Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnessssss

A teraz wasze urodowe ANTY-typy. Wklejajcie, opowiadajcie.

Polecane posty

Gość agnessssss
O widzeze ta fotka jest ostatnio bardzo popularna na kafeteriai jako przyklad dla kobiet jak nie powinny wygladac

Gość Mateuusz855
Uważam,że mega brzydki typ urody to brunetka z brązowymi włosami i z bardzo jasną karnacją- po prostu nuda nuda nuda...

Gość Mateuusz855
chodziło mi,że brązowymi oczami

Gość smetna krystyna
Bozzzze... jak ja nieznosze Jalbczynskiej , kiedy widze ja w Na wspolnej to mnie krew zalewa Grac nie umie i ma twarz kermita :D

Gość takasobiefajnaja
Dla mnie brzydki typ urody to wszelkie farbowane na czarną smołę nienaturalne włosy lub mega jasna platyna + ciemna opalenizna= tandeta i kicz.

Gość kornelia22szczecin
Uważam,że brzydki typ faceta to: bardzo jasny blond z bardzo jasną karnacją i białymi rzęsami:| a brzydki typ kobiety to szatynka z jasną bardzo karnacją i brązowymi/piwnymi oczami taka pospolita uroda.

Gość aaaahhnn9999
Zgadzam się z kornelią ! Blondyn z bialymi rzesami ,albo ciemny facet z czarnymi wlosami - typ Araba - sory ale dla mnie tacy są obrzydliwi :O To samo kobiety: brunetka albo szatyna + jasna cera + brazowe oczy? Nic specjalnego ,nuda

Gość aha i och
Ryszard Kalisz - bleeeee Andrzej Lepper - bleeeeee Stanisław Łyżwiński - bleeeeeee i reszta naszych plityków

Gość wioslooki
Cos w tym jest,ze takie szatynki brazowookie sa nudne :P jakby nie patrzec to jakies 70% polek wlasnie ma brazowe oczy i jest szatynka albo brunetka.

Gość aaaahhnn9999
Najlepsze polaczenie to : ciemne wlosy , blekitne oczy i jasna cera , niewielu jest takich ludzi :)

Gość brunetki sa hot
a najgorszy syf to brazowokie blondynki syf, i w ogole wszystkie tlenione wiesniary

Gość aaaahhnn9999
Doda wlasnie ma taką urode :O Blondi z ciemnymi oczami :O nie moge za to zniesc widoku farbowanych wlosow na smolistoczarny kolor :O Tleniona solara wyglada lepiej od takiego pseudowampa :D

Gość azdajica
u dody to jeszcze tak nie razi (bo kupe kasy jest w to wlozone) ale u takiej przecietnej to dopiero syf. na zachodzie takie laski sa wysmiewane albo niebiakawo-czarne wlosy przy bladej cerze

Gość wioslooki
U mnie na uczelni teraz prawie 3/4 dziewczyn się farbuje na czarno,aż się śmiejemy z kumplami,że niedługo same gothki i emo będa:D

Gość brunetki sa hot
naturalnosc przede wszystkim a nie taka pseudo blondyna z czarnym odrostem, czarnymi brwiami i oczami i zolta cera do tego. :o

Gość gigi_amorosso
A mi się podobają rude włosy + zielone oczęta ^^ i piszcie co chcecie,ale chciałabym takiego faceta :) Nie podobają mi się natomiast jaśni blondyni z jasną skórą:| uważam też,że ta moda na czarne włosy i platynę jest głupiaaa...

Gość tiaaaaa:P
wyglada jak ufarbowana lady gaga

Mi się nie podobają u facetów brązowe/piwne oczy, do tego krótkie włosy postawione na żel :O Grubi i umieśnieni też odpadają.

te z czarnymi tez chodza na solarke

moze robia sie na megan fox

Gość trrrrrrrrrrwwwwwwww
na niektórych zdjęciach sa brązowe włosy, brunetki maja takie naturalne :) Ja tez lubie rudych, urode sknadynwaska, bruneci ujdą, ale nie zadni hiszpanie, wlosi, lovelasy itd