Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23-latka..

co mam zrobić, żeby wyglądać dojrzalej?

Polecane posty

Gość 23-latka..

mam 23 lata a wyglądam najwyżej na 15-16, co bym nie zrobiła to i tak każdy kto mnie pozna mówi "w życiu bym ci tyle nie dał", wszędzie muszę pokazywać dowód no i czuję się jak dzieciak z gimnazjum... Wiem, że kiedyś będę chciała wyglądać młodziej ale w tej chwili to jest dla mnie duży problem. Nie chcę się bardzo mocno malować co radzicie?

Gość ja tez tak mam................
jutro koncze 20lat, a mi wszyscy mowia, ze wygladam na 15-16 denerwuje mnie to... wszedzie musze pokazywac dowod... dlatego postanowilam, ze zrobie sobie nowa fryzure, kupie pare eleganckich rzeczy, butow na obcasie no i wybiore inny makijaz, moze to cos da...

Gość Tak sobie wlasnie tlumacz
Idz na solare.

Gość oszołom
powinnaś się cieszyć z tego ale jeżeli już tak bardzo chcesz to ufarbuj włosy na siwo lub szpakowato , dodasz sobie 10 lat

Gość Skyler Smith
Mnie tez nie daja tyle lat ile mam ale wiem ze wpedzam innych w kompleksy. Kolezance powiedzialam wczoraj ze wyglada powaznie na swoj wiek to sie zalamala. Zeby poczula sie lepiej musialam jej powiedziec ze powaznie nie znaczy staro :) Zeby sie postarzyc: Inne ciuchy Inny makijaz Raczej ciemne wlosy Na youtube jest fajny filmik 'Make me look older'

Gość 23-latka..
jakaś staruszka z kompleksami? dzięki za koment;)

Gość nic trudnego
-ubieraj się bardziej elegancko, kobieco. -pomaluj się. makijaż nie znaczy ze musisz zaraz wygladac jak "wymalowana lala" ;) - nie wiąż włosów w kucyki

Gość stare
przedstaw sie ze masz 15 lat od razu daja ci 30,;)