Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marek1

Jestm z dziewczyna w ciazy - nie jestem ojcem ...

Polecane posty

Hej, przybylem tu po porade... Poznalem naprawde szczera, piekna, ogarnieta dziewczyne, ktora jest w ciaży Zakochalem sie w niej, nie widze dnia ani nocy bez niej! Zaszla w ciaze z chlopakiem z ktorym byla 3 lata, zerwali i spotkali sie kiedys po raz kolejny, no i to bylo ten jeden raz za duzo... Mieli ciezka sytuacje, i on kazal jes wypi***** z tym robalem w brzuchu.... Ona chce go pozbawic praw ojcowskich poki jest jeszcze w ciazy, jesli jest to mozliwe Ja ja poznalem w 2 miesiacu ciazy, juz jestesmy razem od miesiaca, jako para Na poczatku dawala mi wybor, i nie chciala sie we mnie angazowac ale tak wyszlo ze sie zakochalismy, ona mnie kocha, ja kocham ja, i tutaj wchodzi kwestja bobasa... Nikt z mojej rodziny poza bliskim kuzynem nie wie ze ona jest w ciazy, bo jeszcze zbyt duzo nie widac, ale musze im powiedziec Ja jestem zagbiony, jestem gotow na powazne zycie jak najbardziej, nie boje sie dzieci, wrecz je uwielbiam, lecz gdy sie urodzi to co powiem "choc do taty???? " Pomozcie, poradzcie :(:(:(:( prosze naprawde nie mam z kim pogadac o tym PS. a komentarze typu "kopnij ja w dupe" zatrzymajcie dla siebie

Gość rypła sie sprawa
uciekaj od niej, mało prawdopodobne zeby dziewczyna w ciąży chciala byc z facetem, którego poznała niedawno. Ona chce cie wrobic w oparcie dla siebie i pomoc i wypełnic jakos miejsce ojca. Uciekaj od niej, bedziesz potem żałował. Nie mozesz byc jej "lekarstwem" na trudny okres, potem bedzie problem a jak wtedy odejdziesz to bedzie ze dziewczyne z dzieckiem zostawiles jak potrzebuje pomocy. Wiej póki wczesnie.

Gość isegjhiehlaknvldkjf
jeżeli tamtego pozbawi praw to Ty zawsze możesz uznać dziecko... i wtedy będzie "chodź do taty" o ile chcesz oczywiście

Gość wszystko zalezy
od tego, w jakim jestes wieku, czy to jakas pierwsza milosc czy jestes juz w pelni swiadomym doroslym mezczyzna i umiesz odroznic milosc od zauroczenia. Problem jest taki, ze krotko sie spotykacie. Gdybyscie jednal dalej byli razem i chcialbys wychowywac z nia dziecko to ono i tak wolaloby do Ciebie tato, wiec nawet lepiej by bylo dla rodziny i dziecka, gdybyscie mowili, ze to Twoje... jest to bynajmniej jedna z opcji

Gość tiaaaaa:P
fajny jestes :) Naprawde :) Ja znam 3 takie przypadki i w kazdym dzieci mówia "tata" a biologicznych ojców nie chca znac :)

Gość dfgdfgdfgdfg
pozbawic praw ojcowskich to nie takie latwe. pierw trzeba udowodnic przed sadem rodzinnym

Gość jak najbardziej powieram
sprobuj, masz posoro czasu zeby sie przyzwyczac do ciazy sam piszesz ze jeszcze nie widac, to ze jest w ciazy z kims innym nie znaczy ze ty nie bedziesz kochac tego dzieciaka, pamietam dziecko nie jest niczemu winne, jesli masz pewnosc ze ta dziewczyna juz nie wroci do tamtego bo moze tak byc ze sie pogodza to badz tata i przytulaj brzuszek:) ja mam meza , ale wiem ze jak by nie byl w zwiazku tez by wzial taka dziewczyne i pokochal dzieciaka jak swojego.

Gość IMO13248
@ Marek1 (...)Poznalem naprawde szczera, piekna, ogarnieta dziewczyne, ktora jest w ciaży Zaszla w ciaze z chlopakiem z ktorym byla 3 lata , zerwali i spotkali sie kiedys po raz kolejny, no i to bylo ten jeden raz za duzo... (...) PS. a komentarze typu "kopnij ja w d**e" zatrzymajcie dla siebie" To nie jest znowu taka ogarnieta skoro po zerwaniu dalej dawała mu dupy bez zabezpieczeń... Autorze tylko jedno mam Ci do powiedzenia: JESTEŚ ŁOSIEM TY SKOŃCZONY KERTYNIE.

Gość można na szybko
Ożeń sie z nia nim dziecko przyjdzie na świat, wtedy będziesz ojcem w świetle prawa, tamten by musiał udowadniać, że jest inaczej.

Gość IMO13248
A z resztą to i tak prowo... Wysrał temat i nawet nie raczy dalej odpowiadać.

Gość Monique Sasquatch
Autor jest prawdziwym mężczyzną z klasą! Nie odrzucił dziewczyny która jest w ciąży. I nie jest to dla niego problemem. Tylko tchórze i najwięksi frajerzy takie kobiety odrzucają. Jak ja zazdroszczę Twojej kobiecie takiego mężczyzny z klasą jak Ty Szacunek, ogromny szacunek dla Ciebie autorze :-) Szkoda, że tacy jak Ty to tylko skrajne przypadki a większość odrzuca dziewczyny w ciąży czy samotne mamy :o

Gość IMO13248
Marek1 "Mieli ciezka sytuacje, i on kazal jes wypi***** z tym robalem w brzuchu...." Szacunek dla jej byłego. A Monique Sasquatch to pewnie autor/ka pod inną ksywką...

jeśli to nie prowo, to bardzo poważna sprawa, decyzja na całe życie,

Gość rypła sie sprawa
Czy ja wiem, autor owszem zachowuje sie z klasą i to sie ceni, pytanie tylko czy dziewczyna go nie ściemnia i nie wykorzystuje jego dobroci. Ja mam dużo empatii do ludzi, ale ludzie są zakłamani i dla włąsnego dobra i zdrowia psychicznego bym zrezygnowal z takiej relacji. Pytanie tez ile autor ma lat. Jesli są dojrzali obydwoje to jestem w stanie to zrozumiec, pod warunkiem ze są DOJRZALI!

Gość z frajera na bohatera :)
zabawne jaki to on bohater dla większości łatwych niuniek |:D ogarnięta to nie jest, bo uprawiała seks bez zabezpieczenia nie mając pewności, że w razie ciąży ma oparcie w tym, który ją posuwał :) Tak więc nie jest ogarnieta tylko nieodpowiedzialna No ale jak chcesz robić za "tatE' i kase to twoja sprawa :)

a ja nie powiem Ci uciekaj... Powiem Ci zastanów się.. Dziecko to obowiązek.. Nie można kiedyś tak poorstu odejść.. nie można dawać dziecku kolejnych wujków...a więc jeśli chcesz wziąć na siebie odpowiedzialność za maluszka musisz to dokładnie przemyśleć.. Jeśli by wam nie wyszło, ją możesz zostawić.. ale dziecko zostaje..

Gość tarot allegro!! - Tarocistkaaa
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html WALENTYNKI http://allegro.pl/tarot-walentynki-odp-do-30-MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html WALENTYNKI http://allegro.pl/tarot-walentynki-odp-do-30-min-i1442476323.html t min-i1442476323.html t

Gość hw4h4eh4w
Wychowywanie cudzego bachora to wstyd i hańba dla prawdziwego mężczyzny. Koniec i kropka.

Gość Monique Sasquatch
Wypraszam sobie :o Łatwa nie jestem a facet ma wyraźnie klasę. Nie rozumiem dlaczego tego nie widzicie ?

Gość kobieta w ciazy
mysle ze jestes frajerem. jestes z nia miesiac, to nie jest okres po ktorym mozna mowic o powaznym zwiazku, i chcesz sobie brac balast w postaci dziecka. ciekawe czy bedziesz chcial ja i dziecko utrzymywac bo tatus na 100% bedzie sie wymigiwal od placenia alimentow.

Gość rypła sie sprawa
Dlatego autorze, powinienes uciekac teraz, póki dziecko sie nie urodzilo. Tak jak napisala kasiakaa - dziecko zostanie i co wtedy? tatuś był, tausia juz nie ma? bedziesz wtedy tym złym co dziecko pozbawił ojca, przyszywanego, ale jednak "ojca".

no i na dodatek ten dłuuuuuuuuuuuuuuuuugi okres, kiedy dała dupy eks a POKOCHAŁA ciebie oj autorze autorze co tu więcej pisać? nic :)

Gość a ja to wiidzę tak
To Twoja decyzja. Chcesz brać odpowiedzialność za kobietę w ciąży, a potem cudze dziecko, to droga wolna. Zastanawia mnie tylko, czy to nie jest tak, że chcesz ją, a reszta masz nadzieję, że jakoś sama sie ułoży. Dopiero co się poznaliście, a zaraz będą jej humory, wydatki na przyszłe dziecko, na głowie będziesz miał zmartwienia o to jak i gdzie zapewnić im schronienie. Potem dojdą do tego nerwy, nieprzespane noce, pełno obowiązków. Piękny poczatek związku. Ten czas kiedy ludzie się poznają, miłość kwitnie, spędzaja najpiękniejsze błogie chwile Ty spędzisz w dziecięcych kupach z masą zmartwień na głowie, przede wszystkim o kasę. No cóż, tak jak napisałam, Twój wybór.

Gość ogonek wiewiórki
nie wiem po co wy deprawujecie tego chłopaka, ktory jest super, dojrzały, zdecydowany, kocha. Wszędzie widzicie problemy. A tak naprawde to nawet w malzenstwach gdzie dzieci są obojga rodziców moga być wielkie zgrzyty. tu nie ma problemu więc po co je kreujecie na siłe? ona może zaznaczyć że ojciec nieznany i wtedy tamten nie ma praw do dziecka. albo ty możesz uznać je za swoje i tamten też nie ma do niego praw. wątpie zresztą ze chce miec ze swoim dzieckiem cos wspolnego. a dziecko jak najbardziej może mówić do ciebie tato, ważne jest to kto wychowuje i daje miłość prawda?

Autorze musisz zadecydować sam. Zrób tak jak podpowiada Ci serce, zastanów się, przemyśl to co Ty naprawdę czujesz. Bo tu jest tylko grono mędrców, którzy w każdej sprawie wiedzą lepiej, nie przegadasz im:) Nikt z tutaj obecnych w Twojej sytuacji nie jest. Fakt, źle zrobiła....ale mylić się jest rzeczą ludzka. Na razie może bez deklaracji, nie jesteście ze sobą długo. Poczekajcie i zobaczcie w jakim kierunku to się potoczy. Zadecyduj sam. A Wam kafeterianie powinien dać ktoś kiedyś medal za wyzywanie i mieszanie z błotem. Naprawdę jesteście w tym wręcz genialni:) Czy to jest jedyna umiejętność?

wedlug mnie to jezeli ja kochasz to badz z nia. Jestem w ciazy i jestem na innym forum dla ciezarowek i tam jest dziewczyna ktora facet zostawial jak sie dowiedzial ze jest wciazy. Jest naprawde fajna laska i zycze jej zeby ktos pokochal ja i dziecko. Jezeli kochasz ja to wierze ze pokochasz dziecko. Wedlug mnie nie istotne jest do kogo nalezal plemnik. przypuszczam ze jak zacznie byc widac jej brzuch to i tak wszyscy beda myslec ze to twoje dziecko.

Gość IMO13248
Aggie rozumiem, że Tobie sprawia niesamowitą trudność kojażenie oczywistych faktów. No chyba, że sama jesteś "samotna matką", lub dajesz dupy byłym pod wpływem filozofi, że błądzenie to rzecz ludzka...

a potem - nie istotne do kogo należał ten kutas i tak kocham tylko ciebie kochanie :D o nie moge :D poczęcie dziecka i dziecko nazywasz błędem? :D wow definicja osoby z powodu czytania kafe zmienia się u mnie diametralnie Nie mogę uwierzyć, że ty jesteś osobą taką jak ja Tak wiele ci brak do bycia dojrzałym człowiekiem

Gość IMO13248
"Wedlug mnie nie istotne jest do kogo nalezal plemnik." Hahahahaha! O kurwa! Nawet nie wiem od czego mam zacząć :D