Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waxxx

mam dość kobiet

Polecane posty

Gość waxxx

po jakimś czasie wszystkie takie same i z biegiem czasu staja się nie do wytrzymania. Strasznie trudne do życia stworzenia.Na początku zupełnie inne , chcą się ukrywać i maskować. Potem pretensje o to , czego same nie dają. Scenariusze podobne.Marnie.

Gość Syndykat
maja czesto postawę roszczeniową oraz są złośliwe i wredne ale wiadomo, że na początku z tym nie wyskoczą :D czekają na odpowiedni moment, kiedy umocnią flanki

Gość Mmm

... jebitna racja mój związek cały rok siła moc a po ślubie darcie mordy o ... jak to już wiem babskie szczegóły a później przepraszam i znowu to samo 

Gość ousanonis

zgadzam się z wami panowie ja tak samo miałem z eks dziewczyną ich feminizm jest strasznie daleko posunięty, brak logiki w tym co mówią tak naprawdę one chcą tylko od nas pieniędzy, wiem tylko jedno że moja była albo mnie kochała to wiem do momentu jak wyleciałem z pracy prawdopodobnie przez jej udział, i ten brak samokrytycyzmu w jej mniemaniu jestem całym złem które się przydażyło ale nie widzi tego że to ja widziałem u jej deperacje połączoną z szantażem emocjonalnym.