Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnessssss

A teraz wasze urodowe ANTY-typy. Wklejajcie, opowiadajcie.

Polecane posty

Gość tiaaaaa:P
"na niektórych zdjęciach sa brązowe włosy, brunetki maja takie naturalne Ja tez lubie rudych, urode sknadynwaska, bruneci ujdą, ale nie zadni hiszpanie, wlosi, lovelasy itd" A jaka masz karnacje ze tak zapytam? :)

"rysow twarzy sie nie zmieni" no ona zmieniła wystarczy ze zobaczysz jej zdjecia pare lat wczesniej. Troche pyzata była :/

Nie mialem na mysli operacji plastycznych , tylko nieudolne kopiowanie stylów Tysiące dziewczyn robi się na Dode, Pamele i jaki jest tego efekt? :O Zeby kogos skopiowac trzeba miec kase ,jesli sie nie ma to lepiej zostac przy starym wygladzie :O chyba ,ze ktoras chce sie znalezc na stronie bialekozaczki :classic_cool:

A ja mam naturalne ciemno brązowe włosy i piwne oczy. Czyli jestem Nudna?

"A ja mam naturalne ciemno brązowe włosy i piwne oczy. Czyli jestem Nudna?" dlaczego? bo jakis koles cos takiego napisał na forum?

Gość tarot allegro!! - Tarocistkaaa
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html WALENTYNKI http://allegro.pl/tarot-walentynki-odp-do-30-min-i1442476323.html t

Gość a mi się bardzi podobają
blond włosy (naturalne, farbowane - mało ważne) i brązowe oczy. ładny kontrast. i brunetki z niebieskimi oczami.

Gość rokkk
O, więc widzę, że skoro jestem szatynką i mam niebieskie oczy, to nie jest ze mną tak źle.. :)

Gość piękne są one
belluci i theron

Gość dfpoiouytkj
dla mnie takim anty-typem jest olivier janiak lub marcin prokop. co do innych to przede wszystkim uroda hiszpańska, latynoska (połączenie ciemniejszej karnacji, ciemnych włosów i ciemnych oczu). mimo to same ciepłe, ciemne oczy u faceta uważam za bardzo seksowne.

Gość dfpoiouytkj
eh.. rozmarzyłam się ;). mój poprzedni facet miał oczy czarne jak dwa węgle, które w nocy pobłyskiwały jak oczy wilka. takie oczka to marzenie.

Gość ja wiem ja wiem22
a mnie się nie podoba michał żebrowski, nie wiem, co laski w nim widzą.

Gość karolina 2011
moj antytyp to zdecydowanie łysi kibole w dresach.. o matko! a jak taki jest wielki 2na2 matry i zaklada skorzana kurtke wrr...

Gość jak dla mnie.....
to u kobiet wąskie usta, takie że niemal ich nie ma i oczy szpareczki :/ U mężczyzn - łysa pała i chude ramiona.

Żebrowski był słodki, teraz trochę się zestarzał :p

Gość lhooq
moj antytyp męski to żerar deperdie, a kobiecy antytyp to np joanna brodzik.

Musze stwierdzic z przykroscia ze jestescie niezle pojebani, albo robicie sobie jaja. Nawet Anna Guzik (tak ta z klanu) nie jest brzydka osoba, conajmniej jedynie sympatyczną. A Jennifer Aniston wklejac albo Cristiano Ronaldo to juz parodia. W ogole niechce wam sie poszukac nikogo na portalach itd tylko wklejacie zdjecia znanych osob jakie macie pod reka.