Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gothic85

Alkohol-pije rzadko ale duzo.

Polecane posty

Gość Gothic85

Witam Glownie pytanie do kobiet ale nie tylko. Mam taki problem i chcialbym znac wasze zdanie na ten temat. Podobnie jak w temacie moj problem polega na tym ze pije rzadko ale czasem zdarzy mi sie wypic duzo.....czasem nawet za duzo..... Pytanie mam do was takie czy uwazacie ze to jest problem???? Troche poczytalem i wszedzie glownie bylo napisane ze jesli chlopak pije codziennie czy nawet raz w tygodniu piwko czy dwa przy kumplach to juz problem.a co jesli pije raz na np.2-3 miesiace ale sie spije ze tak powiem...od razu dodam ze w towarzystwie np.dziewczyny, rodziny itp.mam umiar...wypije tyle by nie robic problemow....i ide spac.....ale jak sie zejde z kumplami to czasem bo to nie jest jakas norma ze to sie konczy zgonem. Dziewczyna robi z tego coraz wieksze halo a ja nie wiem czy szukac pomocy czy dziewczynie probowac przemowic ze nie mam problemow..... Czekam na wasze odp.

Gość dziewczyna ma pretensje
bo po alkoholu ma sie gorzką sperme

Gość dziewczynaaaaaaaaaa
temat juz troche stary, ale jak mam podobny problem z chłopakiem tez strasznie sie o to denerwuje że on nie może(nie chce) przestac pic z kumplami dopóki jest jeszcze w miare w stanie tylko az prawie zalicza zgona.(tak samo jak autor nie pije często, ale jak już zacznie to musi sie porządnie nawalic) i mój problem tkwi w tym że nie wiem czy to ja sie czepiam czy on ma z tym problem?