Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z piosenką

pierwszy taniec - problem

Polecane posty

Gość problem z piosenką

Nie mamy z narzeczonym jakiegoś ważnego dla nas utworu. Dlatego tak szukamy i nie możemy nic wybrać. Podaje linki piosenek..waszym zdaniem która byłaby najlepsza na ten pierwszy taniec: numer 1: http://www.youtube.com/watch?v=2ezpvXEVJfs numer 2: http://www.youtube.com/watch?v=ABfnfqCa-e0 numer 3: http://www.youtube.com/watch?v=lF-bBGFMXsc Bardzo prosze o porade, a moze jakies inne propozycje.

Gość a ja wam powiem co myślę
numer 3 - rewelacja, stwiam na to. nr 1 trochę pretensjonalne, nr 2 nie przemawia do mnie

Gość problem z piosenką
dziekuje ktos jeszcze sie wypowie?

po drugie jest to wesoły utwór i prosty do tańczenia :) przyejmny dla młodej pary, która tańczy na oczach całej rodziny, kiedy emocje opadają, schodzą nerwy i tak naprawdę zaczyna się zabawa. Fajne, dynamiczne, aż chce się bawić z mlodymi.

Gość problem z piosenką
no właśnie sama się przychylam do niego...bo przyznam jeszcze ze nie jestesmy mistrzami tanca a do tego jakos tam sobie poradzimy... ale urzekł mnie też drugi utwór, tylko że do niego przydalyby się jakieś lekcje tanca moim zdaniem

byle nie windą do nieba, najgorsza piosenka na nową drogę życia

Gość jezuu chciałabym miec takie
problemy :O niech zagrają biedroneczki w kropeczki po chińsku i będzie git !:O

Gość Maurycy Szogun
To wy naprawdę nie wiecie, że na pierwszy taniec MUSOWO gra się "Windę do nieba"?

3! To była moja pierwsza piosenka - sprawdziła się (rok temu) ;) 2 - jak dla mnie beznadziejna, 1 - uszłaby gdyby nie wchodziła w grę 3-jka :D 3!3!3!

Gość Maurycy Szogun
do a ja wam powiem co myślę : a niby czemu? To się już niemal tradycyjnie gra na wstęp.

Gość problem z piosenką
Maurycy....byłam już na jednym weselu gdzie to grali...i dziekuje, postoje...i na kilku gdzie oczywiscie było "zabiorę cię"...przejadło się i oczywiscie nie jest to jakiś wielki problem, po prostu chcemy wybrac cos fajnego...choc wazniejsze chyba jest zeby nie zrobic siebie debila na srodku parkietu

dlatego: Mój piękny panie raz zobaczony w technicolorze Piszę do pana ostatni list Już mi lusterko z tym pana zdjęcie też nie pomoże Pora mi dzisiaj do ślubu iść Mój piękny panie ja go nie kocham, taka jest prawda Pan główną rolę gra w każdym śnie Ale dziewczyna przez świat nie może iść całkiem sama Życie jest życiem pan przecież wie Mój piękny panie z tego wszystkiego nie mogłam zasnąć Więc nie mógł mi się pan przyśnić dziś I tak odchodzę bez pożegnania jakby znienacka Ktoś między nami zatrzasnął drzwi czytanie ze zrozumieniem

Gość przyszła mężatka
a może beata bartelik "sen na pogodne dni"? to będzie nasza piosenka na pierwszy taniec. Uważam , że jest piękna.

bardzo mi przypadły d gusty te czewone gitary, aż sobie to puszczam chyba 4 raz ;) to jest taki taniec na trzy, naprawdę moim zdaniem najlepszy. Nie napakoany jakimś etosem, nie przesadzony, nie pretensjonalny, nie głupi, fajny, przyjemny, lekki i o miłości jaka powinna byc między ludźmi.

hahahaha cytat: "Złośliwi mówią, że najlepszą piosenką na pierwszy taniec weselny jest utwór Ryszarda Rynkowskiego „Wypijmy za błędy"."

Gość problem z piosenką
widze ze wiekszosc jest jednak za czerwonymi gitarami

Gość problem z piosenką
up up up