Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mazzmoj4

mąż kapal sie nasza 8 miesieczna córka....

Polecane posty

Gość mazzmoj4

zrbilam im kilka zdjec jak sie wyglopiali itd i wyslalam je mojej mamie a ta sie oburzyla ze jak to ze on sie z mała kapal?? dziewczyny powiedzcie ze moja mama nie ma racji! co w tym zlego bylo to ja nie wiem...

Gość ygutfu
Coś z twoją matką chyba nie halo... ja się kapie z dziecmi, mój mąż także, nie raz kąpiemy się wszyscy razem (mamy dużą wanne) i jest ok.

Gość mazzmoj4
masz racje.. zaluje ze wsyllam jej te zdjecia a bylam pewna ze bardzo sie z nich ucieszy bo mala tak szalala z nim w tej wannie, odechciewa sie wszystkiego jak ma sie z taka zacofana mam do czynienia :(

Gość a może twoja mama się
oburzyła, że jej wysyłasz zdjęcie swojego nagiego męża :D

Gość mazzmoj4
a ile maja Wasze dzieci i czy na golasa wszyscy w tej wanie jstescie?

Gość mazzmoj4
wyslalam takie zdjecia gdzie nic mu nie bylo widac .. zreszta takich ze by mu kuśke było widac bym nie robiła a conjamniej szybko wykardowala :)

Gość ygutfu
Córka ma 3 lata, syn prawie rok.

Gość mazzmoj4
i jeszcze spokojnym tonem probowala nas nawracac: ze co przystoi to przystoi ale takie rzecy napewno nie :O

mój maż też sie kąpie z synem i mały ma z tego wielką zabawę

Gość mazzmoj4
pytalam tez czy nagolasa wszyscy w tej wannie jestescie? 3 letnia córka widzi kuśke taty?

Gość mazzmoj4
myszko dokladnie! mala sama w kapieli nie ma takiej radochy niz jak ze mna lub mezem (niestety nie mamy duzej wanny zebysmy wszyscy mogli wleść)

Gość szmacciara
Nie przejmuj się. To jest tak, że jak sie kąpiesz z dzieckiem, to to jest kąpiel. a jak robisz tego foty, to juz jakos inaczej wygląda. Ja bym nie miała nic przeciwko temu, zeby mój mąż i córka się razem kąpali, ale jakbym juz zrobiła zdjecia, to bym nikomu ich nie pokazywała. W ogóle zadnych zdjęć z czyjejś kąpieli bym nie pokazywała

no wiem dlatego można umilić dziecku czas super wspólną zabawa a nie obowiązkiem kapieli

Gość mazzmoj4
szmaciaro, ja tez nikomu bym nie pokazala, no ale mamie? babci ukochanej wnusi? :(

Gość ygutfu
twoje nazewnictwo jest powalające :D ale tak, widziała go gołego ale jeszcze nie zwraca na to szczególnej uwagi ;)

Gość szmacciara
Babcia to babcia dla wnusi, ale nie dla zięcia. sama tez bym nie chciala, żeby mój maż pokazywał swoim rodzicom zdjęcia, gdzie siedzę goła w wannie, nawet jakby cycki itd. byly niewidoczne/zamazane.

Gość mazzmoj4
aha rozumiem, bo nie wiem do kiedy bedziemy mogli sie tak z nia kapac, zeby pozniej nie palnęłą czegos niechcacy u dziadków czy dzieciom innym :)

Gość spaślakooo
dawaj te foty tutaj :classic_cool:

Gość mazzmoj4
szmaciaro rozumiem ale zdjecia gloiwnie mala przedstwaialy, meza to w sumie nogi wlochate tylko widac.. ale mamie o sam fakt chodzilo...

Gość mazzmoj4
spaślakooo figa z makiem!! a swoja droga ciekawa jestem czego taki ciekawy/a jestes?

Gość ja się kąpie z synkiem
Mam nadzieję że mnie nie wsadzą za to. Wybacz ale co w tym dziwnego? Wszędzie trzeba się dopatrzeć jakiegoś zboczenia?

Gość ludwisieńka
ojciec nie powinien sie kąpać z dziećmi tylko mama może

Gość mazzmoj4
wlasnie , teraz glosno o tych roznych odchyleniach i wszystko jest jakos sztucznie naciagane ehhh

Gość mazzmoj4
ludwisieńko dokladnie! wstedy wszystko jest ok... a ojciec jak sie kapie to juz beee.. mamy picza jest ok, ale kuśka taty juz nie bardzo :O

Gość ja się kąpie z synkiem
dzieci mam różnej płci i też się kąpią razem. Córka wie czym się różnią chłopcy od dziewczynek i jej to nie przeszkadza, syn też wie. Traktują to tak normalnie i naturalnie. Nie rozumiem z czego robić hallo ze mężczyźni mają penisa ? Tak jest od kiedy gatunek ludzki istnieje. Nic nowego.

Gość mazzmoj4
fajnie myszko, a jak zrobic taka reke jako ikonke?

maz zaklada kapielowki i kapie sie z corka, tzn raz dwa razy na tydzien tak sobie 'plywaja'.

Gość szmacciara
Myśle, że po prostu lepiej, jak mamie nie bedziesz takich fot pokazywać :) To, co z waszego punktu widzenia jest totalnie normalne i niewinne, ona widzi przez pryzmat jakichs tam wiadomosci w tv. Od razu jej sie kojarzy tak a nie inaczej. Tu też ci pare osób powie, ze to nie uchodzi itp. Ja tam nie wiem, czy uchodzi, czy nie, są rodziny, gdzie sie chodzi na golasa po domu, jak jest np. upał, gdzie nie ma zadnego halo, ze ojciec z dyndającym pindolem przejdzie z łazienki do sypialni, a córka nie ma problemu z tym, ze ojciec widzi jej cycki. Ja osobiscie jestem w tym wzgledzie trochę konserwatywna, raczej bym wolała, żeby od "pewnego wieku" córka nie widywała pisiora mojego męża, bo jakoś nie bardzo sie znam na dzieciecej psychice i co ujdzie, a co nie, co moze spowodowac problemy, a co nie. Wiec wolałabym byc ostrozna. Ostatecznie mozesz powiedziec mamie, ze twój maż miał na sobie majtki, więc to tak, jakby z nia pływał w basenie

Gość mazzmoj4
dyndający pindol :D :D :D a swoja droga masz racje.. ale odrazu jej nie powiedzialam ze niby gacie mial na sobie wiec juz nie bede nic odkrecac, a z reszta tam...!!! ciesz sie ze z nami wszystko ok, bo juz sie balam ze krzywde malej robimy ehhh