Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleś od chemii organicznej

założyłem konto - fake na sympatii - oto dotychczasowe rezultaty

Polecane posty

Witam, poczytałem trochę tu tematów o portalu sympatia - że to niby portal pełen beznadziejnych facetów, co myślą tylko o zaruchaniu oraz o kobietach: albo szarych myszkach co szukają księcia i z drugiej strony głupich "dziewek", co dają ciała komu popadnie. Założyłem przedwczoraj konto by obadać sytuację namacalnie (sam nie szukam nikogo, mam już dziewczynę, którą kocham). Skopiowałem z netu zdjęcie jakiegoś może nie lalusia ale przystojniaka (kobiety pewnie by tak powiedziały - dla mnie to zwykły facet). I założyłem konto. Wstawiłem jakieś głupie motto i krótki opis. I że szukam kobiet, przyjaźni, miłości. Wzrost ponad 178 cm. Student, kawaler ,rzymski katolik, chce dzieci. Poprzeglądałem nieco profili i co ciekawszym, ładnym laskom puściłem oczko. Od tej pory mam 103 odwiedzin 10 oczek (większość to grube blondyny, którym tłuszcz się wylewa z zsolarowanego ciała - pewnie chce im się "kotłować") 1 niedyskretne pytanie 1 wiadomość (że mam - tzn. koleś z tej fotki - "piękne oczka" - jeszcze nic nie odpisałem) 1 laska zaprosiła mnie na flirt (po zdjęciach wygląda na taką pracowniczkę sklepu z ciuchami w małej miejscowości - chyba szuka księcia z bajki ale jest gotowa na seks by ten ksiąze zwrocił na nią uwagę i zechciał z nią zostać) - i wymieniliśmy z 10 takich wymian kart. Będę kontynuował swoją działalność. Mam zamiar wytypować jakąś "ofiarę" czy kilka. Wymyślić jakiś denny tekst na podryw i w ten sposób nawiązać wymianę wiadomości. Na koniec jak mi się to wszystko znudzi to napiszę laskom z którymi wymienie wiadomości, że to była ściema i dały się wpuścić w maliny. Od razu dodam, że jakieś głupie teksty używające mojego nicka to podszywy.

Gość deresław@
Czy móglbys pokazać zdjecie? Nie koniecznie to na sympatii, jeśli nie chcesz się zdemaskować, ale wklej np. na voila. Chciałbym zobaczyć jak wyglada koleś i co ma że ja tego nie mam.

@ deresław wybacz stary, ale muszę się dobrze konspirować, szczególnie w pierwszej fazie. podobno 65% czytelniczek kafeterii to jednocześnie posiadaczki konta na sympatii.

Gość 0101
i wszytko po to, zeby mieć na kafe odpowiedź od tarot allegro? ze tez ci się chciało

Gość deresław@
szkoda: /

Gość plum plum plum
nie rób zludnych nadizeji tym biednym kobietom :( proszę

@my_sex_is_a_killer co spowodowało, że już nie pokładasz nadziei w sympatii? znalazłaś faceta w realnym świecie, czy tamtejsi faceci Cię skutecznie zniechęcili?

Gość gość
stary temat ale warty odkopania :-)

Gość gość
Co pajac hihi