Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izin37

Jle orgazmow moze miec kobieta

Polecane posty

Gość nowy gosc bez logowania
Moja kobieta ma zazwyczaj 3 do 4 orgazmow podczas jednego stosunku. Niestety to sa same orgazmy lechtaczkowe bo moj penis ma tylko 14 cm i musze nadrabiac jezykiem. Ale nie narzeka wiec jest dobrze. Raz tylko miala orgazm pochwowy ale niezle sie musialem tym fiutkiem nameczyc. Ale sie udalo. chociaz raz hehe pozdro

Gość damianek234
czy jest możliwe że ma orgazmy od czasu włożenia penisa do wytrysku i trwa tak 2o min?

Gość mikołajka @@@
Kobieta może mieć wielokrotne orgazmy podczas jednego stosunku. Mnie się zdarzyło nie jeden raz że miałam dwa , trzy jeden za drugim, jakby cały czas na fali , później przerwa i znów kolejne. Najwięcej miałam 8 przy jednym stosunku, po półgodzinnej przerwie kolejne5 . Jednak to była wyjątkowa sytuacja i pewnie dlatego tak wyszło. Czekałam na swojego faceta cały miesiąc bo był za granicą . Tęskniłam bardzo i byłam bardzo zakochana, to wszystko jakoś tak sprawiło że kiedy już doszło do czegoś to byłam nienasycona :) Teraz kiedy jesteśmy ze sobą często to mam przeważnie dwa , czasem trzy i to mi wystarcza.