo tani, bo 200zł od osoby, więc wciąż się zastanawiam czy warto. Na samą impreze bym tyle chyba nie przeznaczyła, ale jeśli jest to też na szczytny cel...

Gość celowniczka
jak kogos stać na taki gest, to wiadomo, że pomoże. Myślę, że 200 zł od osoby, to nie aż tak dużo. Takie bale np. pomagają dzieciom z problemami kardiologicznymi. Wiewm, że pod poznaniem jest hotel, gdzie organizowane sa co roku tego typu imprezy.

To chyba mówi o tym samym miejscu - Green Hotel. Była na tym balu. Atmosfera była super.

Gość anelkcz
Ja oczywiścię biorę udział w Szlachetnej Paczce, ale ostatnio też zaangażowałam się w projekt związany z portalem: http://www.ideafairplay.pl/ To takie pomaganie przy okazji kupowania ubezpieczeń, a możemy pomóc wybranej organizacji. Nic się nie płaci dodatkowo, każdy w końcu kupuje ubezpieczenia co roku, a tak jeszcze można pomóc. Można też rejestrować nowe organizacje, przez co każda organizacja może tak zarabiać.

Gość Zadzwiona
Akcja charytatywna mężczyzn dla przewlekle chorych bliźniąt. #NieKręćŻeWpłacisz https://www.google.pl/#q=youtube+%23NieKr%C4%99%C4%87%C5%BBeWp%C5%82acisz Mają jaja, starają się akcja się rozwija... Mało takich dziś chłopów...

Gość gość
na ratowanie krokodyli nowozelandzkich

Gość martyna 33
Ja wspieram takie akcje sms-ami oraz wpłacając od czasu do czasu pieniądze.

Gość Julka177
Cześć! Ja niedawno pomogłam i teraz gorąco wszyskich zachęcam do wzięcia udziału w akcji http://www.pomaganieprzezubranie.pl/, gdzie oddając swoje niepotrzebne ubrania można wspomóc wybraną fundację charytatywną. Bardzo fajna akcja, pozbywamy się niepotrzebnych ciuchów i pomagamy potrzebującym :)

Gość charytatywność
Ze swojej strony polecam zapoznanie się z Fundacją Szlachetny Gest. Zachęcam do pomocy jej podopiecznym! Sama byłam świadkiem tego, że ludzie należący do tej fundacji mogą zdziałać cuda, warto ich wesprzeć. :) http://szlachetnygest.pl/

Gość gość
Szlachetny Gest. Myślę, że przekazanie chociaż małej kwoty na pomoc dzieciom jest czymś wartym uwagi :)

Gość gość
Tak, ja wspieram Szlachetny Gest. Fundacja kieruje się głównie do dzieci po poparzeniach, a wiem, że to dość groźne. Rany są rozległe i ciężko je zagoić...

Gość gość
Widzę, że jest nas coraz więcej jeśli chodzi o Szlachetny Gest. Bardzo mnie to cieszy, ponieważ im nas więcej, tym bardziej możemy pomóc.