Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mazzmoj4

mąż kapal sie nasza 8 miesieczna córka....

Polecane posty

Gość mazzmoj4
ygutfu widzizlas dyndającego pindola? moja kuśka przy pindolu to pikus :D :D

Gość mazzmoj4
mialo byc- widzialas :D

Gość mazzmoj4
o cholera teraz spojrzałam na to zdjęcie i mała złapała mojego męża za fiuta, a on sie śmieje :(

Gość mazzmoj4
podszywie wstrętny! jakbys chcial byc bardziej wiarygodny to bys uzyl slowa "kuśka"

Gość fbg cmtbg knbv gh
dla mnie też to jest dziwne jeśli mąż kąpie się z dzieckiem bez bielizny:/ A ty jeszcze głupia wysyłasz to rodzica... nie no po prostu patologia

Gość mazzmoj4
co jest patologia ? na zdjeciach nie w2idac czy maz mial gacie czy nie wiec wara i patologia nas nie nazywaj bo sobie nie zycze,

Gość ja sobie nie obrażam
zeby facet nago kąpał się z dxieckiem, niech załozy kąpielówki i po sprawie. Małe dzieci są czasem dociekliwe. Powiedzmy córka, któregoś razu złapie ojca z kutasa i co wtedy. Jak to będzie wyglądać, a jak męzowi któregoś razu stanie?!? nie, to jest chore...

Gość mazzmoj4
a myslicie, że to, że w wannie pływała kupa mojego męża dziwnie wyglądało ? potem ją rozmazał na moich cyckach i było okej :)

Gość fbg cmtbg knbv gh
nie ma co się obrażać... tak jest prawda no weź się trochę zastanów przecież to nie jest normalna sytuacja

wiem, że normalna, dlatego pisałam wyżej że lubimy robic sobie fotki- czytaj ze zrozumieniem !!!

Gość mazzmo&j4
mąż szorował kuśką córce plecy, ale ona nie widziała...

Gość fbg cmtbg knbv gh
może ty się naucz czytać!!! moim zdaniem to NIE jest normalna sytuacja dziecko kapie się samo mąż sam, razem to możecie się na basenie powygłupiać i to w strojach kąpielowych!!

Gość szmacciara
A jakby chłop miał majtki - to gdzie jest różnica miedzy wygłupami w basenie a w wannie?

Gość o kuzwa jaka patologia
:o Ja rozumiem kąpać się z dzieckiem w przypadku ojca w slipkach a w przypadku matki w stroju kąpielowym ale na golasa? :o Jesteście nienormalni! Dziecko później nieźle zrytą psyche będzie miało :o Powinni was pozamykać pedofile :o krzywdzicie dzieci pojeby!

Gość mazzmoj44
podszyw sie zaczernil niestety moim nikiem.. :O ale i tak juz mialam isc, dzieki ze mnie "poparlyscie"

Gość mązzmoj4
moj facet ma taką dużą kuśkę, że mierzy nią głębokość wody w wannie i do tego dokładnie określa temperaturę

Gość mazzmoj44
hehe niezle podszywy...

Gość oil
niech założy kąpielówki i tyle... nie powinno się przyzwyczajać dziecka do takiej nagości, bo gdy dorośnie to może mieć kłopot z ukrywaniem swojej intymności. A co do traumy, to do dzisiaj pamiętam, jak poszłam kiedyś z ojcem na basen, miałam kilka lat i wstydziłam się wejść sama do przebieralni dla pań, bałam się, że się zgubię i wspaniałomyślny tata, wziął mnie ze sobą do tej męskiej, może widok fiutków niespecjalnie by mnie przejął, gdyby nie to, że każdy się przejął, pośmiał i nagadał, że dziewczynka stoi i patrzy na nagich chłopów. Od małego powinno się traktować dzieci jak w pełni rozumne i rozwinięte, że tak to określę.

Gość dgjhdjkdfjhdgjkhgj
Moja córka też się kąpie razem ze swoim bratem i ja też nie widzę w tym nic złego. Z moim mężem też się kąpali i to ile razy! W sobotę wieczorem córcia zawsze pyta tatę kiedy będzie kąpiel :) Tylko ich rówieśnicy się z nich śmieją - ale gimnazjaliści muszą się z czegoś pośmiać, taki wiek :o

Gość fbg cmtbg knbv gh
różnica zabawy w miejscu publicznym w stroju kąpielowym a zabawa w wannie na golasa twoim zdaniem się nie różni? No to nie mamy o czym rozmawiać bo według mnie to jest chore zachowanie i wręcz patologiczne. A jeszcze mam takie pytanie co na to twój mąż że wysłałaś zdjęcia intymne twojej rodzinie?? Kąpiel tak jak sranie i sikanie to jest część intymna i czy widać na zdjęciu penisa czy nie to jest naruszenie intymności męża jak i dziecka. Tyle mam do powiedzenia.

Gość moja malamel8
moj synek 6 lat skonczyl w styczniu i od zawsze jak siegam pamiecia kapal sie z tata... teraz rowniez z tym ze sa to szybkie prysznice a nie zabawa w wannie jak mial 2-3 latka. to taka wiez ojca z synem chyba bo ze mna by chyba pod prysznic nie wszedl :)

Gość moja malamel8
fbg cmtbg knbv gh ja powiem jedno! predko pedz po leki! bo skoro kapiel to tak jak sikanie dla ciebie to szoruj czym predzej do specjalisty

Gość fbg cmtbg knbv gh
no to wytłumacz mi bo naprawdę nie rozumiem czym się różni?!

Gość szmacciara
"A jakby chłop miał majtki - to gdzie jest różnica miedzy wygłupami w basenie a w wannie?" Gdzie ja mówie o zabawie w wannie na golasa?

Gość myszaaaaaaa
o boze!moj maz normalnie kapie sie z dzieckiem.i zdjecia tez przesylalam mamie i nie miala z tym problemow! czesci intymne byly zakryte!

Gość fbg cmtbg knbv gh
ty może nie ale autorka mówiła że mąż kąpał się na golasa.

Gość moja malamel8
jesli czynnosci fizjologicznej od kapieli nie odrozniasz to ja cie uswiadamiala nie bede. moj syn ma 6 lat kapie sie do dzis z ojcem i ma sie swietnie. po patrzeniu na sikajacego tate lub siedzacego na tronie nie bylo by juz tak milo...

Gość mazzmoj44
tak moj maz kapal sie na golasa, nie wiem o co halo.. i niektórym z Wam a wlascieiwe jednej .. i mojej mamie.. :(