Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keterrinka

śluz na bieliźnie ...

Polecane posty

Gość keterrinka

Już sie gubie z tymi śluzami.Wczoraj na bieliźnie wieczorkiem miałam biały zaschnięty śluz na majtkach po lekkim zdrapaniu się kruszył. Jaki to śluz wymieniając : przedowulacyjny,płodny i poowulacyjny?

Gość keterrinka
kretynko czytaj pytanie.Nie pytam o dzień cyklu a o rozróżnienie śluzu głąbie. Nie masz pojęcia to nie wchodź i nie zawracaj duuupy

Gość ciassteczko
ale okreslenie sluzu pod kattem czy jest przedowulacyjny,płodny czy poowulacyjny jest wlasnie okresleniem dnia cyklu, wiec nie wyzywaj nikogo, jak sama niedoedukowana :O

Gość ciassteczko
*jestes

Gość dwudziestolatka_
1-13 dzien cyklu: przedowulacyjny 13-15 dzien cyklu: owulacyjny 15-28 dzien cyklu: poowulacyjny i zastanow sie , zanim kogos wyzwiesz, bo, jak widzisz, od dnia cyklu zalezy rodzaj sluzu ;|

Gość cmentarna lala
a czym zdrapujesz te drache z majt pazurem?

Gość heheheheh
Toż raczej nie skrobaczką do szyb;P

Gość gozellka
No ja mam problem z ocenieniem dnia cyklu te 28 dni to ksiązkowe.Miesiączki mam od 28 dni do 40.Raz mam po 28 dniach raz po 40 więc liczenie dni jest bezcelowe i nie określe tego a śluz faktycznie może sugerować który to dzień. Ten o którym piszesz wydaje mi się że jest poowulacyjny bo owulacyjny jest mokry i zostawia plamy jakby po wodzie nie zasycha na biało.

Gość ponirkaa
Też myśle że to nie był śluz płodny czy owulacyjny .Ja mam podobny z Twojego opisu jak już minie faza płodna nie wiem jak u innych babek. Płodny nie zostawia takich śladów bo to niczym woda :) przezroczysty,wodny