Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izin37

Jle orgazmow moze miec kobieta

Polecane posty

Gość izin37

Mialem taka przygode ze kobitka miala 5 orgazmow podczas stosunku udawala a moze ja taki dobry jestem

Miałam dwa orgazmy w trakcie jednego seksu, ale 5 to już przesada, musisz wyglądać na strasznego naiwniaka skoro takie coś Ci wkręciła heh

Gość ihaaaaaa
jak się kiedyś masturbowałam to miałam dwa orgazmy, no ale to nie stosunek, tu inaczej to wyglada.... chyba ze wy sie kochaliscie pare godzin w co wątpie

Gość krucafuks
Po 3 juz zwyczajnie nie mam siły na wiecej. Ale ja jakoś specjalnie temperamentna nie jestem.

Gość ja najwiecej mialam
7

Gość M.35
to zależy od podniecenia i rodzaju podejscia do sprawy,podczas sexu 1,masturbacja 5,-rekord moj to 12

Gość bergamotka35
7 w ciągu godziny, dzisiaj dostałam na Walentynki... perfumki zwww.pogrosiku.eu , zbieg okoliczności, że dzisiaj ale bardzo sie cieszę, to juz druga rzecz

ja miałam 11 i to jak narazie był moj rekord :) i nie byl to przelotny sexik a z stałym partnerem. On zawsze doprowadzał mnie do szalenstwa.

Gość ddddddd
a pisza to te co podczas stosunkow nie maja ani jednego po drugie ...jesli facet nie potrafi poznac orgamu u kobiety to fujara ! a po trzecie orgazm z ejakulacja kobieca to dopiero jest wydarzenie !!

Gość ja najwiecej mialam
to rowniez mi sie przydaza :) all 7- tak, im dluzej (w trackcie sexu) powstrzymuje sie tym pozniej mam wiecej orgazmow jeden za drugim.

Gość ja najwiecej mialam
orgazm z ejakulacja kobieca to dopiero jest wydarzenie !! do tego nawiazalam w poscie powyzej.

buahhaha, noo ona byla dobra bajerantka, chyba ze ja waliles, cale 3dni to mozliwe tyle razy miala,kobieta zawsze umie udac,i facet sie nie skapnie ,ale nie badt glupi wiedz ze jak kobieta ma orgazm tez z niej plynek poplynie, jak znasz sie tak dobrze na milosci to poznasz, ale widac ze nie znasz sie,powodzenia jestes the best , mmozna cie bajerowac nadal,heee

Gość ja najwiecej mialam
a co, zle ci z tym ze ty nie miewasz orgazmu wielokrotnego>?

Gość dgdfhfg
Summer19 Ty idiotko, nie oceniaj innych swoją miarą "ja miałam najwięcej 2 to żadna inna nie mogłaby mieć więcej" jak tak można myśleć w ogóle. Ja miałam 8 najwięcej chyba, zawsze mam dużo orgazmów i nie mów że to nie możliwe, dochodze w około pół minutki po rozpoczęciu. Później już wolniej ale mój facet może długo. Nie wkręcaj innym że jesteś jakimś wyznacznikiem....

Najwięcej z facetem 3 pod rząd, z moją obecną dziewczyną 7, nierzadko zdarza mi się tzw 'Kobiecy wytrysk' ;)

DFcośtamcoś nie napisałam, że jak ja miałam 2 to żadna nie może mieć więcej, ale wątpię w to żeby w trakcie jednego stosunku było 8 orgazmów.

Gość dgdfhfg
to nie wątp... potwierdzone wytryskiem (oczywiście tym kobiecym, nie jestem facetem) Taka ilość orgazmów męczy. Jak dla mnie seks mógłby trwać 15 minut, no od czasu do czasu dłużej. 5 minut też mnie zadowoli. To, że Ty jesteś taka, nie znaczy, że inni mają tak samo, albo podobnie.

Gość do summer19
kocham cie mój robacku twój walentyn

Gość dgdfhfg
pół minuty do orgazmu, ale jeden orgazm mi nie wystarczy :P A co za dużo to też niezdrowo dlatego 30 minut to za dużo dla mnie, chyba, że raz na jakiś czas

Gość dgdfhfg
summer nie bede Ci nic udowadniać(nie jestem lesbijką), pół minutki i tryskam... poczytaj na necie, są kobiety które szybko dochodzą

Gość [zin37
bardzo tryskasz z niektorych to fontanna ale to przyjemny widok

Gość do summer19
mam nadzieje ze ty mnie tez moja nasturcjo moja dzika orchideo