Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak ja nie cierpie walnetynke

ugh jak ja nie cierpie walentynek

Polecane posty

dzwonil do mnei chlopak co dzis robie,mowie ze ide spac bo zle sie czuje, strzelil focha, ze nie chce swioetowac z nim durnych walentynek!! mowie ze to dzien jak co dzien ze walentynki mozemy miec kazdego dnia. rozlaczykl sie. Mam dosc tego durnego swieta:o tej atmsofery wspanialych opisow na gg.niech ten dzien sie w koncu skonczy

Gość taka prawda.......
dziwne:o zwykle to kobity jaraja sie walentynkami a faceci marudza:P

Gość też ma to w d...użym poważaniu
:D

Gość tea tree tee
buntowniczka :)

nosz kutwa , to takie sztuczne i beznamietne. oczywiscie mogę sie zalozyc ze on i tak przyjedzie z jakimis kwiatkami a ja jak zywkle golodpiec nic nie mam mu do dania i znów będzie foch😭

My też nie przepadamy za komercjalizacją miłości, ale za to dziś polski wstęp do europejskiego i światowego festiwalu muzyki, jakim jest Eurowizja. Zapraszamy do obejrzenia Krajowych Eliminacji!

Gość 2468
chcialby zeby moja dziewczyna miała w doopie tą komerche zwaną walentynkami:o ale ona na tym punkcie swiruje:o dam jej jakies badziewo, ona mi tez da swoje badziewo i wtedy bedzie ukontentowana:D a inaczej bylby foch śmiertelny:o

Gość Walnięty
skoro EUROwizja to nie ma mowy o światowym festiwalu poza tym to jeszcze większa komercha od walentynek:O

tak. włacza mu się roamtyzm i ma to gdzieś ze ja sie zle czuje. kutwa przywitam go z gilem do pasa. co z tego ze walentynki. mam je gdzieś😭 czemu co rok spotyka mnie takie cholerstwo