Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfsfsfsfsfsfs

Baby sa po prostu glupie

Polecane posty

Gość sfsfsfsfsfsfs

niby maja byc madrzejsze od facetow a sa jeszcze glupsze.... mysla tylko i wylacznie PIZDAMI i kto im lepiej w nie zrobi,.. nie wazne czy murzyn czy arab ktory pozniej ja zamknie w piwnicy i wytnie lechtaczke, wazne ze dobrze ja teraz przepierdoli!! glupota kobiet nie zna granic :(

Gość tiaaaaa:P
ehhhhh chyba widac zostaniesz sam :)

Gość sfsfsfsfsfsfs
jestem kobieta i to sie tyczylu wiekszosci (nie wszystkich)

Gość brednie.......................
my myślimy pizdami a wy faceci myslicie kutasami jakbyscie mogli to byscie wsadzili kutasa do kontaktu bo dzieci gwalca faceci a nie kobiety wiec kto jest glupszy to widac powinno sie was kastrowac

I nie wsadzaj nas do jednego wora, masz przykre przeżycia przykro mi.... A i naiwność a głupota to raczej coś innego.

to co w zwiazku z tym?

Gość nowaangielka
hm z tego wynika ze masz z takimi kontakt ,ja mam kontakt z rozna narodowoscia ludzi ale w glowie mi niejest zebym mogla byc z obcokrajowcem ,oni maja swoje kobiety ,kulture itd

Gość aaaav
"jakbyscie mogli to byscie wsadzili kutasa do kontaktu" :D :D 🖐️

i co z tym zrobisz autorko? Pojedziesz tam? uwolnisz je z piwnicy, przyszyjesz łechtaczki :) Poswiecisz swoje zycie aby ułozyc innym szczesliwe zycie :) Czy moze pozwolisz im zyc własnym zyciem i jako osoby dorosłe podejmowac własne decyzje :)

a co do facetów to często jest tak że baba wypnie facetowi dupe i już ma nad nim władze i co... Facet jest mądrzejszy??

Gość no pewnie
tiaaaaa:P a ty nie umisz pisać nic innego tylko "co w związku z tym? i co z tym teraz zrobisz?" na każdym poście na którym jesteś piszesz to samo! ale ubogie to toje słownictwo!

nie jest ubogie :) korzystam ze słownika :)

Gość plum plum plum
Ja spotykam fajne dziewczyny w moim otoczeniu :) same super babki, które mają trochę oleju w głowie

Gość kornelia22szczecin
A faceci za to strasznie mądrzy och ... nie jesteście lepsi.Akurat znam znacznie wiecej wartościowych mądrych kobiet niż facetów, bo jakby nie patrzeć teraz jest mnóstwo takich , którzy myślą tylko wyłącznie o seksie i to im przesłania cały swiat.Chodzą na imprezki bo chcą zaliczyć.

Gość karolanfnxfg
myslę że jest po równo głupich i nie- facetów i kobiet i ciagle narzekacie na pleć przeciwną a sami nie jesteście lepsi. po prostu dajcie sobie spokój, no albo załóżcie posta na temat zażaleń na płec przeciwną :P

Gość tarot allegro!! - Tarocistkaaa
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html WALENTYNKI http://allegro.pl/tarot-walentynki-odp-do-30-min-i1442476323.html