Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęśliwaaaa

chłopak mi się oświadczył :) :)

Polecane posty

Gość szczęśliwaaaa

taka jestem szczęśliwa :) :) :)

Gość przegrałam życie z kredensem
gratuluję i zazdroszczę 🖐️

Gość gratuluję
:-)

Gość spokojnie...to tylko awaria
no ja czekam na taki gest ukochanego, ale coś nie mogę się doczekać... jesteśmy razem 2 lata, znamy się 7 .... kochamy się, mówimy o wspólnej przyszłości, o dzieciach, a gdy tylko przychodzi temat ślubu, to on "spokojnie, nie spieszmy się"... Jak to mam się nie spieszyć, nie chcę iść do ślubu jako podstarzała stara panna ze zmarszczkami wokół oczu i z dojrzałą urodą... Boże, mam już 27 lat, kiedy mam o tym myslec jak nie teraz, zanim zaplanuje się ślub i wesele to trzeba czekać kolejne 1-2 lata :O Czasem mam ochotę powiedziec, "skarbie, albo w jedną stronę, albo w drugą, bo mam dość tej niepewności i życia z oczekiwaniu, jak na jakimś sprawdzianie , czy się nadaję...." . Ale jak tak powiem to nie wiem czy go nie odstraszę, że naciskam na ślub... nie wiem co robić...

Gość pierwszedrugiezapnijmiobuwie
gratuluje. i życze Ci żeby się wam jak najlepiej układało :).

Gość szczęśliwaaaa
moje największe marzenie życiowe :) mieć swojego Pana będę prała mu skarpetki i myła kibelek po kupie będę prała jego obesrołki i wiezała nasznureczku moje marzenie życiowe :)

Gość również gratuluję
pewnie mu się już nie przyda ta porada, ale Walentynki to raczej nie najlepszy moment na oświadczyny bo zalatuje kiczem. Ale wszystkiego najlepszego.

Gość szczęśliwaaaa
liczę na to że mnie jeszcze zapłodni w tym roku :)

Gość bo dla większości głupich bab
oświadczyny, ślub i bachor to jedyne priorytety życiowe

Gość dfkodsfjpodfj
spokojnie to tylko awaria-mam idebntycznie, z tym ze ja 27 lat skoncze w lipcu i rowniez w lipcu 2 rocznica ale co do sytuacji identyko

Gość njknjk
hehe, mozemy miec XXI wiek, ale kobiete i tak niezmiennie cieszy tylko jedno - zamazpojscie:D

Gość szczęśliwaaaa
jestem zachwycona swoim niezmiernym szczęsciem jakie mnie spotkało w życiu :) TO , że jakiś facet mnie chce marzenie każdej kobiety polki :)

Gość sowkdw
a ja Ci szczerze życze Szczęścia, przyda się na pewno

Gość szczęśliwaaaa
codziennie będę się myła i wieczorem zakładała haleczkę w falbanki leżąc na łóżku czekając aż mój Pan i Władca się na mnie położy jestem po to ,żeby mu służyć żeby odwdzięczyć się za to że mnie chciał :) uprzednio obiadek na stole szczęście niezmierne :)

Gość girlloczkas
ee gratulacje:) moim zdaniem to nie jest wlasnie kicz, to jest romantyczne czlowieku! tez bym tak chciala:)

Gość szczęśliwaaaa
te wyzej to podszywy ! oswiadczyl mi sie wczesniej, nie dzisiaj :) jestem szczesliwa, znalismy sie juz dlugo. slubu nie planujemy narazie :)

Gość Panikara jakich mało
Taaa.... nie ma to jak oświadczyny w walentynki, to bardzo oryginalne :P Mógł wybrać każdy inny dzień, ale w walentynki? W tak oczywisty dzień? Żeby nie było - mój Pan i Władca oświadczył mi się w wigilię - i też nie uważam żeby to było coś oryginalnego... Ale nie powiem mu tego, bez przesady ;)

Gość szczęśliwaaaa
spędzę życie tak jak 25 milionów innych polek zamążpójscie służenie mężowi ciąże podawanie mężowi jadła, wyprasowane koszule pragnę tego należę do grona kobiet którym powiodło się w życiu :)

Gość szczęśliwaaaa
te wyzej notki to nie moje dziewczyny, komus sie nudzi , zazdrosc go zrzera i pisze glupoty. zareczyny nie byly dzisiaj , :)

Gość a wiesz czemu
hehe, mozemy miec XXI wiek, ale kobiete i tak niezmiennie cieszy tylko jedno - zamazpojscie dokłądnie, a wiesz, czemu? Bo potrzeba bycia z kimś jest w ludziach tak silna, jak potrzeba jedzenia. I to się nigdy nie zmiani, nawet za milion lat. Samotność to coś, czego nikomu bym nie życzyła

Gość szczęśliwaaaa
milego wieczoru kobietki

Gość girlloczkas
bonys liczy sie to ze sie oswiadczyl, czy w jaki dzien?? ludzie, nie przesadzajcie.. Kurcze ja tez jestem ze swoim chlopakiem ponad 2 lata i czekam na oswiadczyny, ale to jeszcze za wczesnie, jestesmy za mlodzi, chociaz juz nie moge sie doczekac:)

Gość Panikara jakich mało
Aaaaa, to zwracam honor i gratuluję :)

Gość girlloczkas
dam sie przywiązać do kaloryfera na smyczy wzamian za zaręczyny i będę szczekała jak wsiowy pies pod budą chauuuu...chauuuuuu niech tylko mi sie oświadczy moi rodzice mu zapłacą

Gość Dzidzia malutka
A co to kogo obchodzi głupia pizdo!!! jak zrobi ci bachora i się spaśniesz po ciąży to cię zostawi dla innej, młodszej, ładniejszej!

Gość dfkodsfjpodfj
a wiesz czemu-owszem zmieni sie. ludzie oprocz natury sa jeszce uwarunkowani spolecznie i kulturowo. w pl ludzie zyja w przekonaniach, ideach, wierzeniach, zwyczajach dokladnie takich samych jak np holendrzy 50 lat temu. dzis w NL slub to przezyutek. b ardzo malo ludzi bierze slub. kobiety nie szaleja tu na tym punkcie w ogole, wrecz przeciwnie, czesto wzdrygaja sie na sama mysl. tu panuje szeroko rozumiana niezalenosc, cholernie wazna dla kobiety tak dsamo jak w pl slub da pl kobiety ale spokojnie, dogonimy NL nasze wnuki beda inne

Gość girlloczkas
nie ma to jak zabrac komus nick nie? ale ty musisz byc nieszczesliwa skoro ytak piszesz jeszcze pod czyims nickiem, wspolczuje ci

Gość szczęśliwaaaa
Tak się cieszę że będzie moim mężem! Kiedy tylko go zaobrączkuję będę mogła robić loda z połykiem wszystkim lumpom spod dworca :D ehh nie mogę się doczekać!!!

Gość girlloczkas
jeśli mój chłopak mi sie nie oświadczy to wezmę ślub z koleżanką której przywiążę drewnianego kutasa jakaś prowizorka narzeczonego chociaż :)