Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cymbałka

**** czuję że to będzie dziś !!!! ****

Polecane posty

bardzo mozliwe :) dziścos mnie pokłuwa w brzuchui już się zastanawiam czy to to czy nie :)

ciągle jakoś mi dziwnie :)_ chyba sama sobie wmawiam bo juz nie mogę się doczekać, kiedy przytulę moje maleństwo :)

Gość ja obstawiam ze
jescze sobie poczekasz

cymbalka - a ty nie masz co do roboty w domu tylko siedzisz na kafe i codziennie jęczysz że to dziś. Będzie wtedy kiedy przyjdzie pora. Poczytaj książkę, pooglądaj tv, idź na spacer a nie wmawiasz sobie oznaki porodu.

no to ja ci powiem jakie ja mialam przeczucia... trzecia ciąża,więc już oblatana jestem niby...termin na 11 kwietnia...cały czas w strachu czy bedzie OK bo to po 3 poronieniach....jak już był styczen to zaczelam panikowac ze urodze wczesniaka...no w lutym to juz na pewno...w marcu jeszcze dokupiałam na allegro kombinezony!!!!! zimowe, bo sie lada moment przecież urodzi a tu jeszcze śniegi padał...od 11 kwietnia chodziłam codziennie na KTG.....20 kwietnia wybłagałam zeby mnie położyli do szpitala bo czułam ze coś jest nie tak już ....jeszcze mnie cholery 2 dni przetrzymali...22 kwietnia urodziła się Esterka , już bez wód, podduszona, w ostatniej chwili i tylko dzięki oxytocynie..... a przeczucia miłam ...1/2 roku :P

dokładnie, a kiedy termin? bo od 14 rodzisz i urodzić nie możesz.

termin na 6 marca :) ale tak ciągle się łudzę, że będzie szybciej :)

Gość maja kaja 34
cymbałko daj koniecznie znac jak to juz "bedzie dzis" :) i urodzisz oki :)

dam znać:) wbiłam sobie do głowy że urodzę szybciej, bo tak powiedziała lekarka no i nie mogę się doczekać:)

Cymabałko a bywasz na tym dodatkowym forum gdzie dziewczyny Kwietniówki sie przeniosły???

o kwietniówkach nic nie wiem, wiem że marcówki się przenosiły - ja jednak sięnie przeniosłam i nie mam pojęcia gdzie to forum

o przepraszam własnie chodziło mi o kwietniówki.. :) gapa ze mnie.Ja sie tez nie przeniosłam.. i zmieniłam nicka :P

Gość maja kaja 34
a czekasz na synka czy córkę? jak nazwiecie dzidzię?

rany już sie wystraszyłam że mi kwietniówki gdzieś sie przeniosły uuuuf :)

Gość maja kaja 34
cymbalko super, nie ma to jak byc mama dziewczynki. napawde super. ciesz sie ze syn nie bedzie ;)

Tak,własnie :) obserwuje Twój topic i czekam kiedy urodzisz no i jakie wrażenia bedziesz miała po porodzie :).

cieszę się bardzo że córeczka, ale jakby był synek to też byłabym szczęśliwa :) A co do wrażeń różyczka to wiadomo - na pewno nie obędzie się bez bólu, ale tak bardzo czekamy nha nasze maleństwo że wytrzymam :):):)

Gość elizeeee
mi się wydaje ze to juz niedługo, a Ty Różyczka na kiedy masz termin?

ciągle tu jestem :):) Dziś mam okropny ból krocza, aż nie mogę chodzić i łapią mnie takie lekkie skurcze... Więc może dziś? :)

Gość bo tak i już
Chyba jednak Twoja córeczka chce być marcówką Cymbalko :) My już po nareszcie :)